Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yakuphoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Federayon maç saatini değiştirdi.
    Artık bundan sonra yapılacaklar:
    1- üyelikler iptal
    2- lig tv Trabzonda iptal
    3- Statta kablolar iptal
    4 -Bizim futbolcularda artık hırs yapar..
    hepsine eyvallahda futbolcular kısmına inanmam.hepsi onların yüzünden olmadımı.karaktersizler.sanki sivas maçı hiç olmamış gibi oynadılar ikinci maçta.ahlaksızlar diyesim geliyor ama utanıyorum valla.onlar bizim yarımız kadar inansa bunlar bişim başımıza gelirmiydi.

Yorum

• sansor biyikli ... senin bi programin daha var.. sansor le yalan dolan diye.. ( dobra dobra )... sen adammisin be.. sizin isiniz gucunuz paparaziler gibi yalan dolan.. milleti uyutmaya calisin siz.. sizleri televizyonda gorunce zaten dumduz gidiyorum... anladin sen onu.. insallah buralari okursunda anlarsin ne mal oldugunu

Yorum

• maçı yayınlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.şimdi de maç saatini ileri bir saate alıyorlar,fb maçı ile çakıştırıyorlar.o nedenle de maçı yayınlamama nedeni çıkarıcaklar akıllarınca.böyle yaptıkca tepki daha da büyüyecek,kendileri zararlı çıkacaklar ..
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Aynı anda verseler bile ben izleyememKahrolsun LİGTV
          Més Que Un Club

Yorum

• arkadaşlar digiturk veya lig tv de konu ne olursa olsun bütün forumlara saldırın
            tepkimizi oralarda da duyuralım

Yorum

• Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Trabzon Valiliği'nin, güvenlik nedeniyle yaptığı başvuru üzerine Trabzonspor-Bursaspor maçının başlama saatinin değiştirildiği bildirildi.

yahu benim bildiğim söz konusu güvenlik oldumu maçlar gündüz oynanır. böyle sudan sebepleri öne sürmeyin komik oluyor

Yorum

• ARKADAŞLAR http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33567 BURDANDA ÜYE OLANLAR ŞİKAYET MAİLLERİ ATSINLAR SİTEYE...AYNI MESAJI ATABİLDİĞİNİZ KADAR ATIN.BEN ATIYORUM ŞUAN...SONUNDA BANLANCAM AMA OLSUN BANLANANA KADAR ATIYORUM HERKES ATSIN...
                TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• Az önce aradım üyelik iptali için. Sebebini sordu. Bir kaç saniye derin nefes alarak konuşuyordu. Belli ki bunalmışlar. Fakat üyelik iptali için üyeliğin sahibinin araması gerekiyormuş. İptal ettiremiyorum (Zaten yayın sorunları yüzünden son 1 aydır görüntü alamıyorum )

Yorum

• ARKADAŞLAR http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33567 BURDANDA ÜYE OLANLAR ŞİKAYET MAİLLERİ ATSINLAR SİTEYE...AYNI MESAJI ATABİLDİĞİNİZ KADAR ATIN.BEN ATIYORUM ŞUAN...SONUNDA BANLANCAM AMA OLSUN BANLANANA KADAR ATIYORUM HERKES
                    TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                    KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                    SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                    BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• İlk olarak Kaan Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Almanyada yasayan arkadaslar ahan habu numaradan digitürke ulasabilirsiniz 004969 22227959..
                      hepimiz arayayip santraleri kilitleyelim..bu zafer bizim olacak..
                      004969 22227959 Digitürk Euro..
                      Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• arkadaşlar şöyle güzel bir mesajı olan var mı bana özelden atabilirmi ...

şansal'a atıcamda e-mail...

Yorum

• TRABZONSPORLU futbolcular, Bursaspor ile oynanacak maçın naklen yayınlanmayacak olması nedeniyle yayıncı kuruluşun röportaj teklifini geri çevirdi.

Yorum

• Dünden beri ha bire arıyorlar digitürkten. Üyeliğiniz iptali onaylanmış ama şimdi iptal edilirse 80 ytl indirimden yararlandığnız meğlağı ödemek zorunda kalırsınız dediler. Bende sorun değil 80 ytl dedim. Kararlıyım ben bir dahada bu konuda aramayın dedim.

Arkadaşlar üyelikleri ciddi bir şekilde iptal ettirirsek caydırıcı olabilir. Yoksa pretosto mesajları bir yere kadar etki eder. Durmayalım üyelikler iptal olmalı.

Yorum

• Bu maç gösterme işi artık yattı..Eziklerle aynı saate bilerek alındı bu maç..Bunların alayı şerefsiz..
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Lig Tv'yi decoder çöplüğüne döndürene kadar devam.
                                keyif adamı ..

Yorum

Yükleniyor...
                                X