Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok bence boyle basite kacmazlar cunku zor ve maliyetli oldugu icin gs macina yetistiremeyip ertelediler 3d koreog.dir ve dik oynadan iyi bisey bekliyorum
    Yukarıdan aşağı sarkıtılan futbolcular olacak 50. yılda şampiyonluk için falan yazacak bence
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• [MENTION=34335]Enaldo61[/MENTION] geçmişle günümüzü harmanlayıp şampiyonluk mesajı verebilirler zaten haftaya çıkar kokusu

Yorum

• bir gurubun koreografi yapması çok saçma. buna kulüp önayak olmalı gs maçında ki gibi. benim fikrimse 50. yıla atıfta bulunarak yola çıkıldığını gösteren 3 boyutlu bir koreografi yapılması yönünde. gayet güzel olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir gurubun koreografi yapması çok saçma. buna kulüp önayak olmalı gs maçında ki gibi. benim fikrimse 50. yıla atıfta bulunarak yola çıkıldığını gösteren 3 boyutlu bir koreografi yapılması yönünde. gayet güzel olacaktır.
          onuda grub yapmayacaksa ne icin var bunlar

koreografinin kulüp tarafindan yapildigi tek ülkedir Türkiye

dünyada bu tür etkinliklerle diger kulüp taraftarinla yarisir, rekabet olusturulur, kim kulübüne daha bagli olduguna dair...

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vira nın toplam sayısı kaç? Eğer tüm tribünü kaplayacak güzel bir şey olacaksa tamam ama yok 100 kişilik basit bir şey olacaksa aman bulaşmasınlar.. kareografi pahalı bir şey sonuçta vira kendi imkanlarıyla bunu üstlenebilecek mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          para topladilar

niye legia varsovanin gecen hafta 1 sektörde yaptigi koreografi bütün dünya spor programindaydi

ufak büyük olmasinin bir önemi yok, estetik ve anlam bu isi yürütüyor

En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.03.2017, 16:38.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onuda grub yapmayacaksa ne icin var bunlar

koreografinin kulüp tarafindan yapildigi tek ülkedir Türkiye

dünyada bu tür etkinliklerle diger kulüp taraftarinla yarisir, rekabet olusturulur, kim kulübüne daha bagli olduguna dair...
            Vira nın toplam sayısı kaç? Eğer tüm tribünü kaplayacak güzel bir şey olacaksa tamam ama yok 100 kişilik basit bir şey olacaksa aman bulaşmasınlar.. kareografi pahalı bir şey sonuçta vira kendi imkanlarıyla bunu üstlenebilecek mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• tribün etkinliklerinden hiç haz etmem ama bu koreografi işi iyi. maçın başında yapıyorsun, net bir şekilde mesajını veriyorsun, sonra maçına dönüyorsun. görsel bir etkinlik olduğu için klübün hafızasında önemli yer buluyor.

daha koreografi falan gündemde yokken istanbulspor maçında fatih sultan tekke'li güzel, konulu bir pankart vardı. hareketli değildi ama farklıydı yıllarca akılda kaldı.

Yorum

• Resmi sitede, stadyumun tanitimi icin sanal gerceklik turu secenegi olsa cok iyi olurdu.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• Meydan passo gişesinde baya ilgi vardı az önce geçtim Bu arada passo.com da görünen o ki bütün blokları açmışlar iyi olmuş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• arkadaşlar batı tarafı satışa çıkmadı mı yoksa bitti mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok iyi yaa başkasından saat almak yok.

Yorum

• Beşiktaş maçına bilet alacağım ama güney alt mı kuzey üsten mi alayım ? Hangi taraf daha iyi beyler ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• 1461 kalan 3 macini icerde ki akyazi da oynayacakmis.. saha kitligi falan mi var, niye boyle gereksiz bir harekete giristik anlamadim, zemini mafetmek icin mi? Avni aker orda duruyor yavuz selim duruyor ahmet suat var akcaabat fatih var , varoglu var..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1461 kalan 3 macini icerde ki akyazi da oynayacakmis.. saha kitligi falan mi var, niye boyle gereksiz bir harekete giristik anlamadim, zemini mafetmek icin mi? Avni aker orda duruyor yavuz selim duruyor ahmet suat var akcaabat fatih var , varoglu var..
                            4. lig takımının ne işi var Akyazı'da
                            yallah patates tarlasına

Yorum

• 1461 i ligde tutma çabası olarak görüyorum akyazıda oynama isteğini ama madem takımı ligde tutmak istiyordunuz kulübü muhtara teslim etmicektiniz.
                              akyazıda oynatıpta zemini bozmaya gerek yok.

Yorum

• Dusmesi haftalar oncesinden kesinlesmis k.erciyesspora yenilen takimin yeri akyazi olamaz zaten..yaziklar olsun baska birsey demiyorum..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X