Ben tek formadan yanayım...Bu markalar formanında ruhunu yok edecek hıyar herifler...Tek çubuklu yeter...Ne öyle kardeşim turuncu muruncu ...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Forma tek olsun...Diğerleri tişört olsun... Kahrolsun endüstriyel futbol yaşasın takım ruhu...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
3 tane çubuklu almayı düşünüyorum, tabi çocuk ürünlerinden de.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum