Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Forma almak Allah'ın emri.Bende alıcam ama.Hakikaten çok kötü formalar.

Yorum

• ben almam bu formalardan bunlar ne boyle yaa

Yorum

• İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben almam bu formalardan bunlar ne boyle yaa
        Abi aslinda beyazla turuncu forma alinabilir.. Bidaha bi alici gozlen baktimda
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi
          Trabzonspor'a çubuklu forma yapmamak taraftara hakarettir..geçen sene g..tü b..lu puma bile yaptı çubuklu
          Puma da daha sonra yaptı. İlk başta 3 forma çıkardılar çubuklu formalar daha sonra uefa kupası (apoel) maçında çıktı

Yorum

• İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formalar kötü olabilir ama..,

ben gene de yeni formalardan 1 tane de ben alacam....
            emin misin? hayır yanlış anlama ama alıncak gibi değil yani

Yorum

• napalım artık 1 tanede olsa almak boynumuzun borcu.. durur bi köşede.. Puma giymeye devam..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• formayı güzel olduğu için mi yoksa destek olsun diye mi alıyorsunuz???????
                ben 2 tane alacam

Yorum

• formalar konusunda bende şoke oldum (gerçi olmayan yoktur) daha önce örnek olarak tasarlananlar çok harikaydı. neen bunlara döndüler anlamadım. ama çekilen fotoğraflar ve manken tercihindeki hata da bunda çok etkili. takımda çok uzun ve fizikli futbolcu varken en kısa ve göbeklisi seçilmiş. zannedersem gerçekte daha ii dir. bazı formalar la şort renkleri hiç olmamış. turuncu beyaz ne alaka yada bordo beyaz. bugüne kadar eleştirmeyeyim dedim ama bu konuda eleştirilmeyecek gibi değil. bi hal çaresi varsa bence biran önce birşeyler yapılmalı. ama yinede hep destek tam destek
                  SABIR = BAŞARI

Yorum

• bu formalara 80 milyon verilmez hatta belkide daha pahalı 50 dien arkadaşlar da yanılıyolar en kötü 80 milyon
                    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi

Karşılaştırmayı siz yapın arkdaşlar kurban olayım şu pumanın formasına habu nedu ya yırt at oni haulari gördum darlandum bo...yiyenin uşaklari :@
                      Bence nike'ınki daha güzel yukardaki 2 forma arasında..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Puma da daha sonra yaptı. İlk başta 3 forma çıkardılar çubuklu formalar daha sonra uefa kupası (apoel) maçında çıktı
                        O Zaman çıkacagının garantisini verdiler peki ya şimdi ?

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence nike'ınki daha güzel yukardaki 2 forma arasında..
                          neresi daha güzel bildiğin tişört gibi puma daha canlı ayrıca nike ın hiçbir özelliği yok bomboş çok sade
                          bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• ben bı forma alacamda karar veremedım hangısını alacagıma kımın kac numara yazdıracagım ıse daha belırlemedım ya 14 ya 20 colman 10 alsaydı 10 yazdırırdım dusunmeden

Yorum

• Malesef beyazdan başkası yalan olmuş
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neresi daha güzel bildiğin tişört gibi puma daha canlı ayrıca nike ın hiçbir özelliği yok bomboş çok sade
                                butun formalari duz nikenin.. Olmamis yaaa.. Estetik yok formalarda.. Yanlardan cizgiler falan cok daha guzel olabilirdi..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X