Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunlar avrupada yasayan türkler arasinda en cok trabzonspor taraftari oldugunu unutuyorlar galiba..bir hatirlatalim..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ya saat 19 a almışlar fb ile aynı saatte bu benim ne işime yarar ki fb nin maçını izler millet ben yine izleyemem hay azına yaa

Yorum

• İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya saat 19 a almışlar fb ile aynı saatte bu benim ne işime yarar ki fb nin maçını izler millet ben yine izleyemem hay azına yaa

yayınLamıyacakLarı için fazLa üzüLmene gerek yok
        7
        Cngz_61

Yorum

• aynı saatte olması trabzonsporluları bağlamaz açarsın 80. kanalı yayınlarsın orda bizim maçı yılmak yok bu savaşı bız kazanmalıyız tepkılere devam

Yorum

• ya benim yaşadığım yerde bi tane ben varım Ts li bi tek ben izliom maçları ne yapayım ondan öyle dedim

Yorum

• İlk olarak stepanovum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet lig tv onca maile karşı dayanamadı

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

maç yayınlanmayacak die çıkan haber gerçeği yansıtmamktadır die yazmışlar
              tamam beyler işte adamlar geri adım attı.yayınlayacaklardır artık..
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynı saatte olması trabzonsporluları bağlamaz açarsın 80. kanalı yayınlarsın orda bizim maçı yılmak yok bu savaşı bız kazanmalıyız tepkılere devam
                açarlar 80. kanalı o zaman da biz izleyemeyiz..kahvelerde fener maçını açarlar
                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• hadi arkadaşlar bırakmayalım peşini bu işin trabzonsporumuz bir sedadır. bu sevde hepimizin ailemizin sevdasıdır.
                  KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• durmak yok tepki mailleri yollamaya devam....
                    bunlar ts taraftarı kimmiş anlasınlar
                    KORE LEE

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşım bursaspor maçını yayınlayacağız diye bir açıklama geldimi? yoo bizim derdimiz bu maç ...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bursa maçını yayınlamıyorlar..geri adım diye birşey yok...
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          açarlar 80. kanalı o zaman da biz izleyemeyiz..kahvelerde fener maçını açarlar
                          siz hale daha maçı izleme derdindemisiniz bizim amacımız farklı abi maç yayınlansın da izlemiyelim sorun değil

Yorum

• diğer siteler ne alemde.tepkileri ne durumda bilen yazsın.ulan şansal ne hallere soktun bizi.ben ve takımdaşlarım senin taaa .....!!!!!!!

Yorum

• yahu bunlar kendini ne sanıyo. ula sen kimsin ki bizim maçımızı yayınlamıyorsun. 3 eziklerin yalakaları işte. yaptığın hatanın farkına vardığın an iş iş ten geçmiş çoık geç olacak. pişman olacaksın PİSLİG TV .tek büyük var Trabzonspor

Yorum

• bu adamlar bursa maçını yayınlamamakta neden bu kadar ısrar ediyorlar acaba ?
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Yükleniyor...
                                X