95 deil 195 ytl feda olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
Hepimiz en azından ilk formalarımızı alırken fiyatı pek dikkate almayız öyle düşünüyorum.Bu daha çok zaman geçtikçe kendimize ve başkalarına hediye formalar alırken veya TS ürünlerimizin çoğalmasını isterken fiyata dikkat ediyoruz buda normal zaten.İlk formamda bende fiyatı dikkate almıyacağım ama 15 tane yeğeni olan biri olarak mejbur sonra dikkate alacağım yoksa uşaklar şantaj ediyoalr forma almazsam takım değişiriz diyeAma uçuk fiyat olacağınıda sanmıyorum.
İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Kalite olarak Puma'dan kat kat iyi olacağını düşünüyorum. Forma bir defa yıkandı ve amblemdeki 1967'nin 7'si düştü. En azından Nike böyle kalitesizlik yapmaz.
Takım olarak ( alt-üst-tozluk ) 95 Ytldir diye düşünüyorum. Taraftar forması o kadar pahalı olmaz sanırım. Olsa bile alacağız mecburenTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuçta formaları ben gördüm,rezaletti...İlla ki görücem diyorsanız bekleyelim!
Yorum
-
İlk olarak ULAS TARAKCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEylul basi Turkiyedeyim,Hollandali arkadaslarimin siparisleri ve kendim toplam 50 forma alacam.Uzerinde Trabzonsporumuzun logosu olan her forma guzeldir.
Yorum
-
Nike'ın bize özel tasarımları asıl önümüzdeki sezon yapacağını zaten biliyorduk.
Hiçbir sponsorun da forma işine bir sene önceden girmediğini de.
Nike'ın mevcut kolleksiyonlardan bize uygun formları seçip, en iyi kumaş kalitesi ve doğru renklerler ile birlikte sunacağını da biliyorduk.
Aston Villa tarzı formanın çıkacağını da. Yani gövdesi bordo kolları mavi.
Ülker'in Cola turka yerine kendi logosunu istemesi de ilginç ve güzel bir gelişme yeni öğrendiğimiz.
Depolarda Puma'dan kalma yığınla forma olduğunu da biliyoruz.
Bilmediğimiz tahmin etmediğimiz başka birşey var mı?
Görmeden, dokunmadan, giymeden karar verme acelesi neden?
Başkası beğenmez, ben bayılırım belki?
Ayrıca sorun da yok bence.
Formaya rezalet diyenlere de şaşırıyorum. Puma giydiğimiz zamanları unuttuk hemen.
Beğenmemiş olabilirsiniz, fakat bunca insanın görmediğini düşünerek, kişisel zevkinize göre Trabzonspor formasını kimse rezalet diyemez.
En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 14:01.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela bu forma rezalet öyle mi?
hem kaç çeşit forma var içlerinden biri illa uyuyordur insanların zevkine
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela bu forma rezalet öyle mi?
Yorum
-
Formanın içindeki etiketten de belli olduğu üzere forma orijinal Nike.
İçindeki bordo detaylar mavi olabilir veya iki renk birden kullanılabilir.
Yaptığım tasarımların hepsi orjinal Nike çizgisi taşıyor.
Yorum
-
şu ortadaki avea yazısına sinir oluyorum ama para getiriyor diye sesimi çıkartmıyorum avea logosunu değiştirse bariUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
Yorum