Yöneticinin trabzonsporlu olmasına ne gerek var adamlar para için yapıyor bu işi o zaman adamlar aynı anda hem bjk hem gs hem fb yimi tutuyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
D-Smart Rezaleti
Daraltma
X
-
İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitede yarınki maç canlı yayında görünüyor...fanatikte de yayınlanacağı haberi vardı...bence maçı yayınlayacaklar...ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki arkadaşlar benim d-smartım bizim uydu kanalları vermiyomu maçların hiç birisini.???
Yorum
-
almanyanın buyuk kulubu ıle yapacagımız macları vereceklermıs. ama bıze buyuk mac lazım degıl. zaten bız senede 34 tane buyuk takım macı seyredıyoruz. bız takımızı en kısa zamanda gormek ıstıyoruz. tepkıler bugun ıtbarı ıle yogunlassa da yarınkı macın verılemsı cok zor arkadasları.
ama ben yıne de bugun ıcın gonderdım bır sıkayet.
Yorum
-
İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki arkadaşlar benim d-smartım bizim uydu kanalları vermiyomu maçların hiç birisini.???ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
bir kanala yayin hakari satilirken bu maclari yayinlayacagina ve takimin taraftarlarini magdur duruma dusurmeyecegine dair tazminat maddesi konulmalidir!
eger 6 macin 3nu yayinlayacaksalardi diger 3nu bize baska bir kanala satardik isine geleni yayinlayip isine gelmeyeni yayinlamamasi bizi magdur ediyor.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende d-smart satıcısıyım dükkandaki malı bitirim birdaha satmam d-smart m-smart"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım daha satamayacaksın kolay kolay en azından trabzonlularaÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
Yorum