Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://youtu.be/8mpvWXl2k6g
Trabzonsporumuz - Gs maçının sonrasının her anını kameraya aldım . 9 küsür dakikalık videoyu dileyen izleyebilir. İyi seyirler
Resmi hesaplardan paylaştık, izninleEn son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 22.03.2017, 16:09.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternetteki en güzel maç sonu videosu bu olabilir. Eline sağlık Samet...
Resmi hesaplardan paylaştık, izninle
Yorum
-
galatasaray macı akyazıdaki ilk macım oldu bence tek problem stadyduma gidiş ve dönüşlerde.
- stadyumun oraya giden dolmuş bulamadık başka bir dolmuşcuya söyledik durumu ben sizi getiririm sizde bişeyler atarsınız dedi adam bası 5 tl verecek stadyuma ulaştık.
- donüş işe tam 55 dk sürdü.
- stadyum da 5 adet wc ye gittim hepsi arızalı.
- macı izledigim bölüm maraton alk K blok herkez ayakta seyrettigi için sol korner direginin orası hiç bir selikde gözükmüyor.
Yorum
-
İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostlar bu akyazidaki tepelik alan neresi herkes ordan resim paylaşıyor birde sanki cincon maçı öncesi Olcay Çakır bu tepeden yayın mı yaptı bilgisi olan var mi
O ruh geri gelecek
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAspor yeni açılan tünelin ordaki binanın çatısından yayın yaptı ama yeşillik dediğiniz yer neresi tam olarak çikartamadım :/
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostlar bu akyazidaki tepelik alan neresi herkes ordan resim paylaşıyor birde sanki cincon maçı öncesi Olcay Çakır bu tepeden yayın mı yaptı bilgisi olan var miİlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Genelde akyazı ya çıkan yolun kenarında ufak oturmaya yerler var stad manzarasının güzel olduğu, oralarda da oturuluyor. (çay falan güzel gidiyor)
Ordan çekmiştim bu fotoğrafıŞu işaretlediğim yerde sizin bahsettiğiniz yeşillik alan olmalı.
Yorum
-
"Medical Park Arena'da rekor
Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı maçta Medical Park Arena'daki seyirci rekorunu kırdı.
Yeni stadında daha önceki 3 karşılaşmada ortalama 22 bin taraftar önünde oynayan Karadeniz ekibinin sahasındaki ilk büyük maçını 33 bin 809 kişi izledi.
41 bin 461 kapasiteli statta görevlilerin haricinde kombine kartlar ve satılan biletlerle 38 binin üzerinde taraftarın geçiş hakkının bulunduğu, karşılaşmayı 33 bin 809 taraftarın izlediği belirtildi."
şu hesapta bir yanlışlık var karşılaşmayı 33 bin 809 taraftardan çok daha fazlası izlediği gün gibi aşikar
biri bu hesaba el atmalısakin olun...
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAspor apartman balkonundan çekmişti sanırım burası olmayabilir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum