Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalarim

Izindeyken bu basliga bi göz atmistim bi renkdas armanin yanini pikocuya diktirmisti bende ondan görüp formalarimin yanlarini pikocuya diktirdim

Boy Havlumuda aldim

Berem ve Eldivenlerimde hazir Kis icin

Atkilarim

Bu Ürüne Hastayim 2 Gün Yoldaydim ve banamisin demedi ne derleti nede beni darlati süper bisey

25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• siyah bize her yer trabzon tşörtü ne kadar acaba?
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Formalarim

Izindeyken bu basliga bi göz atmistim bi renkdas armanin yanini pikocuya diktirmisti bende ondan görüp formalarimin yanlarini pikocuya diktirdim

Boy Havlumuda aldim

Berem ve Eldivenlerimde hazir Kis icin

Atkilarim

Bu Ürüne Hastayim 2 Gün Yoldaydim ve banamisin demedi ne derleti nede beni darlati süper bisey

armalar cok güzel olmus
        trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          siyah bize her yer trabzon tşörtü ne kadar acaba?
          29 tl öyle hatirliorum ben
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• ..

İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            29 tl öyle hatirliorum ben
            teşekkür ederim
            TRABZONSPOR

Yorum

• BUGÜN ALLAHIN İZNİYLE ALACAĞIM FORMAYI GEÇEN YILKİ BEYAZ FORMAMIZI 09-09 ...

Yorum

• İSTANBUL EGOMONYASINA KARŞILIK
                ANADOLU EFENDİSİ GELİYOR....

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emirhan yaptığın şey çok yanlış birde üstüne üstük bunu imzanla destekliyorsun.Hiç şık değil haberin olsun

Puan tablosunun alt sıralarında takımımızın ismi de pek şık durmuyor abi neyseki 2 haftada gelen olumlu (?) işaretlerden sonra bende fikrimi askıya aldım neticeyi görene kadar bekleyecem Yoksa şu kopan armaları dahi savunduğum zamanlar oldu. Başarı geldiği zamanlarda markası bile yoktu giydiğimiz formaların şeklinde yazılarım vardır forumda. Benim sitemim sadece takıma Yakında Of'a dönüyorum , dövdüğüm kızdığım takımımın ürünlerinden almaya devam ederim orda muhtemelen
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Ben de Ankara TS Club'dan alıp Trabzon'a götürdüğüm ve uzun uğraşlar sonucunda takıma imzalattığım formamın resmini koyuyorum, herkesin imzası yok ama çoğunun var . Geçen haftadan beri yurt dışındayım, getirmedim yanımda formamı bir şey olur diye evde bıraktım. Hasret kaldım formaya, ama Allah'tan imzalı Stepanov formam yanımda .

Yorum

• İlk olarak Nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ocak ayında Serap ve Elif tarafından alınan formam
                      Bilmiyorum armamızı görebiliyor musunuz? Ben göremedim de.Ortası uçmuş getmiş Kenarları havada
                      Daha önceden Kappa formam vardı yıkar yıkar giyerdim.Senelerce kullandım.Maçlar haricinde haftasonları bile.Bunu daha alalı ne oldu ki.Harflerin ucları bilem ( Avea)sökülmeye başlayacak yakında.Kalktılar çünkü

Tartismasiz orijinal bu forma!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hepsiyle fotoğraf çektiremedim. Daha derli toplu ve güzel fotoğrafları çekince paylaşırım.

Şu formaLardan Rizeye bıtane gondersen..Çok iyi olur bılıyomusun abii Bıtane ürün yok tsnın yaa Öğrencıyızde alamaıyoz

Yorum

• beyler..

ts club uzun kol formalari ariyorum lutfen biriniz yardimci olun daa s beden uzun kol!!! cok para veriyorum!

Yorum

• Yorum

• bende oğlum ve kızımla resmi çekip koyuyorum oy oy oy
                              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Bu Aşk bitmez

Bize Her yer Trabzon bu destek hep senle şahlan artık trabzonum
                                En son sigsauer16 tarafından düzenlendi; 23.09.2009, 12:13.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X