Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Farabi yazdır Serdar...
    Abi o zaman bana kaleci kazağı gerek .

Sahi , kaleci formaları neden yok ? Olsa ben alırım mesela .

Yorum

• Ben tek formadan yanayım...Bu markalar formanında ruhunu yok edecek hıyar herifler...Tek çubuklu yeter...Ne öyle kardeşim turuncu muruncu ...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Forma tek olsun...Diğerleri tişört olsun... Kahrolsun endüstriyel futbol yaşasın takım ruhu...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni formamın arkasına ne yazdıracağıma hala karar veremedim . Orjinal bir şeyler arıyorum Numara 1 olacak .

Bu konuda pek yaratıcı değilim , sırf bu sebepten geçen seneki formalarımın arkası boş .
          Cocuklarin varsa onlarin isimlerini yazdirabilirsin mesela,yoksa bisey yazdirma derim,arkasi yazili formalari sevmiyorum.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cocuklarin varsa onlarin isimlerini yazdirabilirsin mesela,yoksa bisey yazdirma derim,arkasi yazili formalari sevmiyorum.
            Yazdırmak gerekiyor ancak . O işlemde hiç yoksa 5-6 lira kulübe gidiyor ki küçümsememek gerek . 200.000 formada 1 milyon tl eder .

200.000 çok mu ? fener 3 sezondur 500-600.000 altında satmıyor .

Yorum

• 3 tane çubuklu almayı düşünüyorum, tabi çocuk ürünlerinden de.
              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• ''to die'' 4 olabilir hocam ..
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• ...........
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• bende almak ıcın sıteyı cok gezıyorum ama lakın urun cesıtımız yok
                    sana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni formamızı giymeyi en çok kim istiyor tahmin edin:

abi kollar hacı fatih'e biraz uzun gelmiş.
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih nereye mi bakıyor? Hala kendini almayan yönetime tabii ki.

Fatih'te o formayı giymenin hayalini kuruyor. Hele giysin yüzü güler.
                        egemen yerine umutun kellesini alsaydın daha güzel olurdu sanki hocam

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arka plandaki sarı-lacivert gözümüzden kaçtı zannetme..
                          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Turuncu formanin altina beyaz ve mavi şort uygulamasi bekliyorum Afs den

Yorum

• Olcay abi turuncu bozmasın bizi be abi

Yorum

• Ankara'ya açılacak olan Ts Club'dan alacağız inşallah bizde.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X