Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tıklım tıklım dolacağı günleri görmek üzere

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Belli bir rakami gecen bagislarin sahiplerinin isimleri bir sekilde stadda yasatilmali.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belli bir rakami gecen bagislarin sahiplerinin isimleri bir sekilde stadda yasatilmali.
        gidemedim ama hollywood bulvarı şeklinde akyazıda stadın etrafında parke taşlarına belli oranda bağış yapanların ismi yazılabilir.. böylelikle kulübümüzün bu buhranlı günlerden kurtulmasına yardım edenlerin ismi ilelebet yaşamış olur.. o kişiler de çoluğunu çocuğunu alıp gidip isminin yazıldığı parkenin başında fotograf falan çektirebilir.. kuru kuruya bağış istemek bana biraz eski kafalılık gibi geliyor..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          akyazida yeni anit

Kuzey Yıldızı Derneği yaptirmis

Trabzonspor uğruna çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden taraftarlarımız için
          Helal olsun

(UEFA)

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

Bizim stadın kapasitesi 41 bin değil miydi?
            TFF 2024 adaylığı için verdiği katologda 43.223 olarak bildirilmiş.
            En son sasone tarafından düzenlendi; 01.05.2018, 00:34.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @selcuk

41461 resmi

toplam 43bin koltukluk yer var, grup (amigo) platformlari kaldirildimi...

rahatca 50 bine cikacak kadar yerde var, ilerisi icin...

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avrupa şampiyonası sebebiyle stad elden geçirilir bütün eksikleri tamamlanir beklemediğimiz başka artıları da olabilir
              daha insaat bitme bitmedi

üst kullanim hakki müzakerelerinde en cok zamani alan nokta gsgm stadin insaati bitmesi icin Trabzonspora verecegi ücret

catida kaynak islemleride daha yarida dagil, platform altinda duvarlar bile ciplak, tesist 2 tribün insaati daha yapilacak, isitma, dis isiklandirma , 23 loca daha vs...

durmus insaatta oynuyoruz, bir insaat bitsin sonra tadilattan bahsederiz
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.05.2018, 14:17.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

[MENTION=347]selcuk[/MENTION]

Avrupa şampiyonası sebebiyle stad elden geçirilir bütün eksikleri tamamlanir beklemediğimiz başka artıları da olabilir
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Diğer aday statların da kapasiteleri olduğundan yüksek yazılmış hem de bizimkinden oldukça fazla artış yazılan statlar var.

Başvuru kabul olursa statlarda iyileştirme işlemleri yapılacak.
                  [MENTION=38107]sasone[/MENTION]
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

41461 resmi

toplam 43bin koltukluk yer var, grup (amigo) platformlari kaldirildimi...

rahatca 50 bine cikacak kadar yerde var, ilerisi icin...
                    Anladım,sanırım en alt koltukları biz resmi olarak bildirmiyoruz,maraton tarafındaki giriş çıkışları kapatacak bir düzenleme aslında çok güzel olurdu.

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özellikle beklediğim ulaşım sorununu çözmeleri,belki adaylık kesinleşirse stada raylı sistem yapımı hızlanır,köşeye bir yere de 5000 araçlık kapalı otopark şart,güzelim deniz kenarını araç parkı olarak kullanmak yerine sosyal donatı ve gelir getirici tesisler için iyi olur.

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diğer aday statların da kapasiteleri olduğundan yüksek yazılmış hem de bizimkinden oldukça fazla artış yazılan statlar var.

Başvuru kabul olursa statlarda iyileştirme işlemleri yapılacak.
                    @sasone
                    Hocam,diğer statların resmi verilen kapasite rakamları aynı olarak bildirilmiş,sadece Antalya stadının kapasitesi 43 bine çıkarılıyor,ona da zaten yenileme yazmışlar.
                    Sadece bizim stadın kapasitesi resmi olandan fazla olarak yazılıp,yanına yenileme yazılmamasına şaşırdım,demek ki hali hazırda bu kapasite var.
                    Hatta Konya'nın kapasite 37000 bin olarak verilmiş,halbuki 42000 diyorlar,çok garip işler.
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 01.05.2018, 19:25.
                    • Memento mori

Yorum

Anladım,sanırım en alt koltukları biz resmi olarak bildirmiyoruz,maraton tarafındaki giriş çıkışları kapatacak bir düzenleme aslında çok güzel olurdu.
                      hayir, bu platformlarin yerlerini diyorum, sampiyonada bunlar yasak, yerlerine koltuk takilacak

Ünal Karaman

Yorum

hayir, bu platformlarin yerlerini diyorum, sampiyonada bunlar yasak, yerlerine koltuk takilacak
                        Orası o kadar koltuğu engelliyor mu?Çok fazla yer kaplamaz gibi geliyor bana ama doğrudur,loca olarak da 50 adet gösterilmiş.TFF neye göre belirliyor bunları anlamadım.
                        • Memento mori

Yorum

Özellikle beklediğim ulaşım sorununu çözmeleri,belki adaylık kesinleşirse stada raylı sistem yapımı hızlanır,köşeye bir yere de 5000 araçlık kapalı otopark şart,güzelim deniz kenarını araç parkı olarak kullanmak yerine sosyal donatı ve gelir getirici tesisler için iyi olur.

Hocam,diğer statların resmi verilen kapasite rakamları aynı olarak bildirilmiş,sadece Antalya stadının kapasitesi 43 bine çıkarılıyor,ona da zaten yenileme yazmışlar.
                          Sadece bizim stadın kapasitesi resmi olandan fazla olarak yazılıp,yanına yenileme yazılmamasına şaşırdım,demek ki hali hazırda bu kapasite var.
                          Hatta Konya'nın kapasite 37000 bin olarak verilmiş,halbuki 42000 diyorlar,çok garip işler.
                          http://www.tff.org/Resources/Tamsaha...TR5/50/#zoom=z
                          Ona bakarsan tff resmi sitesinde stat bilgisinde 40775 yazıyor kapasiteye

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Orası o kadar koltuğu engelliyor mu?Çok fazla yer kaplamaz gibi geliyor bana ama doğrudur,loca olarak da 50 adet gösterilmiş.TFF neye göre belirliyor bunları anlamadım.
                            tek bir tane yokki, her büyük taraftar grubu böyle 3 sirayi yok ediyor

500 koltukda giris tünellerinin saha görüsünü engelledigi icin satilmiyor, tünellerin arka duvarlari 30-40cm kesilmeli...

güvenlik icin vs... satilmayanlar var

varda var iste

Ünal Karaman

Yorum

• [MENTION=47842]Ozan Yılmaz[/MENTION] Antalya 32 bin küsür civarlarında değilmiydi yahu ne ara kapasitesi 10 bin arttı
                              sakin olun...

Yorum

• Göresel ile resmi Tff verileri uyuşmuyor sanki [MENTION=47842]Ozan Yılmaz[/MENTION]
                                Ekran Alıntısı.jpg
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X