Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alınmayın ama bana cok komik geliyor kolbastı. Hatta bir arkadaş bana youtube videosu atmıstı su dansa bak diye saatlerce güldüğünü söyledi sonra actım bende gülmeye basladım ve kolbastı olduğunu öğrendim. Belkide benim izlediklerim cok abartılıydı.
    kardeşim senin fikirlerine katılıyorum anti kolbastı forever HORON
    İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

İsterseler Bale yapsınlar yeter ki gol atsınlar galip gelelim...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

cokta gerek yok buna. öyle bi baskı yaratıyoruz ki sanki hepsi bu oyunu sevmek zorunda. ben yöresel müzik ve oyunlarımızı severim ama ülke genelinde sadece bunlarla anılmakta istemem. mesela her bestemizde kullanılan kemence ve şive gibi.

Yorum

ya bırakın ulke genelini bari kolbastı bize kalsınn

Yorum

Valla çok iyi olur ama Yattara'dan başka kimseninkini beğenmeyiz bizHoron da çok iyi olur aslında.Güzel bir fikir.Tabii Can Karyağdı sallamadıysa yine.
            Colmandante

Yorum

süper oldu özellikle kolbastı

Yorum

KOLBASTI fenerbahçenin yengeç, galatasarayın çifte tellisine kapak olsun
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

gol sevinçleri dönemsel olarak deişkenlik gösteren bir duygu...bir zamanlar yumak olup zıplamak modaydı bi aralar timsah yrüyüşü şimdi ise tribüne koşmalar alan derken sıra geldi kolbastıya...buda bir başka dönem olarak tarihin tozlu sayfalarında yer alacak....yani abartılacak yanı yok...gol atalımda isterse arkadaşın dediği gibi bale yapsınlar...

Yorum

hoş olur

Yorum

sarı kart olayı hosuma gıttı duduk caldıktan snra ıtıraz eden futbolculara uyuz olurum sankı karar değisecek eger boyle bır karar aldıysa futbolcularımız sımdıden tesekkur hepsıne

Yorum

super bır karar

Yorum

Hakeme itiraz etmeme kararını tuttum.
                          İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsterseler Bale yapsınlar yeter ki gol atsınlar galip gelelim...
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

bende izledim ligtv de o konusmayi, can karyagdi ile tel baglantisi bittikten sonra,

studyodaki pislikler atilla gökce ve can cobanoglu, gol yiyince ne oynicaklar merak ediyoruz dediler, madem gol atinca seviniyorsun, gol yiyincede biseyler yapin diye lafladilar
                            bide eziklere konuyu baglamadan gecemiyorlar, deivid bu olayi tr ye yagmismis yengec dansi ile

hepsi pislik bu tv ye cikanlarin

Yorum

iyi haber.. tebrikler futbolcularımıza..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

tebriklerr güzel bir görüntü
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X