Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bence de harika bir fikir..

En azından etnik özelliklerimizden bir tanesini de bu sayede tüm Avrupa' ya tanıtma şansımız olur

Gerçi Yattara' nın horonlarını sıkça izliyorduk daha önce ama bunu artık sistematik bir alışkanlığa döndürmemiz çok daha iyi olacak..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Abi gol atsınlarda isterseler bale yapsınlar

Yorum

Yalan olur.Stresli maçlarda,oyunun kritik anlarında gol attığımızda kim düşünür kolbastıyı,horonu.
        keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          atilla gökce ve can cobanoglu, gol yiyince ne oynicaklar merak ediyoruz dediler, madem gol atinca seviniyorsun, gol yiyincede biseyler yapin diye lafladilar
          onlar şimdi öyle korkuyorlar ki, haklılar ama ben olsam ben de korkarım

Yorum

Eh yani, 3-0 yenikken maçı 3-1 e getirdiğimizde bırakın horonu normal bir tebessüm bile edemez zaten futbolcularımız

Maçı iyi götürdüğümüz anlar içindir bu şovlar
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              onlar şimdi öyle korkuyorlar ki, haklılar ama ben olsam ben de korkarım
              işkembeden sallıyor o gökçe..hergün orda oturuyor dogru yanlış konuşuyor..

Yorum

Güzel bir düşüce, bu sene yapılmamış bir şey kalmayacak....hadi kolbastıyı yattara biliyor, peki horonu kimden öğrenecekler

Yorum

şampiyonluk şansımız arttı desene

Yorum

valla bende en cok hakeme ıtıraz etmeme konusunu tuttum. ınsallah bu kararı uygulayabılırler.

Yorum

hoptek super olur golden sonra!!

Yorum

Biz nasıl fb lilerin yengeç dansına kızıyorsak, kolbastı veya hoptek neyse artık, aynı tepkiyi alacaktır...

Yorum

Yengeç dansı harbiden iğrenç ama ya çok itici geliyor o esnada futbolcular şahsen ben bizimkilere yakıştıramam o dansı.
                          Ama hoptek hele de horon süper olur
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

olmuşken akçaabat horonu olsun bari
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Benim şahsi görüşüm, kolbastı ve yengeç dansı aynı seviyede. Ben bir Trabzonlu olarak bunu düşünüyorsam, başka takımların taraftarlarından da aynı şeyi düşünenler çokça olacaktır. Durup dururken bir gol sevinciyle bize sempatisi olan insanların antipatisini kazanmak olacak...

Yorum

kimsenin sempatisi umurumda değil...bugüne kadar ne faydası olmuş bize milletin sempatisinin?
                                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Çalışıyor...
                                X