Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu formanın portakal renklisi süper olur.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aa! modellerimiz bunlarmış demeyin!
      Sadece fikir vermesi için buraya yapıştırdım.

Yeni formalarımız tişört gibi giyebileceğimiz güzellik ve rahatlıkta olacak.
      Hepsi çok güzel ama ben en çok bunu beğendim.

Yorum

• arkadaşlar internet üzerinden forma alcam bildiğiniz bi site warmı yanlız arkadaşın kredi kartıyla alacam herhangi bi sorun olurmu yardımcı olursanız sewinirim
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Trabzonspor lisanslı forma, eşofman takımı ve diğer tüm ürünleri TS Club mağazalarında ve internet sitemizde bulabilirsiniz

bizim resmi satış sitemizden alabilirisn......hem kargo ücreti de yok.....

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Acaba bu mu üretilecek.
            inanılmaz bittim buna, nutkum tutuldu valla, helal... bu olursa sülaleme alırım : )

Yorum

• Yeni formalarin oldukca guzel olacagindan suphem kalmadi ama Tottinin uzerindeki siyah forma bambaskaydi. Insallah seneye bu tasarimda eklenir.
              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Hırvat forması veya yatay çizgili forma yok.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni formalarin oldukca guzel olacagindan suphem kalmadi ama Tottinin uzerindeki siyah forma bambaskaydi. Insallah seneye bu tasarimda eklenir.
                  illede siyah forma isterim bende ya
                  McLas was Here

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hırvat forması veya yatay çizgili forma yok.
                    bize biraz aykırı olsa da çok estetik damalı forma, yine de sizlerin diğer formalarını da bayağı beğendim...

zaten dedim, 2 forma alacağım...

Yorum

• İlk olarak Ehrimen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En güzel forma bu bence.

BENDE BUNU BEĞENDİM
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• trabzonspor.com.tr ye baktım ama ben arkadaşın kredi kartı ile alacağım için adam formayı getirdiğinde arkadaşın kimliğini falan sorarmı acaba bana verirmi yani bide kaç günde gelir bilgiiniz warmı ??
                        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• bu yazki tum kiyafet alisverislerimi tsclupdan yapcam ins=)
                          # 61 Onur Recep Kivrak
                          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Ehrimen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En güzel forma bu bence.

budur forma
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzonspor.com.tr ye baktım ama ben arkadaşın kredi kartı ile alacağım için adam formayı getirdiğinde arkadaşın kimliğini falan sorarmı acaba bana verirmi yani bide kaç günde gelir bilgiiniz warmı ??
                              sanmıyorum kimlik falan sorulacağını.. kredi kartı numarası , tarihi , ve arkadaki güvenlik numarası yeterli olacaktır..

kombineden dolayı gelmesi 1 haftayı bulursa şaşırma.. normalde 2 günde geliyor..
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• Arkadaşım anladık, beğendin fakat o forma yapılmayacak tekrar tekrar yapıştırıp durmasan?

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.06.2008, 17:25.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X