skorbordların arkasındaki küçük skorbordlar neden çalışmıyor..kale arkalarının üst orta kısımda sokorbord da sayaç gözükmüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVira maratonda çok basit kalıyor.. Bence bu iş iyice oturmayacak..
Dünyanın hiçbir yerinde taraftar grubu maratonda ol-maz ve ol-ma-ya-cak.. Hala neden maratondalar anlamadım..
Birleşmeleri gerekiyor artık.. YazıkNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVira kale arkasına gecerse kan çıkar.dünya tarihinde görülmemiş kendi taraftar olayları olur.maçlar tamamlanamz
Neyse boş muhabbet oluyor ama en azından t genşler değilde diğer kale arkası bile olumlu olur..
Yorum
-
Çim firmasının yetkilisi Melikşah Özdemir'in paylaştığı fotoğraflar.
Çimlerin durumunu soran bir taraftara, "Nemin yüksek olduğu bölgelerde tohumun patlaması ve kökün gelişmesi oldukça zor bir periyottur. Bu dönemi atlatmak için yoğun çaba sarfediyoruz." yazmış.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVira kale arkasına gecerse kan çıkar.dünya tarihinde görülmemiş kendi taraftar olayları olur.maçlar tamamlanamz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Uzun zaman oldu stadyumu teslim alalı fakat antrenman sahaları ve tesis binaları ne durumda ? Kulübün şimdiye oraya taşınması gerekmez miydi? Biraz unuttuk sanki....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkış tüneline bizim beyaz formanın motifleri giydirilmiş, şimdi farkettim.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyedek kulübelerine de reklam alınmış sankiMCMLXVII
Yorum
-
Bu sene stada amcam (insaat sektöründe calisiyor ve GS'li) bir arkadasi ile (ayni sektör) sezon acilis macina gitmisler.
Kendisine daha stada gitmedigim icin ambiyansi sordum ve bana "güzel!" dedi "ama..." diye ekledi.
Amasi nedir diye sordugumda "Stadi yaptilar ama cati tam yerine oturmamis. Arkadasin da gözüne carpti. Cok büyük araliklar var ve bu stad 10 sene zor durur ayakta. Anlamiyorum nasil stad bitmeden acilis yapilir ve maclar oynanmaya baslanir. Burada ALLAH korusun büyük bir kaza olsa kim hesabini verecek???" dedi ve iki gündür bunu düsünüyor ve üzülüyorum. Cati zamanla oturmaz mi diye sordum ama "bu saatden sonra birsey yapamazsin!" dedi bana. Kaldi ki stad acildi artik nasil olacak? Bu insanlar bu alanda uzman ve senelerdir bu isin icinde. Yapan insanlar nasil görmüyor yoksa görmek mi istemiyor?
Ihaleden faydalananlar mi oldu? "Yaptik oldu!" ile bu isler yürümez. Bu konuda kime gidilir kimlere danisilir bilmiyorum ama sizleri bilgilendirmek istedim.En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 28.08.2017, 14:35.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum