Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

yokmu başka olimpiyatda alınan forma
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

Bu başlık yeni sezon formalarımızla ilgili olduğundan başlığa uygun olmayan fotoğraflar ilgili başlığa taşınmıştır.
        Fanatik Pacci

Yorum

İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol abi çocukların ikiside aslan gibi maşallah seninde resmini görmek isteriz....

Yorum

Formasına Nike'ın hazırladığı font ile sırt numarası ve isim yazdırabilen var mı?

Of TS Club'tan aldığım formanın arkasını bu sebepten yazdıramadım . Geçen senenin yazı stilleri vardı .

Yorum

ben trabzondan aldım formayı fotoğrafını da çektim ancak fotoğraf makinası babamda olduğundan ve henüz onlar İstanbul'a varmadığından koyamıyorum en kısa zamanda inşallah

Yorum

Formalar fena degil ama fontlar gercekten igrenc olmus. Puma'nin kiler daha guzel duruyordu bunlarin uzerinde.

Yorum

Pazartesi işe başlıyorum bir terslik olmassa. İlk maaşımla birlikte bende formamı alıcam inşallah.
                  Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                  "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                  Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

Trabzonspor

https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                    I never forgive, I never forget..

Yorum

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formasına Nike'ın hazırladığı font ile sırt numarası ve isim yazdırabilen var mı?

Of TS Club'tan aldığım formanın arkasını bu sebepten yazdıramadım . Geçen senenin yazı stilleri vardı .
                      ben carsida ki ts clubdan aldim. orijinal yazi yazdirdim 10 ytl ye.

Yorum

İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben carsida ki ts clubdan aldim. orijinal yazi yazdirdim 10 ytl ye.
                        dikkat ette o yazilar 1-2 seneye cikmasinlar....
                        (ben formanin orijinal halini bozmak istemedim yani yazdirmadim...)
                        https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                        I never forgive, I never forget..

Yorum

İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi
                          bu arada ismail abi sen ne yapmışsın öyle.helal olsun vallahi.yalnız aramızda kalsın ama o kızlar senin trabzonsporluluğunu kullanıp babalar gibi bir gün yaşamışlar.!
                          evet haklısın olsun, onlar Trabzonumun adını her daim söylesinler,yaşatsınlar formalarınla gezsinler ben hergün bakarım onlara.zaten birisi kendi kızım ee o ne derse yapacağım zaten mecbur diğeride kızımın arkadaşı artık oda bir Trabzonsporlu
                          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formayi nerden aldin??? Internetten alabilirmiyim. Arkadasima söyledim getirsin diye ama biraz zor.
                            HY67...

Yorum

sadece arkadan cektim fotoyu , onden cekecegim fotoyu da en kisa zamanda paylasacagim.

Yorum

forma benim oglumun ismini yazdirdim..

bunlarda oglumun, amcasi ve halasi aldi tsclubdan
                                İnsan ol evlat!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X