Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig Fikstürü Çekildi (Fikstür 1. Sayfada)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son maç yine fener olsun şampiyonluk turu atalım
    Şampiyonluğu son maça bırakacağımızı mı düşünüyorsun Çağatay?

İlk maç Sivasspor deplasmanı olsun. Dostça, kardeşçe maç olsun ve futbol nasıl oynanıyor öğretelim.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• beyler bir dusunsenize , ilk maç Trabzon-fb ve biz cezalıyız . . .

Yorum

• Bence ilk maç ANKARASPOR ile deplasmanda saat 19.00 da oynanacak ve müsabakayı Bünyamin GEZER yönetecek.Maçın skoru 0-2 olacaktır ben kendimden eminim 23 Temmuzu iple çekiyorum...
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 19.07.2008, 18:40.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak f_berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence ilk maç ANKARASPOR ile deplasmanda saat 19.00 da oynanacak ve müsabakayı Bünyamin GEZER yönetecek.Maçın skoru 2-0 olacaktır ben kendimden eminim 23 Temmuzu iple çekiyorum...
          bari ilk onbirleride söyle
          ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O daha sonra henüz transferimiz bitmediği için şu an söyleyemiyorum
            En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 19.07.2008, 18:46.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak f_berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O daha sonra henüz transferimiz bitmediği için şu an söyleyemiyorum
              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• içerdeki ilk maç fbjk gs sivas körfez eses bursa ve antalyayla olmasın yeterr
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• inşallah ilk maç istanbulda ist.bb ile atatürk te olur muhtemelen o tarihte istanbulda olacağım çok istiyorum ilk lig maçını tribünde izlemeyi Allahım sen dualarımı kabul et
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• ilk maç ibb ile bence.

Yorum

• ilk maç istatistiklere göre Bursayla. Daha önce 4 kez ilk hafta karşılaşmışız. Sekerse Kayserispor olur, art arda 3 sezon Kayseriyle oynamışız. GS ve FByle 2 kere, Eskişehir, Kocaeli,Gaziantep, Beşiktaş, Konya ve Sivasla da bir kere ilk hafta karşılaşmışız. Bugüne kadar 2.lig dahil 41 sezonda ilk hafta 24 galibiyet, 10 beraberlik, 7 mağlubiyet alınmış. mağlubiyetlerin 3ü 2.ligde, 1i de hükmen Sivas mağlubiyeti. Bu istatistiklerde hata olabilir, tamamıyla kendi çalışmamın ürünüdür
                      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk maç derbi olursa belki cezamız kalkar o yüzden üç eziklerden biriyle oynayalım
                        Derbi var diye ceza vermeme olayı tarihte kaldı. Geçtiğimiz sezon BJK'nin bizle ve GS ile yaptığı maçlar seyircisizdi. Ama Sadri Başkan federasyonun tarafsız bir sahada oynatabileceğinin sinyallerini verdi...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• tarafsız saha en güzeli olur. ankara kocaeli istanbul her yer olur.
                          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o yetmez...oyuncu değişikliklerini de söylesin..

Yorum

• ilk maç ya eskişehir yada oftaşla deplasman olsun 3 puanla başlayalım gerisi gelir

Yorum

• 3 puanla başlamamız için o takımlar şart mı..

İlk maçlarda performansımız yerinde oluyor genelde.Umarım sivasla olur da farka boğarız onları.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X