Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nerde gördün, bende merak etdim???
    ayrica bosuna tartismayalim, formayi herkez begenecek diye bir sey yok, ben söyle düsünüyorum....

antrenman formalari okadar kaliteli yapildiysa ve okadar güzel olduysa.... gercek formalarimizda en az okadar olucakdir
    En büyük TS

Yorum

• madem gördün niye renklerini bize göstermiyorsun / aciklamiyorsun ?
      En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimse T.S formasına rezalet demiyor;demagoji yapma lütfen, rezalet olan Pumayla hemen hemen 'dizayn' anlamında aynı olması; ben formaları gördümde,inceledimde...Ama seninyaptığın dizaynlarla alakası yok...Aslında seni takdir ediyordum çalışmalarından dolayı ama şu "demagojik yaklaşımın"........cık; olmadı!

lütfen gelip burada emek veren insanlara laf atmayalım.bişe olur olmaz zaten abide bize illa olacak demiyor örnek veriyor, en azından bize futbolun diğer yönünü hatırlatıyor.forma sponsorluk gibi konuları daha da gündemde tutarak büyük trabzonspor taraftarının öyle her sunulanı kabul etmemesini,bakın daha neler yapılabilir gibi..örnekler vererek tasarımlarıyla ufkumuzu genişletiyor.gördüysen ve kötüyse eleştireceğin kişi afs abi değildir güzel abim benim.ilgili yerlere klübe iletebilirsin.beklentinin olmadığı yerde önüne konulanı yersin ama beklenti varsa o zaman bu ne kardeşim diyebilirsin,beklediğim gibi olmadı bidaha kine dikkat et gibi...teşekkürlr ali fuat abi tasarımların için ama en önemlisi önemli bir konuyu neredeyse tek başına sırtladığın ve taraftar profilin için..örnek arayanlara duyrulur.
        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• herkes kendi fikrini soyliyebilir ama ts formasi icinde rezalet diyemez...begenmediysen banane..belki ben begenirm..yada arkadaslar gordum formalari hic bekledigimiz gibi degildi. desende rezalet demesen sana daha cok yakiisirdi bence...
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            herkes kendi fikrini soyliyebilir ama ts formasi icinde rezalet diyemez...begenmediysen banane..belki ben begenirm..yada arkadaslar gordum formalari hic bekledigimiz gibi degildi. desende rezalet demesen sana daha cok yakiisirdi bence...
            sence anlarmı anlamaz bizim huzurumuzu bozmak için öyle söyledigini tahmin ediyorum ayrıca onun trabzonspor formalarını görme ihtimali yok bunu bastan söyleyeyim

Yorum

• Nike gibi bir firma sponsorumuz hatta diğer takımların taraftarları bile özenmişler helal olsun Trabzona diyorlar kimse moralini bozmasın formaların kalitesi yeter.

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sence anlarmı anlamaz bizim huzurumuzu bozmak için öyle söyledigini tahmin ediyorum ayrıca onun trabzonspor formalarını görme ihtimali yok bunu bastan söyleyeyim
                forma lansmanı hakkında bilgisi olan var mıdır, kimisi gördüm diyor, kimisi manisa'da dikiliyor diyor, fabrikadan arkadaşı olanlar mıdır gördüm diyenler?

Yorum

• az daha sabredelim bence beklediğimize değecek

Yorum

• Formalardan bahsederken forma reklamlarımız için aldığımız ücreti merak ediyorum,acaba avea ve ülker forma reklamı için ne kadar ücret ödüyorlar.3-4 sene öncesine kadar üç eziklere göre çok düşük paralara forma reklamları alıyorduk,şimdi bu durum düzeldi mi? Eğer düzelmediyse mevcut yönetimimizin bu konuda da önemli adımalr atmasını bekliyoruz,çok ciddi yatırımlar yapıyoruz ve bunun marka değerimizi artırdığını düşünüyorum.Bu yıl o formayı taşıyan oyuncularımızın kalitesi öenmli ölçüde artmıştır,umarım bunu sponsorlarda görürler.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizide bilgilendirirseniz sevinirim.

Yorum

• anladığım kadarıyla bu sene çubuklu formalar 77-78 sezonunda giydiklerimiz gibi olacak.
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• formalar kötü olsun iyi olsun, herkez forma alicak, dagitirim yoksa buralari.....
                        bordo-mavi.....baska renk görmüyor gözlerim....... HERKEZ FORMA ALICAK!!!!
                        En büyük TS

Yorum

• Beyler millet bize özeniyor...

Nike ilk size sponsor oldu..Helal olsun..

Ayrıca fenerli arkım bile yukardaki turuncu formayı gösterdiğimde ''ben bile alırım bundan'' demişti...

Nike doğru yolda ilerliyor..

Teşekkürler...
                          En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 04.07.2008, 14:07.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Nıke ile anlaşma oldu tamam.
                            Ama anlaşmalarda karşılıklı olarak şu şu tarihler arasında reklamlarınızı falan yerlerde bulunduracağım şeklinde mukavele yapılmıştır.
                            demekki Puma ile anlaşılan süre henüz dolmamış. süre dolduğu gibi isimler değişecektir.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• NIKE bizim icin en iyisi oldu, sampiyonlugumuzdan reklam kazanacak........eminim bundan
                              En büyük TS

Yorum

• arkadaslar bu gün tsclup magazalar müdürüne formaların ne zmn çıkacagını sordumve soruya şu cevabı aldım....

Merhaba,

İlginize teşekkür ederiz.

Yeni sezon formalar 7. ayın 20 si gibi satışa sunulması planlanıyor. 25 gibi de sanal mağazanızda da satışta olabilir.

Saygılarımızla

Özkan YAVUZMağazalar MüdürüTrabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZONTel: 0 462 326 20 77Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70Faks: 0 462 326 67 97wwww.trabzonspor.org.trww.trabzonspor.com.tr
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X