Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaaa abi nasil forma yapmislar yaaaav, valla Nike cok iyi is cikarcak dedim, berbat abiii yaaa, buyuk hayal kirikligina ugradim ben burda vallaaa, ama yinede bir beyaz forma aldirtacam trabzondaki gurbetcilere artik napalim...

Bir tek beyaz formayi begenebildim, bu formalar arasinda

Ayrica NEDEN AMA NEDEN cubuklu forma yok??bunu bana biri anlatsin??En cok satilan formalardan biri degilmi cubuklu formaaaa???

Sonradanmi cikartacaklar acaba cubuklu formayi ne???
    Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• Tek kelimeyle igrenccccccc ya ufffffffffffffffffff
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak laztranot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok arkadas bu iş böyle gitmez yönetime gerekli baskıyı yapmalıyız.2 dakkada cinlendim ya sinirden.Belliki nıke halendaha Trabzonspor a forma yaptıgının farkında deil..Forma diye bize verdıleri şeylere bakın.Amazonda bile böyle forma yok...İlk maili ben atıyorum şimdi resmi site aracılıgıyla yönetime.Arkadaslar tepkisiz kalmayalım...
        mail adresi neydi ben de atacam
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Birincisine hadi "forma" diyelim de, digerleri bildigin t-shirt.

Dag fare dogurmustur!
          .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• yani forma tanıtımı için bulabildikleri tek kişi serkan mı. mankenlik belli bir vucüt yapısı gerektirir. bacak boyu, belin yapısı, göğüsler vs.serkan bu anlamda mankenlik yapabilecek bir futbolcu değil. cale'nin, giray'ın veya ceyhun yapması gerekirdi mankenliği. ayrıca, düz mavi, turuncu ve düz bordo formalar t-shirt olarak bile giyilecek gibi değil.üstündeki armaya yazıktır. nike gibi uzun vadeli planlar yapan bir şirketin böyle rezil formalarla karşımıza çıkması çok kötü oldu. bir de gelecek yıl bizi büyük sürprizler bekliyormuş. o zaman anlaşmayı gelecek yıl yapsalardı. böyle saçma salak bişey olabilir mi???
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• çubuklu forma neden çıkmıyor onu anlamadım forma dediğin çubuklu olur ..formalar benimde pek fazla içime sinmedi ama alacağım..
              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Geçenlerde çubukçu formanın yetişemediğini duymuştum

Nike Avrupa takımlarına yaptıkları formaları neden bize yapmıyorlar? 1 tanesi tamam ama düz olarak antreman forması tarzında bir maç forması olması lazımdı. Tam feybe formalarını görüp keyiflenmişken gülme komşuna dumuruna uğradım
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 15:10.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Resmen nıke'ın sıradan ürünlerinin üzerine ts amblemi koyup forma diye satıcaklar ne yalan söyliyeyim bu formaları nıke'ın kendi mağazalarına koyacagına hiç ihtimal vermiyorum çünkü görsel açıdan hiçbir çekiciliği yok....

Yorum

• Sözümde durup bu sene 1 adet forma alıcam.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Lutfen birisi bunlarin sadece taraftar formasi oldugunu soylesin yaaaa... Rezillik diz boyu.. Biz tasarlasak daha guzel olurdu heralde.. Ankarasporun bile daha guzel formalari bizimkilere nazaran..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mail adresi neydi ben de atacam

taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr

buda fax numarası arkadaslar

0462 328 10 93

buyrun arkadaslar burdan dalın...
                        Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir

Yorum

• Tam anlamı ile berbat iğrenç ötesi ...

2 tane alacağız dedik alacağız da nasıl giyeceğiz orası meçhul ( Ben bu formaya 80 Ytl vermem ) ...

Sayın a f s yorumlarınızı bekliyoruz ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• nike hakkaten pek özenmemiş formalara
                            #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sözümde durup bu sene 1 adet forma alıcam.
                              ben alacağım konusunda çok kararlıydım, hatta iki tane üç tane alacağım diyordum, şimdi alsam alsam 1 tane alırım. o da beyaz forma olur.. diğerleri rezalet bence...
                              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                              my name is onur....
                              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Trabzonspor yonetim kuruluna mail atilacaksa, baski degilde, rica gibi bir soz iletilecekse hep birlikte yapalim bunu bence...

Belkide onlar Nike ile gorusup 1-2 adet baska tasarimli forma cikartabilirler???gerci buda biraz hayalperestlik olsa gerek, sezon basliyor yav bi kacta hafta sonra
                                Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X