Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizi dogramaya meyilli yardimci hakemler iyi ekmek yer bu cim deseninden . bence bir kac tane ofsayttan gol yeriz

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en sevmediğim sahaydı. böyle şeylere de çok takılırdım. topun rengini bile seçtiğim için arkadaşlar sinirlenirdi
      Top renginden ben de takıntılıydım Futbol topu dediğinde beyaz renk ağırlıkta olur
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Top renginden ben de takıntılıydım Futbol topu dediğinde beyaz renk ağırlıkta olur
        kesinlikle, sen kesin orta kafa golcüydün, sağlam defans kanatlardan yardır, risk yok

Yorum

• Madem böyle ince işlere girilecek o zaman şu kale filelerini biraz düzgün gerin kardeşim.
          Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama televizyon açısına göre soldaki kalenin fileleri çok gerilmemiş ve bol bırakılmış. Ama sağdaki kalenin fileleri gerilmiş. İki kale birbirinden farklı. Şimdi diyeceksiniz ki nerden çıktı. Valla ben takarım böyle şeylere, premier ligdeki gibi düzgün gerseler keşke

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kesinlikle, sen kesin orta kafa golcüydün, sağlam defans kanatlardan yardır, risk yok
            %75 bildin set oyununu öyle oynuyorum. Ama pis defansciyimdir ben tüm maç baskı yiyip tabelada 4-1 gösterenlerdenim Kontratak futbolu ve uzun topun kitabını yazmıştım

Yorum

• Bu kirayı ödeyecek halimiz yok herhalde..keriz değiliz sonuçta.. Ödeyen de kerizdir zaten

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala konuyu stat kirası olarak değerlendirenler var. HAYIR! Antrenman tesisleri, kulübe tahsis edilen binalar, stat ve çevresi... Yani dolgu alanının yarısının üst kullanım hakkı bizim. Bu kira bedeli de TÜM ALAN için. Şimdi bunu tartışabiliriz. Tüm alanın devlete maliyeti ne kadar olacaktı... Stat dahil tüm tesislerin kullanımı için yıllık 12 milyon TL çok mu, az mı...
                yanındaki boş alan dahil hepsi 49 yıllığına kulübümüze devredilmişti.. ama sağolsun ince zekalı başkan elinin tersiyle devlete devretti alanı..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Stad için kiralama bedeli olarak 12 Milyon TL verilmesi absürttür.

Hani Otel, Rezidans, AVM falan yapabilsek bu rakam kabul edilebilir.

Fakat öyle olmadığı gibi. Trabzon'a, Trabzonspor'a hizmet gayesi ile yapılan yerden.

Cüzi rakamlar istemek yerine, astronomik rakamlar talep etmek iyi niyetle bakılamaz.

Muharrem Usta ve yönetimi yüzüne, gözüne bulaştırdı. Nedense bunu sorgulayan kimsecikler yok.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zevk meselesi Peste sırf yuvarlak diye desenler Stadio Olimpico seçerdim
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stad için kiralama bedeli olarak 12 Milyon TL verilmesi absürttür.

Hani Otel, Rezidans, AVM falan yapabilsek bu rakam kabul edilebilir.

Fakat öyle olmadığı gibi. Trabzon'a, Trabzonspor'a hizmet gayesi ile yapılan yerden.

Cüzi rakamlar istemek yerine, astronomik rakamlar talep etmek iyi niyetle bakılamaz.

Muharrem Usta ve yönetimi yüzüne, gözüne bulaştırdı. Nedense bunu sorgulayan kimsecikler yok.
                      Kira konusunda bir şeyler karalamak için girmiştim ancak bu mesaj içimden geçen her şeyi ortaya dökmüş.Elinize sağlık.

Sıfırdan inşa edilen bir yeri kullanacaksak tabii ki kira ödeyeceğiz ancak madem bu kadar yüksek meblağlar konuşulacaktı o zaman hizmet diye niye lanse ediyorsunuz. Keşke kulüp olarak biz girseydik inşaat işine.Zaten bu proje ilk ortaya atıldığında biz başlasaydık hemen hemen yine aynı tarihlerde bitirirdik inşaatı.Hem de her şeye kendimiz karar verebilirdik.

Bu arada çimlerde desen işini ben de seviyorum,değişiklik olabilir.Ama yan hakemleri düşünmek istemiyorum

Bu arada kale filelerinde de bir detay olmalı bence.Liverpool ile içerde yaptığımız maçta filelerde vardı güzel bir detay,hoş görünüyordu.

Yorum

• Tam zemin oturdu derken illa edecekler içine. Hiç sevmediğim şeyler. Çok ama çok saçma duruyor.
                        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 27.04.2017, 21:01.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gözler yaşlı

Yorum

• Apaçinin biri zemine apaçi modeli çizmiş. Artık ruh hali karmaşık insanların saç traşı gibi zeminimiz var, zemin tam bal dök yala kıvamına gelmişti ülkenin en güzel görünen zemini olmuştu, şimdi baktıkça aklıma apaçiler gelecek.

Baktıkça içim kararıyor, göz zevkimi de çok ciddi rahatsız ediyor. Maçı izlerken eminim çok rahatsız edecek. Hiç beğenmedim. Ne güzel zeminimiz vardı, rahat mı battı ne oldu anlamadım. Umarım kısa zamanda eski haline döndürürler, statta her şey güzel bari zeminin içine edelim demişler ortaya böyle bir şey çıkmış. Balotelli nin saçı gibi zemin.

Mevzuların takımıyız ya, jilet izi falanda çizseler öbür köşeye güzel olur.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Apaçinin biri zemine apaçi modeli çizmiş. Artık ruh hali karmaşık insanların saç traşı gibi zeminimiz var, zemin tam bal dök yala kıvamına gelmişti ülkenin en güzel görünen zemini olmuştu, şimdi baktıkça aklıma apaçiler gelecek.

Baktıkça içim kararıyor, göz zevkimi de çok ciddi rahatsız ediyor. Maçı izlerken eminim çok rahatsız edecek. Hiç beğenmedim. Ne güzel zeminimiz vardı, rahat mı battı ne oldu anlamadım. Umarım kısa zamanda eski haline döndürürler, statta her şey güzel bari zeminin içine edelim demişler ortaya böyle bir şey çıkmış. Balotelli nin saçı gibi zemin.

Mevzuların takımıyız ya, jilet izi falanda çizseler öbür köşeye güzel olur.
                              Aynen, içim cız ediyor şuan. Dünya da neden örneği çok ama çok az diye bi düşünür insan. Acayıp üzüldüm şuan. Bir de çpk güzelmiş gibi de gösteiyorlar ya.

Yorum

• şundan yapsınlar
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X