Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig Fikstürü Çekildi (Fikstür 1. Sayfada)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada bence ilk macı ankara takımlarından biriyle oynayacagız deplasmanda
    ankara takimlari kendi aralarinda oynar gibime geliyor, sanirim gecen sezonda oyleydi
    guya sike olmasin diye ilk mac karsi karsiya oynatiyor tff

Yorum

• Benim fistür beklentim ortalama güçlükte olması bu söylemimden kastım güçlü ve zayıf diye ayrılan takımlara eşit dengede bir fistür bekliyorum.

Şahsen ilk maçı Denizliyle oynamak isterim moral açısından güzel başlamak önemli son maçıda Sivasla bitirmek isterim Avniakerdeki son maçımız hele ((inşallah)) Şampıyonluk maçıysa Fenerin maçından bile daha çok sarar gibime geliyor.
      2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
      Kafalarda 61
      Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• avrupa kupalarina katilmadigimiz icin bu sene yine baya cuma maclari oynariz

Yorum

• acilisi biz kendi eviizde seyircimiz önünde yapsak harika olurdu
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            acilisi biz kendi eviizde seyircimiz önünde yapsak harika olurdu
            ilk maç seyircisiz oynuyacagız ezik bahce macında aldıgımız ceza yüzünden
            7n bitirdin bizi

Yorum

• İlk olarak 61colman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk maç seyircisiz oynuyacagız ezik bahce macında aldıgımız ceza yüzünden

biliyorum beni kahrediyo ya o busene o yuzden maca gidemicem
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Insallah

4.9 - 27 arasin türkiye deyim.. Insallah o aralar bir istanbul takimi, veya Bursa, Kocaeli maci olur da bende giderim. Vallah eger olmazsa, bende simdiden Trabzona ucak bileti bakarim Bu sene kararliyim, mac canli izlemeden almanyaya dönemk yok!!!

2006-2007 de sezon sonu izmirdeydim ve sansima Trabzon ceza nedeniyle izmirde oynamisti

Yorum

• G.Oftaş çıkcak içime doğuyor ...
                  .

Yorum

• İlk 5 hafta kim çıkarsa cıksın bence hepsini yencez. İlk 5 hafta kaybetmeyiz diyorum ben.

Yorum

• son maclara 3 eziği istiyorum

15 - 32Bjk
                      16 - 33Gs
                      17 - 34Fb Ahh Bunlar Bi gelsee

Yorum

• valla nolursa olsun ilk maçımız seyircisiz ya.. allah bildiği gibi yapsın bu gerizekalıları
                        ''Trabzonspor''

Yorum

• Ankaragücü deplasman diyorumYüzdeye vurursak istanbul ve Ankara kulüpleriyle eşleşme şansımız yüksek
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• ben eşşektaşı istiyorum amannn beşşektaŞŞ
                            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Hep merak etmişimdir, bu fikstürde ilk haftalar çekiliyor, bu tamam ama, sonraki haftalar nasıl hesaplanıyor bir türlü anlamadım yıllardır. Fikstürün belirli bir şablonu var da ona göre mi yapılıyor acaba? Veya, ilk hafta sağ taraftaki takımlar ikinci hafta birer sıra alta mı kayıyor nedir?
                              Bilen varsa bir açıklasın lütfen.
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Hep merak etmişimdir, bu fikstürde ilk haftalar çekiliyor, bu tamam ama, sonraki haftalar nasıl hesaplanıyor bir türlü anlamadım yıllardır. Fikstürün belirli bir şablonu var da ona göre mi yapılıyor acaba? Veya, ilk hafta sağ taraftaki takımlar ikinci hafta birer sıra alta mı kayıyor nedir?
                                Bilen varsa bir açıklasın lütfen.
                                benim bildiğim önce A-B-C diye takım adı verilmeden 18 harften oluşan bi fikstür oluşturulur.
                                bunu oluştururken A takımı atıyorum D takımını takip eder, B takımı G takımını vs.
                                yani D takımı bi takımla oynadığı zaman ertesi hafta aynı takımla A takımı oynar.

bu zaten bi kalıp gibi her sene değiştirmeye de gerek yok.

kura, A ların B lerin belirlenmesi.
                                her birine bi takım atanır toplar vasıtası ile.

Yorum

Yükleniyor...
                                X