Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son berke_arda tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 00:17.
    DİKKAT!!
    Sözünü ( tart ) mayan;
    cevabımdan incinmesin!!!

Yorum

• Buda benim koleksyon arkadaslar...

Kappanin koyu bordu cubuklu ve tsclubun bordo mavi cubuklusunu hediye verdim...
      Onun disinda elimde su an Victory ve beyaz forma var...resim eski oldugu icin onlar yok...
      allahin izniyle yil sonunda altin renkli formayi birde energy alacagim
      ...imza...

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buda benim koleksyon arkadaslar...

Kappanin koyu bordu cubuklu ve tsclubun bordo mavi cubuklusunu hediye verdim...
            Onun disinda elimde su an Victory ve beyaz forma var...resim eski oldugu icin onlar yok...
            allahin izniyle yil sonunda altin renkli formayi birde energy alacagim
            Her forma bir isim hatırlatıyor..Sol üstten başlayalım;

Campbell,Vugrinec,Yattara,Szymkoviak,Marcelinho,Song..

Alltakilerden gri forma ise Teofilo Gutierrez..
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her forma bir isim hatırlatıyor..Sol üstten başlayalım;

Campbell,Vugrinec,Yattara,Szymkoviak,Marcelinho,Song..

Alltakilerden gri forma ise Teofilo Gutierrez..
              vallahide öyle sen söyleyince fark ettim gercektende hatirlatiyor...alttaki cubuklu umutu hatirlatiyor bana parcali ise selcuku...
              ...imza...

Yorum

• Arkadaşlar malum formalar benim, önerileriniz için teşekkürler fakat ben ne yapacağımı iyi biliyorum.3 forma da hediye, gerçi hediye bile bişey yapacağım yok, dursunlar öylece.

Bu arada bugün 2003-2004 sezonunda giydiğimiz mavi kappa formadan buldum, güzel bir pazarlikla gayet uygun bir fiyata aldım, gercekten de forma almak benim için büyük mutluluk.Basketbol formalarımı da sayarsam 32 tane formam var. 6 ay içindeki hedefim 40

Yorum

• Murat

Buldum dediğinin kaynağı neresidir acaba bende kappa forma arıyorum.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Murat

Buldum dediğinin kaynağı neresidir acaba bende kappa forma arıyorum.
                    Trabzon'da Emirhan, hangi formayı ariyorsun, göster bakalım, belki aldığım yerde ondan da vardır.Mesela ilk turuncu formamız orda mevcut.

Yorum

• Arkadaşlar bu arada geçen seneki çubuklu formamızdan satan bir yer biliyor musunuz ?

Yorum

• www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Taraftarlarımızı lisanslı ürün almaya teşvik etmek amacıyla başlattığımız reklam kampanyamız büyük ilgi gördü.

Kampanya dolayısıyla yerel anlamda vermiş olduğumuz ilanlar tüm medyanın gündemine taşındı. Gerek tasarımı gerekse de içeriğiyle dikkat çeken ilanlar taraftarlarımızın da beğenisini kazandı. Ancak söz konusu kampanyayla ilgili olarak gazetelerde yer alan haberlerde kullanılan “lisanslı ürün satışlarında şampiyonluk yolundaki rakiplerinin hayli gerisinde kalan” ifadesi ise gerçeği yansıtmamaktadır. Buna göre 2010-2011 sezonunda 8 milyon 267 bin TL. olan lisanslı ürün satışımızın 2011-2012 sezonunda 9 milyon 831 bin TL.’ye yükselmiştir. Mağaza metrekaresi ve ciro oranı anlamında bakıldığında bu rakamlar hiç de küçümsenecek rakamlar değildir. Ayrıca yeni düzenlemelerle TS Club mağazalarının sayısında da artışlar yaşanacaktır. Bu vesileyle emeği geçen herkesi kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Evet Organizasyonumuzu yeniden hatırlatmakta fayda var..

Yorum

• Bu sezon alan yok mu
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X