İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
cubuklu formalar devre arasında yetısecekmıs sanırım..
llk cıkan formaların boyle olacagı bellıydı...
ancak beyaz forma yok satar en guzelı o olmus..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma anca 50 olur baska ne olabilir zaten..
Laa ne 50 si bana bedava verseler giymem o farmalrı ben.Forma forma deılkı sanki moloz duragı....Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir
Yorum
-
Beyaz ve turuncu forma güzel,diğerlerini konusunda da yorum yapmadan önce "canlı" görmekte fayda olduğunu düşünüyorum.Gerek çekim kalitesi gerek manken tercihi görüntüyü etkilemiş görünüyor.Logo meselesinde sorun sürüyor nike logosuyla armanın yıldızını hizalamaya çalışıyorlar anlaşılan,bu hatadan dönülür yakın zamanda.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Yorum
-
İlk olarak laztranot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaa ne 50 si bana bedava verseler giymem o farmalrı ben.Forma forma deılkı sanki moloz duragı....sana helal olsun habu durumda da beni güldürdün ya
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz ve turuncu forma güzel,diğerlerini konusunda da yorum yapmadan önce "canlı" görmekte fayda olduğunu düşünüyorum.Gerek çekim kalitesi gerek manken tercihi görüntüyü etkilemiş görünüyor.Logo meselesinde sorun sürüyor nike logosuyla armanın yıldızını hizalamaya çalışıyorlar anlaşılan,bu hatadan dönülür yakın zamanda.
eşege altın semer vurmuşlar eşek yine eşek..Bunlara 61 megapiksel kameralan resım ceksen ne olur...Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bir pazarlama faciası. mankenlik için şeçilen futbolcu yanlış fotoğraf kalitesi çok kötü ışık berbat.yarın olsun kanlı canlı görelim formaları ondan sonra yorumumuzu yaparız.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum