Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk Telekom reklamlı beyaz formayı aşırı derecede beğendim, çubuklu da fena değil. Bu ikisini alıp, resmimi atarım artık..

Yorum

• Bir çubuklu bir parçalı...Ayrıca Ağustos ta 300 tl lik muhtelif alışveriş için şimdiden bütçeden yer ayırdık hanımla ...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yeni formamızı giymeyi en çok kim istiyor tahmin edin:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çubuklu kesin. 2 adette olabilir.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes iyi güzel de yatağın rengi işi bozuyor
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam battaniyenin altındaki renkler güzelim ortama pek yakışmamış ( kusur bulacam illa )

Yorum

• Fatih nereye mi bakıyor? Hala kendini almayan yönetime tabii ki.

Fatih'te o formayı giymenin hayalini kuruyor. Hele giysin yüzü güler.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bir tane çubuklu kesin alacağım ikide olabilir...
                  Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• 1 tane uzun kollu çubuklu alacağım ben de . Umarım bu sene çubuklu forma sorunu yaşamayız !

Yorum

• Geçen sene 10 forma alınca malum bu sene sayıyı biraz azaltıcaz.Başkan nasıl diyor her sene 20 transfer olmaz.Biz de her sene 10 forma olmaz diyoruz.2 çubuklu 1 turuncuyla kapatırız sezonu.Bu sene diğer ürünlere yönelmeyi düşünüyoruz.
                      Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sene 10 forma alınca malum bu sene sayıyı biraz azaltıcaz.Başkan nasıl diyor her sene 20 transfer olmaz.Biz de her sene 10 forma olmaz diyoruz.2 çubuklu 1 turuncuyla kapatırız sezonu.Bu sene diğer ürünlere yönelmeyi düşünüyoruz.
                        al al sen yine de 10 forma

neme lazım belki alamayacak olan arkadaşların olur hediye verirsin
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• Yeni formamın arkasına ne yazdıracağıma hala karar veremedim . Orjinal bir şeyler arıyorum Numara 1 olacak .

Bu konuda pek yaratıcı değilim , sırf bu sebepten geçen seneki formalarımın arkası boş .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni formamın arkasına ne yazdıracağıma hala karar veremedim . Orjinal bir şeyler arıyorum Numara 1 olacak .

Bu konuda pek yaratıcı değilim , sırf bu sebepten geçen seneki formalarımın arkası boş .
                            abi formanin arkasina "Gercek Taraftar" yazdir ve altina 12 nr. Öneri

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi formanin arkasina "Gercek Taraftar" yazdir ve altina 12 nr. Öneri
                              Mehmet bu çok orjinal oldu
                              O zaman biraz daha sıradan bir şeyler bakayım

Yorum

• Bence Farabi yazdır Serdar...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X