bunlar avrupada yasayan türkler arasinda en cok trabzonspor taraftari oldugunu unutuyorlar galiba..bir hatirlatalim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya saat 19 a almışlar fb ile aynı saatte bu benim ne işime yarar ki fb nin maçını izler millet ben yine izleyemem hay azına yaa
yayınLamıyacakLarı için fazLa üzüLmene gerek yok7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak stepanovum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı saatte olması trabzonsporluları bağlamaz açarsın 80. kanalı yayınlarsın orda bizim maçı yılmak yok bu savaşı bız kazanmalıyız tepkılere devamTrabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam beyler işte adamlar geri adım attı.yayınlayacaklardır artık..
Yorum
-
İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam beyler işte adamlar geri adım attı.yayınlayacaklardır artık..Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçarlar 80. kanalı o zaman da biz izleyemeyiz..kahvelerde fener maçını açarlar
Yorum
Yorum