bende 3 tane alcam 61 06 87 numaralı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
İlk olarak FatmaÇelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yeni formaları gördüm çok beğendim valla.Yanlış bilmiyorsam toplam 5 taneler.
Tşört gibi olanları da var günlük giyilir yani...
Biz normal çubuklu formayı da günlük giyeriz ya neyse.
Ben de 1 tane alırım.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni formaları nerde gördün
Valla malesef burdan isim veremem.Mail olarak geldi ama bana değil.Ali Şükrü Paşa ...
Yorum
-
İlk olarak FatmaÇelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla malesef burdan isim veremem.Mail olarak geldi ama bana değil.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor aşkı için eklesen fotoları bizde görsek
Bana güvenin pumadan daha güzel formalar buna emin olabilirisnizAli Şükrü Paşa ...
Yorum
-
İlk olarak FatmaÇelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor aşkı tartışılmaz da malesef yapamam..
Bana güvenin pumadan daha güzel formalar buna emin olabilirisnizkopya olmasin diye bilmem anlata bildimmi..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum