Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bana 3 adet yazarmsınız üstünde yeterki TS logosu olsun.

Yorum

• 1 Tane almayı düşünüyorum, teşekkürler Kutadgu bu katkın için.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• daha formalarin ortada resimleri falan yok. bazi `esinlenmeler` var.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Beni 1 +1 yapabilir misiniz ?

Yorum

• Banada 3 tane yazin, biri bana , biri ogluma, biride baldizima. Baldizim konusunda aciklama yapayim egelidir kendisi, önceden cinconu tutardi ailecek cincon ludurlar, nolduysa birden anlamadim Trabzonsporlu oldu, gecenlerde bir arkadasindan Trabzonspor formasi almis giymis bana gösteriyor ne güzel renkleri var diye, en büyük Trabzonspor diye bagriyor evde, kayinpeder de yasli gözlerle onu izliyor
            @BordoylaMavi

Yorum

• Arkadaşlar eski formaları İstanbul Avrupa yakasında nereden temin edebiliriz?Bari onların bitmesine bir katkımız olsun.
              Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• haznedarda var
                https://twitter.com/akfgr

Yorum

• celalettin koçak bombası bana 1 yerine 2 yazdırmaya sebep oldu
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haznedarda var
                    küçükçekmece civarında falan var mı?
                    Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• bildiğim kadarıyla küçükçekmecede yok

Yorum

• Benim de ismimi listeye yazabilirsiniz sayıdan tam emin değilim üç de olabilir bir de olabilir

Kappa'nın çubuklu formalarından bulabileceğim bir yer var mı özellikle Trabzondaki arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bildiğim kadarıyla küçükçekmecede yok
                          mağaza adı nedir?orjinal forma olduğunu nasıl anlayacağız?tscluplar kapandı mı?

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mağaza adı nedir?orjinal forma olduğunu nasıl anlayacağız?tscluplar kapandı mı?
                            mağaza zaten ts clup haznedarda maxi nin önünde in kime sorsan söylerler yerini

Yorum

• 2 tane forma kesin alacağım kaçarı yok

Yorum

• arkadaşlar biraz önce dergiye abone oldum 1 ad indirimdeki puma formadan aldım 1 ad gri eşofman takımı aldım 1 ad bileklik aldım.. şimdilik elimden gelen budur . artık nike formalarını bekliyorum. ama nike nin yapacağı formalar aston villanın formalarından olacak diye bir haber var inşallah öyle olmaz çünkü aston villa formaları hiç güzel değil buradan bakabilirsiniz http://www.astonvilladirect.com/stor....aspx?nav=KITS
                                inşallah barcelona gibi olur...
                                BiZe HeRyER TrAbZoN !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X