Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig Fikstürü Çekildi (Fikstür 1. Sayfada)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhaba arkadaslar ben burda baya oldum üye olali ama cok yazamadim kusura bakmayiniz. Benim adim Hasan Bayburtluyum ve Stuttgartdan katiliyorum...Bana göre farketmez ilk maca kim gelirse gelsin ama en cok hayalim son mac Feneri Kadiköyde yenmek ve onlardan sampiyonlugu almak...
    SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk maçın hangi takımla olacağından ziyade şu zivas ve gayseri ile ilk devre havalar sıcakken kendi evlerinde oynamalıyız nasıl olsa avni akere gömecez onları ama ikinci yarı olsun yağmur altında -35 derece değil!..

Yorum

• Rüyamda ilk maçı Konyaspor ile oynadığımızı gördüm. 2-1 kazandık golleri Selçuk ve Gökhan atmıştı. Yediğimiz gol çok komikti. Song'un uzaklaştırdığı top rakibin dizine çarpıp kaleye yöneldi Onur beklemediği bu topu kalede gördü.

Güzel maçtı pardon rüyaydı.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ilk maç içerde olsun da şu cezayı hemen atlatalım
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ilk maçımız derbi olamaz.lig tv nin fikstür çekimine müdahale hakkı olduğundan ilk hafta derbi olmuyor
            TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rüyamda ilk maçı Konyaspor ile oynadığımızı gördüm. 2-1 kazandık golleri Selçuk ve Gökhan atmıştı. Yediğimiz gol çok komikti. Song'un uzaklaştırdığı top rakibin dizine çarpıp kaleye yöneldi Onur beklemediği bu topu kalede gördü.

atmosferden bahset hele

Yorum

• ilk maç kayseri deplasmanı olsun gökhanın 3 golüyle alalım maçı...
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk maç derbi olursa belki cezamız kalkar o yüzden üç eziklerden biriyle oynayalım
                  taraftarla daha güçlü olalım diye mi kaldıracaklar
                  tff böyle bir şey kesinlikle yapmaz
                  hazır seyircisiz yaklanmışken takım cezanın kalkmaması için baskı yapıp istediğini alacaktır 3 ezikler

Yorum

• İlk maç G.Oftaş'la içimden bir ses böyle diyor...
                    .

Yorum

Rüyamda ilk maçı Konyaspor ile oynadığımızı gördüm. 2-1 kazandık golleri Selçuk ve Gökhan atmıştı. Yediğimiz gol çok komikti. Song'un uzaklaştırdığı top rakibin dizine çarpıp kaleye yöneldi Onur beklemediği bu topu kalede gördü.

şu yediğimiz gol hiç yabancı gelmedi

Yorum

• yine yazıyorum ibb ile ist olsun
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bizim için artık hiç farketmez ister ard ardına fener beşik çin çon olsun ister son haftada fener maçı olsun.hiç farketmez. yeter ki temiz bir lig olsun tek şampiyonu biziz bu sezonun !
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• sahamızdaki ilk maç bursayla..içime doğdu

Yorum

rüyaların tersi cıkarr (song yapmaz öle bı hata )
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• insallah ligin acilismaci olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X