Merhaba arkadaslar ben burda baya oldum üye olali ama cok yazamadim kusura bakmayiniz. Benim adim Hasan Bayburtluyum ve Stuttgartdan katiliyorum...Bana göre farketmez ilk maca kim gelirse gelsin ama en cok hayalim son mac Feneri Kadiköyde yenmek ve onlardan sampiyonlugu almak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig Fikstürü Çekildi (Fikstür 1. Sayfada)
Daraltma
X
-
Rüyamda ilk maçı Konyaspor ile oynadığımızı gördüm. 2-1 kazandık golleri Selçuk ve Gökhan atmıştı. Yediğimiz gol çok komikti. Song'un uzaklaştırdığı top rakibin dizine çarpıp kaleye yöneldi Onur beklemediği bu topu kalede gördü.
Güzel maçtı pardon rüyaydı.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda ilk maçı Konyaspor ile oynadığımızı gördüm. 2-1 kazandık golleri Selçuk ve Gökhan atmıştı. Yediğimiz gol çok komikti. Song'un uzaklaştırdığı top rakibin dizine çarpıp kaleye yöneldi Onur beklemediği bu topu kalede gördü.
Güzel maçtı pardon rüyaydı.
atmosferden bahset hele
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk maç derbi olursa belki cezamız kalkar o yüzden üç eziklerden biriyle oynayalım
tff böyle bir şey kesinlikle yapmaz
hazır seyircisiz yaklanmışken takım cezanın kalkmaması için baskı yapıp istediğini alacaktır 3 ezikler
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda ilk maçı Konyaspor ile oynadığımızı gördüm. 2-1 kazandık golleri Selçuk ve Gökhan atmıştı. Yediğimiz gol çok komikti. Song'un uzaklaştırdığı top rakibin dizine çarpıp kaleye yöneldi Onur beklemediği bu topu kalede gördü.
Güzel maçtı pardon rüyaydı.
Yorum
-
Güzel maçtı pardon rüyaydı.Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
Yorum