Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sevgili gönüldaşlarım, işlerin yoğunluğundan dolayı kesik kesik yazabiliyorum. ben trabzonspor formalarının son halini nike ingiltere dizayn bürosunda gördüm. işim icabı bu tür meşgalelerimiz oluyor. şunun şurasında 2 hafta falan kaldı. azcık daha sabredelim. formalarımızı gördüğünüzde siz de şok olacaksınız. dediğim gibi tasarımlar size çok sade gelecek. ama renklere bayılacaksınız. daha önce de belirttim. müthiş bir bordomuz var, mavimiz de deniz mavisi. ben renklere bittim açıkçası. bir arkadaşımız da çubuklu formayı sormuş . tek şey söyleyeyim bu sene patlamayı yapacak olan forma çubuklu formamız. çünkü ben çubuklu formaya tek kelimeyle bayıldım. nike'dan bunu beklemiyordum. forumda yattaranın çubuklu forma ile bir resmi var. işte onu düşünün ama mavi o mavi değil. bordo biraz daha koyu.

daha önce de yazmıştım bombalar geliyor. antreman formaları kafanızı çok karıştırmasın. bir iki hafta sonra bombalar karşımızda olacak. ve bana hak vereceksiniz. trabzonspor'umuz bu sene formalardan inşallah çok gelir elde edecek buna eminim. bu arada Ali fuat bey'in tasarımlarına sabırla devam etmesini, tasarımlarını bir noterden tasdikleyip kulüp sponsorlarına takdim etmesini keisnlikle tavsiye ederim.
    Umarım doğru anlamışımdır.

Son formanın kollarını tamamen mavi düşünün.

Şakası bile iğrenç!:
    beğenmiyor olabilirsiniz, hiç almamayı da düşünebilirsiniz, fakat hiç kimsenin Trabzonspor formasına iğrenç deme hakkı yok!
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Benim şimdi kafam karıştı Melih Kuzey'in açıklamalarından . Deniz mavisi derken koyu mavi mi olacak formalar ? Buna netlik getirirsek iyi olur yoksa formalar çıkınca olumsuz yönde şok yaşamak istemiyorum . Ali Fuat Abi'nin yaptığı Yattara'nın olduğu formadaki renkten değil demiş . Bunu birisi açıklarsa sevinirim !

Yorum

• Melih Kuzey'in iki mesajı:

"tekrar tekrar merhaba arkadaşlar...

yeni sezon formalarımızın son halini nike'da gördüm. tek kelime söyleyebilirim: mükemmel ötesi......

büyük sürprizlere hazırlıklı olun derim. özellikle renklere hasta olacaksınız. tasarımlar biraz sade gelebilir. hatta hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ama üzerinize alıp giydiğinizde kalitenin farkına varacaksınız. kumaş kaliteleri gerçekten müthiş. bu sebeple formalarımız biraz pahallı olacak. ilk tepki sanırım fiyatlara gelecek. piyasaya çıkış tarihi temmuz 3. haftası dediler. yalnız tam tarih vermediler, erken 'de olabilir diyorlar. forma üretimleri sanırım türkiye'de manisa'da bir fabrika da yapılıyor.

beklediğimize gerçekten değecek. çünkü benim gördüklerim gerçekten mükemmeldi... forma dizaynlarını merak ediyorsanız ipucu veremeyeceğim zaten şurda temmuz'a ne kaldı...sadece söyleyeceğim süprizlere hazırlıklı olun... başka da birşey demiyorum...

illa ki ipucu istiyorsanız 70'li yılların sonları ve 80'li yılardaki formalarımıza uzun uzun bakın derim..."

Bu da aynı sayfadaki ikinci mesajı:

"çok üzgünüm resim çektirmediler... maalesef görüntü alamıyoruz içerden... ama dediğim gibi gönlünüzü ferah tutun... az kaldı zaten. ilk gördüğünüzde benim gibi şok olacaksınız. bombalara hazır olun...

bu arada Ali Fuat kardeşimizi tekrar tebrik ediyorum. ellerine kollarına gönlüne sağlık... özellikle gerçek maviyi bulan bir tek sen olmuşsun. bizim gerçek mavimiz, deniz mavisi arkadaşlar unutmayalım. bazı arkadaşlarımız turkaz kullanıyor. o renk biraz yeşile kaçtığı için bizim mavimiz değil. puma'nın ilk sene kullandığı mavi çok açıktı, son kullandığı mavi de çok koyuydu. deniz mavisini kimse bulamıyor. bunu nike halletmiş. özellikle ilk gözüme çarpan bu oldu.

trabzonspor bu sene komibenelerden sonra forma satışlarından da büyük kazanç sağlayacak bundan eminim.
        bombalar çok yakında huzurlarımızda..."

Rahat olun yani
        En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 11:40.

Yorum

• Turk markasi yokmu?! ben Turk markasi istiyorum. ozenti markalardan bikdim.

Yorum

• İlk olarak delidelikupeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Turk markasi yokmu?! ben Turk markasi istiyorum. ozenti markalardan bikdim.

Dünya markasını kuLLanıyoruz daha ne istiyosun..

ALi Fuat abi yazıyı okudum,herkes içini ferah tutsun sabır diyeLim o zaman..
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dünya markasını kuLLanıyoruz daha ne istiyosun..

ALi Fuat abi yazıyı okudum,herkes içini ferah tutsun sabır diyeLim o zaman..
              nasiii,.....dunya markasimi ben uzayli markasi sanmisdim

Yorum

nasiii,.....dunya markasimi ben uzayli markasi sanmisdim
                Aramıza hoş geldin, ama daha ikinci mesajında senden yaşca büyüklerle daha farklı şekilde konuşman gerekmez miydi?

Keşke bizimde dünya kalitesi markalar gibi tecrübeli ve büyük markalarımız olsa, fakat şu aşamada maddi manevi yapılmış en iyi anlaşma bu. Bilgilenmek istiyorsan eski başlıkta ve yeni sponsorumuz Nike başlığında kısa bir gezinti yap. Birçok orijinal fikir ve bilgiye ulaşacaksın.

Üsluba dikkat, kimseyi kırma! yoksa kırılırsın. Ayrıca konu ile ilgisiz mesajlar forum kuralları gereği silinir haberin olsun kimse senin kullanıcı adınla dalga geçsin istemiyorsan az daha dikkatli ol olur mu?

Bu arada bu başlık çok dağıldı. Hani liste, hani sayılar?

Yorum

• Ben dünkü idmanda giyilen şortları da çok beğendi. Bir tane de şort alacam inşalah.

Yorum

Turk markasi yokmu?! ben Turk markasi istiyorum. ozenti markalardan bikdim.
                    yerLi marka derken ? kapalıçarşıda mı yapılsın formalar
                    7
                    Cngz_61

Yorum

• Basınla arasını bir türlü düzeltemeyen bir belediye başkanı varmış.
                      Adam basının gözüne girebilmek onları etkileyebilmek için göl kenarında bir yemekli basın toplantısı düzenlemiş.
                      Kalabalık gazeteci ordusunun önünde gözlerine girebilmek için gölü yürüyerek geçmiş.
                      Ertesi gün gazete başlıkları şöyleymiş:
                      Küçük puntolarla ' Başkan gölü yürüyerek geçti ' kocaman puntolarlara YÜZME BİLMEYEN BAŞKAN MI OLUR?

Bizim hiçbir şeyi beğenmemizle bir bağ kurabildiniz mi bilmem

Şükretmeyi unutuyoruz çoğu zaman.

Yorum

• ali abi anlattıgın sey cok yerinde oldu vede komik

bu basın türkiye ye mi ait onu da sormadan edemicem
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Heyecanlandım gıttım formamı gıydım oturdum pc basına gelsın artık formalar
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• ben bu reklere bayildim , ayrica sadece antrenman forma olmasina ramen bence cok kaliteli ve süper gözüküyor..... türkiyede millet kiskanacak.....

NIKE SADECE TS´DE
                            En büyük TS

Yorum

• Ben çok beğendim formaları hepsinden alıcam
                              Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• bence geçen sezonki parçalı forma çok güzeldi
                                "53"

Yorum

Yükleniyor...
                                X