Bu mu komplo teorisi ? Senin komplo teorisi dediğin şeyi belediye başkanın tuttu meclise götürdü orada oylamalar yapıldı. Bunlardan hiç mi haberin yok ? Milletin birbirini yediğini, yaktığını, kesip biçtiğini biliyorsun da bunları bilmiyor musun ? Şizofren vakası mı yaşandı ?
Millet komplo teorisi üretip kendini yalandan yere yaktı, sonunda da yalan söylediğiyle kaldı diyorsun ya. İşte o tepkiler senin kulübünü ülkeye rezil olmaktan kurtardı, koca TS camiası bölünüyordu. Siyasi açıdan yorumladığın için komplo teorisi diyorsun.
Bu mu komplo teorisi ? Senin komplo teorisi dediğin şeyi belediye başkanın tuttu meclise götürdü orada oylamalar yapıldı. Bunlardan hiç mi haberin yok ? Milletin birbirini yediğini, yaktığını, kesip biçtiğini biliyorsun da bunları bilmiyor musun ? Şizofren vakası mı yaşandı ?
Millet komplo teorisi üretip kendini yalandan yere yaktı, sonunda da yalan söylediğiyle kaldı diyorsun ya. İşte o tepkiler senin kulübünü ülkeye rezil olmaktan kurtardı, koca TS camiası bölünüyordu. Siyasi açıdan yorumladığın için komplo teorisi diyorsun.
Kime ne anlatmaya çalışıyosun kardeşim benim. Bırak ya bırak. Adam neye inanmak istiyorsa neyi gerçek görüyorsa ona inansın. Bu dünyada herşeyin tek bir ilacı var o da zaman. Zaman onlara neyin doğru olduğunu gösterecek.
Alın size son derece orjinal bir fikir. Yedi düvele karşı bir savaş veriyoruz, malum.
Bu Vestel olayı gerçek mi arkadaşlar? Sadece bizim içimizde böyle şeyleri duyuyorum. Ulusal medyada böyle birşey hiç Yok. Yerelleri takip etmiyorum açıkcası onlarda durum ne bilmiyorum.
Vestel gerçekten stad sponsoru olmak istiyor mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mert,
Birincisi o mesajımda yazdıklarım ile senin bahsini açtığın bu konunun uzaktan yakından ilgisi yok...
İkincisi o mesajım ''Atatürk'' ismi ile alakalı bir konu özelinde yazılmıştır. Önce bunu anlamalısın...
Kaldı ki o mesajımda ''RTE İsmi'' konusunu açarak yazıdaki savımı güçlendirmek için bir örnek verdim.
Orada tartışılan ana konu bambaşka bir şey ama sen orayı kesip sunuyorsun.
Her neyse senin bahsini açtığın meseleye gelelim.
Sen o dönemde forumu yeterince takip etmedin sanırım. Ya da yaşananları unuttun... (Şizofren Vakası?)
O nedenle bir şeyi netleştirelim...
Daha belediye meselesi ortada yokken bu forumda ''Stadyum RTE Olacak'' diye söylenen, siyasi mesaj yazanlar vardı.
Gerçi bunun adı söylenme değil, sevmedikleri odaklara çakma yolu desek daha mantıklı olur. Hep yaptıkları iş...
Daha belediye bu işler olmamışken bile ''Bunlar stadyumu RTE yaparlar'' diyenlere ne dememi bekliyorsun?
Kaldı ki kimse saf değil, kimin neyi ne niyetle yazdığını çok iyi görüyoruz. O şahıslar da bunu inkar etmiyorlar zaten!
O nedenle kimse kimseye saf ayağı yapmasın, masal anlatmasın. Lütfen... (Sözüm sana değil)
Herkesin bildiği kendine...
buralar amacını ıyıce astı..forumun adını degıstırın sıyaset meydanı yapın..acilen uzaklasıyorum
Sizinle aynı düşüncelerdeyim ancak gelinen durumda ne yazık ki Türk sporunun siyaset ile olan ilişkisi göz ardı edilemez . Burada tartışmalarımızda biraz daha anlayışlı ve saygılı olarak bu tarz konularında konuşulabileceğini düşünüyorum. Ama burada ki en büyük ortak paydamızın Trabzonspor olduğunu hiç biz zaman unutmamamız gerekiyor. Bunu hatırlayarak yorum yaparsak kırıcı ve yıkıcı yorumlar yerine yapıcı ve aydınlatıcı yorumlar olacağına inancım tam .
Üretim Reform tasarısının önceki gece görüşmelerinde yine büyük tartışma yaratan meralar ve kıyılara ilişkin maddelerinde de Chp ve Mhp'nin itirazları sonrası hükümet önergeleriyle değişikliğe gidildi. Buna göre tasarının tüm kıyılarda endüstri bölgesi ve kamu sağlık tesisi yapılmasına olanak sağlayan hükmü değiştirildi. Bunun yerine sadece Trabzon kıyılarında sanayi tesisi ve kamu sağlık tesisi yapılması hükmü getirildi
Hürriyet
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
DOSTLAR size bir sey sorabilirmiyim biz akyazı ya yıllık kira mı veriyoruz ? veriyorsak ne kadar ? birde avni akere kira veriyormuyduk ? avni akere kira vermiyorduk ise neden akyazıya veiroyoruz bilen arkadaşlar biraz aydınlatabilir mi beni ?
Üretim Reform tasarısının önceki gece görüşmelerinde yine büyük tartışma yaratan meralar ve kıyılara ilişkin maddelerinde de Chp ve Mhp'nin itirazları sonrası hükümet önergeleriyle değişikliğe gidildi. Buna göre tasarının tüm kıyılarda endüstri bölgesi ve kamu sağlık tesisi yapılmasına olanak sağlayan hükmü değiştirildi. Bunun yerine sadece Trabzon kıyılarında sanayi tesisi ve kamu sağlık tesisi yapılması hükmü getirildi
Hürriyet
hastane hayırlı olsun o zaman..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum