Bence sadece Gs'ye takılabiliriz,gerisini dağıtırız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig Fikstürü Çekildi (Fikstür 1. Sayfada)
Daraltma
X
-
Arkadaşlar elbette malubiyetlerde galibiyetlerde beraberliklerde olacak.. benim bu takımdan istediğim sonuç ne olursa olsun canla başla hırsla oynamaları.. yenilsek dahi " maç bizim hakkımızdı ama şans onlardan yanaydı " Cümlesini kullanayım.. Trabzonsporun Futbol oynadığını gormek istiyorum artık.
Yorum
-
1.Hafta Trabzonspor - Ankaraspor - 3-1
2.Hafta Ankaragücü - Trabzonspor - 1-2
3.Hafta Trabzonspor - Beşiktaş - 3-2
4.Hafta Denizlispor - Trabzonspor - 0-2
5.Hafta Trabzonspor - Antalyaspor 4-0
6.Hafta Konyaspor - Trabzonspor - 1-1
7.Hafta Galatasaray - Trabzonspor - 2-1
8.Hafta Trabzonspor - Gaziantepspor - 3-0
9.Hafta İst.BŞ Bldspor - Trabzonspor - 1-1
10.Hafta Trabzonspor - Hacettepe (Oftaşspor) - 5-1
11.Hafta Gençlerbirliği - Trabzonspor - 1-3
12.Hafta Trabzonspor - Sivasspor - 2-0
13.Hafta Kayserispor - Trabzonspor - 0-2
14.Hafta Trabzonspor - Kocaelispor - 2-1
15.Hafta Bursaspor - Trabzonspor - 2-2
16.Hafta Trabzonspor - Eskişehirspor - 2-0
17.Hafta Fenerbahçe - Trabzonspor - 2-2Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.Hafta Trabzonspor - Ankaraspor - 3-1
2.Hafta Ankaragücü - Trabzonspor - 1-2
3.Hafta Trabzonspor - Beşiktaş - 3-2
4.Hafta Denizlispor - Trabzonspor - 0-2
5.Hafta Trabzonspor - Antalyaspor 4-0
6.Hafta Konyaspor - Trabzonspor - 1-1
7.Hafta Galatasaray - Trabzonspor - 2-1
8.Hafta Trabzonspor - Gaziantepspor - 3-0
9.Hafta İst.BŞ Bldspor - Trabzonspor - 1-1
10.Hafta Trabzonspor - Hacettepe (Oftaşspor) - 5-1
11.Hafta Gençlerbirliği - Trabzonspor - 1-3
12.Hafta Trabzonspor - Sivasspor - 2-0
13.Hafta Kayserispor - Trabzonspor - 0-2
14.Hafta Trabzonspor - Kocaelispor - 2-1
15.Hafta Bursaspor - Trabzonspor - 2-2
16.Hafta Trabzonspor - Eskişehirspor - 2-0
17.Hafta Fenerbahçe - Trabzonspor - 2-2
Yorum
-
Bence fikstür o kadar önemlimi sanki, hazır olacaksın tüm takımları o küçük bu büyük diye ayırd etmeyeceksin, tüm maçlar aynı öneme aynı zorlukta olacak hç şüphesiz, çoğu zaman çantada keklik diye görülen maçları kaybetmemizdendirki başımıza çok işler almışızdır. Fenerbahçelilerde ağlıyor fikstür aleylerineymiş gibi. Yahu önce oynayıp sonra yatacakmısınız sanki, yada önce yatıp sonramı oynayacaksınız. İyi hazırlanıp her maçı kazanmaya oynayacaksınız sonuçta. Önce kendin kazanmaya bakacaksınız. Başarılı olmak için önce başarmak lazım sonra rakiplere bakacaksınız. İşi rakiplerin yenmesine yenilmesine bırakmamak lazım. Ben inanıyorum karşılaşacağımız mer maçta kazanmaya en yakın taraf favori olan takım biz olacağız, ama inanmak bilincinde olmak kafanıza yerleştirmek kendi gücünüze inamak lazım. Birde şampiyon kimliğiniz ve formanızın şansını gücünüde bilmeniz lazım.
Bizde bu kadar transfere rağmen hala orta saha futbolcusu 10 numara arandığı ayyukta o zaman bu kadar transfer ne? Bence bu takımın içinde çok 10 numaralar, önemli olan Ersun Yanal kendisindeki numaralarını göstermesini bilsin. Kimsenin aklına gelmeyeceği kadar taransfer ve köklü değişiklik oldu.
Sorsalar bana Trabzonspor da 20 transfer olacak yönetim ve hoca değişicek deseler ( 1 yıl içinde ) asla inanmazdım. Ama sevindirici gelişmeler ortada taraftar olarak memnunuz ve gurur duyuyoruz. Bu sevincim den dolayı uzun süre gitmediğim Trabzona gitme isteğim arttı ve çoluk çocuk soluğu Trabzonda aldım, stad ts clup kupa müzesi ne varsa hepsini gezdim. Fikstür bahane yeterki her maçta yeni diri gücümüzü kullanmayı bilelim. Tabiki bu Ersun Hoca ve Futbolcuların inanmalarına ve kafalarına yerleştirmelerine bağlı. İnanmak istemekle olur. Biz taraftar olarak inanıyoruz ve istiyoruz.En son Mehmet tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 12:06.
Yorum
-
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama ilk devrenin son maçı görünen fenerbahçe maçı aslında 2.devrenin ilk maçı. nedense ilk yarı 16 maç, 2.yarı da 18 maç olarak düşünülmüş bir kaç sene öncesindeki gibi. Bnun mantığını kış şartları olarak yorumluyorum, daha doğrusu inşallah öyledir.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
TRABZONSPOR LİGİN İLK YARISINDA
FENERBAHÇE İLE KARŞILAŞMAYACAK
Trabzonspor için bu sezon ilginç geçecek. Bordo mavili takım ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelemeyecek. Nasıl mı işe ayrıntılar..
2008 - 2009 Sezonu Turkcell Süper Lig müsabakaları fikstür çekimi yapıldı.. Turkcell Süper Lig'in 2008-2009 Sezonu ilk hafta maçları 22-23-24 Ağustos 2008 tarihlerinde oynanacak. Sezonunun ilk yarısı 23-24-25 Aralık'ta oynanacak 16. hafta karşılaşmaları ile sona erecek. İkinci yarısı 23-24 ve 25 Ocak'ta oynanacak 17. hafta maçlarıyla başlayacak olan Turkcell Süper Lig, 31 Mayıs'ta sona erecek.
Ligin il yarısında 16 maç oynanacak bu yüzden bordo mavili takım 17 hafta Fenerbahçe ile oynayacağı lig maçını ligin ikinci yarısının başında oynayacak. Bordo mavililer Fenerbahçe derbilerini ligin ikinci yarısında oynayacak. İlk yarıda ise Fenerbahçe ile karşılaşmamış olacak. Trabzonspor ligin ikinci yarısına Fenerbahçe ile başlayıp Fenerbahçe ile bitirecek
Yorum
-
İlk olarak no_name tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR LİGİN İLK YARISINDA
FENERBAHÇE İLE KARŞILAŞMAYACAK
Trabzonspor için bu sezon ilginç geçecek. Bordo mavili takım ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelemeyecek. Nasıl mı işe ayrıntılar..
2008 - 2009 Sezonu Turkcell Süper Lig müsabakaları fikstür çekimi yapıldı.. Turkcell Süper Lig'in 2008-2009 Sezonu ilk hafta maçları 22-23-24 Ağustos 2008 tarihlerinde oynanacak. Sezonunun ilk yarısı 23-24-25 Aralık'ta oynanacak 16. hafta karşılaşmaları ile sona erecek. İkinci yarısı 23-24 ve 25 Ocak'ta oynanacak 17. hafta maçlarıyla başlayacak olan Turkcell Süper Lig, 31 Mayıs'ta sona erecek.
Ligin il yarısında 16 maç oynanacak bu yüzden bordo mavili takım 17 hafta Fenerbahçe ile oynayacağı lig maçını ligin ikinci yarısının başında oynayacak. Bordo mavililer Fenerbahçe derbilerini ligin ikinci yarısında oynayacak. İlk yarıda ise Fenerbahçe ile karşılaşmamış olacak. Trabzonspor ligin ikinci yarısına Fenerbahçe ile başlayıp Fenerbahçe ile bitirecekbu ne demek?
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Beni fikstürden cok nasil futbol oynayacagimiz ilgilendiriyor. Güzel ve baskili futbol oynayalim, rakiplere sahayi dar edelim, nasipse sampiyonluk da gelir. Son macta Fener'e karsi Avni Aker'de sampiyonluk turu atmanin tadi bir baska olur ama."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
Yorum