Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1 adet nike ta ben alacağım.

İsim yazılsın mı? (Ücret: 10 YTL) 10 YTL dior, isim etiket baskı mı nasıl?
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

4tahmine bize 2de amca oglu eder 6tane yaz
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

İlk olarak hamsi3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        henüz çıkmadı hocam..
        Pumanınkiler'den alıcam zaten , yeni çıkanlardan kısmet olursa kendime alıcam 1 tanede...
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Ben bu arada lafı ortaya atayımda alınan alınsın...

Nerdesiniz Bre Selçuk İnan için can atan dört körpe.

Yorum

En az 2 tane alırım.Sayı artabilir ama.
            -1461 TRABZON-

Yorum

bende alacam formadan. 1 tane kendime 1 tane hanima alacam! Trabzonsporuma hersey feda! benden 2 tane ekleyebilirsin.

Yorum

İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En az 2 tane alırım.Sayı artabilir ama.
                O zaman 10 tane kesin dediğin zaman ekliyorum seni listeye..

Olur mu?

Yorum

2 tane de ben alıcam
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Tabii kide alacagiz 2 formada benden..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• eskiler mi yeniler mi bu şimdi?
                      Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                      Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman 10 tane kesin dediğin zaman ekliyorum seni listeye..

Olur mu?
                        10 tane olmaz ama formayı gördükten sonra net olarak sayıyı söylerim şimdilik 2 yazsanız olur.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• En az 2...

Yorum

• İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eskiler mi yeniler mi bu şimdi?
                            Yeni çıkacak olan formalar
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• 2 tanede bana yazın.biri bana biride kız arkadaşıma.artık onu da trabzonspor lu yapmanın zamanı geldi.hazır nike forma.keklerim kalite nike diye.bi giydi mi bi daha çıkaramaz zaten
                              Metin Mert-Lemi-Osman-Ogün-Abdullah-Cengiz-Tolunay-Ünal-Orhan-Hami-Şota

Yorum

• Arkadaslar Bİrİ Bana Bİrİ Abİme 3 Tenede Ekrabalara Kesİn Alinacak Okul Bİtmeden Formalar Çikarsanda Siniftan 3-4 KİŞİnİn Kanina Gİrmeye ÇaliŞacam Bu Senenİn Formalarindan 3 Tane Aldim Şİmdİ Yenİ Sezon İÇİn Alacam Kesİn Olarak= 5 Tane Alinacak Ama DedİĞİm Gİbİ Okul Bİtmezse3-4 Tane Daha Aldirabİlİrİm
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X