Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selcuk ben yazicam simdi birseyler ama rica ediyorum hastalik seklinde bu stada, hükümetin yaptiklarina muhalif olanlara piranha gibi sarma.

Daha 2 gün önce Almanya'da 2 stad disinda stad mi var dedin. Yahu elin yabancisi stadin tasini topragini mi kemirecek? Adamin aradigi sey özgürlük, rahatlik, medenice diledigi gibi dolasmak. Bu konuda bile hala Almanya ile Türkiye'yi karsilastirma cesaretini gösterebiliyosun. Birde Avusturya'nin göbeginde yasadigin halde. Birde 5000 kisilik stad nerede diye sordum. Bana toprak hali saha resmini yollayip buraya yapiliyo dedin. Ki ben reklamda bu stadin yapilmis oldugunun bahsedildigini söyledim.

Begenmedigim yerler zaten hep burada dillendiriliyor. Kale arkalarindaki gereksiz localar, apartman seklinde loca düzeni, 4 tane dev gibi kabak gibi ortada acil cikislar, soyunma odalarinin kalitesizligi, loca cercevelerinin beyazligi, yansimayan loca camlari, kale arkasi uzakligi, led panolarinin ufak ve bir noktada birlesmemesi. Ki dis cepheye ve daha bitirilmemis cevre düzenlemesine deginmedim.

Ki daha bunlari 3000 km öteden görüyorum. Demek orda olsam neler olacak. Herkesin estetik anlayisi farklidir. Bazilari barakada yasamayi sever bazilari ise evinin boya markasina bile dikkat eder. Ben bize bir stad yapilacaksa en az 100 milyon dolar harcanmasi gerektigine inaniyodum. Tabi aramizdan bazilari ülke refahiyla zevk alirken bu dediklerime 'yav o kadar para mi harcanir bi stada' diyecektir muhakkak.

O gün yurtdisinda yasayan Türklere 2. sinif vatandas muamelesi yanlis demistim. Lakin bazen gercekten hakediyolar. 4 senedir Almanya'dayim. Böyle uclarda yasayan baska bir millet yok. Sagcisi da, solcusu da, dindari da, dine inanmayani da körü körüne inandiklarina at gözlügü ile bagli. Her kesimin yobazligi had safhada.
    politikaya hic girmicem

eksikliklerden konusuyorsun sonra sadece begenmedigin seyleri yaziyorsun yada insaatta olanlari

ayrica 100 milyon dolarida akyazi yapimi gecti

alman stadyumlarini ne kadar gezdin bilmiyorum, %100 dedigimin arkasindayim
    cogu eski 100 kere yamalayarak bugüne getirilmis stadyum, kale arkasinda loca diyorsun leverkusene bak
    tribüne sadece satabilmek icin container localar yerlestiren frankfurt gibi stadyumu diyorsun

hür yasama gelince, 15 temmuzda gülene karsi gelen insan yarin gerekti mi erdoganada ayni faturayi keser
    ben irkima güveniyorum
    erdogana hürriyetini verecek kadar ahmak insanimiz yok

sonunda girdim yine
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.02.2017, 15:53.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cok merak ettim, stadi gezdiniz mi?
        donanim olarak ne eksik?
        ince iscilikte bir kac örnek verirmisiniz?
        2 kattaki ledler takildigi yere gore kucuk ustune arkasindaki duvari giriyo boyamissin. Saga kenarina halisaha zemini koymussun goze batiyor cim yapsan ne kaybederdin localari her tribune koymussun birde beyaz pvc den yapmisin gozumuze sokmusun. Saha daha ilk macta yamali gibiydi hala da oyle ne olduysa artik. Say say ince isler bitmiyor yonetime suc bulmak pek dogru degil ama sonucta toki yapiyor karisamiyorsun rica ile oluyor bazi isler yonetime dusen gorev sene sonu elden gecirmek
        kahramanlar bordo mavi giyer.
        komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 kattaki ledler takildigi yere gore kucuk ustune arkasindaki duvari giriyo boyamissin. Saga kenarina halisaha zemini koymussun goze batiyor cim yapsan ne kaybederdin localari her tribune koymussun birde beyaz pvc den yapmisin gozumuze sokmusun. Saha daha ilk macta yamali gibiydi hala da oyle ne olduysa artik. Say say ince isler bitmiyor yonetime suc bulmak pek dogru degil ama sonucta toki yapiyor karisamiyorsun rica ile oluyor bazi isler yonetime dusen gorev sene sonu elden gecirmek
          zeminde olan sorunu anlattik, önemli olan kalitesinde sorun olmayisi

saha kenarinin suni cim olmasini taraftar istedi yoksa mavi olacakti
          cim isi olmuyor cünki modern cim altyapisi motorlari kenarlarda, kenarlar camur olurdu motorunu sicakligindan

localar olmazsa olmazi, begenmiyorsaniz cepinizden kulübü finanse edin.
          20 lira bileti pahali buluyor bu sehir
          dogramalarinda icabina bakilir

2 katta ledler kücük degil, localari biraz olsun kapatsin diye sarkildi, renki kuyu ki yansima yapmasin, ondan tv de göze batmiyor...

İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu stad bize fazla bile
          kesinlikle degil, ama degerini bilmek gerek

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de siyasete girmek istemiyorum ama son cümlene katılmıyorum Selçuk abi.

Türkiye'de yaşamadığın için bazı şeyleri hissedememen normal. İyi ki hissetmiyorsun, boşver.
          Türkiyede yasiyanlar bunu kendi arasinda farkli görüyor, tabiiki disardan sizin hislerinizi anlayamam

ama sana söyle bisey diyim

herkesin hür olarak örnek olarak gösterdigi almanyada kitaplar var senin elinde yakalanirsan 2-5 yil hapislen yargilanabiliyorsun

sizinde avrupa veya amerika düsündünüz gibi degil
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.02.2017, 02:51.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu stad bize fazla bile

Yorum

cim isi olmuyor cünki modern cim altyapisi motorlari kenarlarda, kenarlar camur olurdu motorunu sicakligindan

2 katta ledler kücük degil, localari biraz olsun kapatsin diye sarkildi, renki kuyu ki yansima yapmasin, ondan tv de göze batmiyor...

kendi adıma değil ama genele bakınca fazla geliyor. o koltuklara hiç çekinmeden basıp tepinenlermi dersin yoksa taraftar çekebilmek için yapılan onca kampanyalarmı

Yorum

politikaya hic girmicem

eksikliklerden konusuyorsun sonra sadece begenmedigin seyleri yaziyorsun yada insaatta olanlari

ayrica 100 milyon dolarida akyazi yapimi gecti

alman stadyumlarini ne kadar gezdin bilmiyorum, %100 dedigimin arkasindayim
                cogu eski 100 kere yamalayarak bugüne getirilmis stadyum, kale arkasinda loca diyorsun leverkusene bak
                tribüne sadece satabilmek icin container localar yerlestiren frankfurt gibi stadyumu diyorsun

hür yasama gelince, 15 temmuzda gülene karsi gelen insan yarin gerekti mi erdoganada ayni faturayi keser
                ben irkima güveniyorum
                erdogana hürriyetini verecek kadar ahmak insanimiz yok

sonunda girdim yine
                Ben de siyasete girmek istemiyorum ama son cümlene katılmıyorum Selçuk abi.

Türkiye'de yaşamadığın için bazı şeyleri hissedememen normal. İyi ki hissetmiyorsun, boşver.

Yorum

"beğenmiyorsanız cebinizden finanse edin"

e zaten ediyoruz? hayırdır? yoksa birileri cebinden para verip armağan mı etti bize stadı?

"kalitesinde sorun yok"

görüntü kaliteden sayılmıyor mu?

"20 lira pahalı geliyor Trabzon milletine"

20 liranın pahalılığından değil, ne yaparsak yapalım şampiyon olamayacağımıza inandığı için gitmiyor millet. Küstürdüler şehri. Sen - ben belki inadına Trabzonspor diyoruz ama örnek vermek gerekirse benim babam artık izlemiyor maçları. Sebebi herkesin bildiği şeyler. Yıllardır elin gavurunun kapılarında sürünüyoruz adalet için. Bizi bu durumlara düşürenleri herkes gayet iyi biliyor.
                  En son nirvana ovalari tarafından düzenlendi; 18.02.2017, 17:02.
                  Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Ampule püf de
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Yahu adam barbarlığa o kadar alışmışki güzelim koltuğa oturmak yerine üstüne çıkmış zıplıyor birde kalkmışsınız vay efendim stad kötü ince işçilik yok gibi şeyler söylüyorsunuz.Bize fazla bile sesinizi çıkarmayın bence.

Yorum

Türkiyede yasiyanlar bunu kendi arasinda farkli görüyor, tabiiki disardan sizin hislerinizi anlayamam

ama sana söyle bisey diyim

herkesin hür olarak örnek olarak gösterdigi almanyada kitaplar var senin elinde yakalanirsan 2-5 yil hapislen yargilanabiliyorsun

sizinde avrupa veya amerika düsündünüz gibi degil
                        20tl dedigin paraya itirazim olmadan veriyorum bazen daha fazlasinida ama senin o dedigin 20tl 20 ekmek parasi 3 cocuk birde asgari ucreti alda goreyim seni. Trabzonu sanayi bolgesimi sandiniz hayat burda 2-3 kat daha zor ama sukurler olsun geciniyoruz bir sekilde cebimizde biraz paramiz oluncada maca gidiyoruz. Birde bu klup parayi hediye almiyor herhalde onun bunun beni senin 20 tlsi ile oluyor taraftari olmayanami para veriyorlar. Loca yi yapacak tabi ben maca gelip para veriyorsam yapacak tabi nasil bana patron para verip is yaptiriyorsa aynisi. Taraftar begenmedigini rahatca soyler futbolcu yonetici trilyonlar kazanacak ben cebimdeki rizkimi sadece desteklemek icin verecem ama agzimida acamicam.
                        komandolar viravira61.

Yorum

• eğer k.a ve maratonda ki loca durursa ömür boyu hepsinin full olduğunu göremeyeceğiz. özellikle k.a dan kimse loca almaz.yönetim seneye k.a localar ini iptal etmesi lazım.
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eğer k.a ve maratonda ki loca durursa ömür boyu hepsinin full olduğunu göremeyeceğiz. özellikle k.a dan kimse loca almaz.yönetim seneye k.a localar ini iptal etmesi lazım.
                            Kale arkalarina taraftartar gruplari gelince birak ayakta izlemeyi ziplamalari gerekecek
                            komandolar viravira61.

Yorum

• O kale arkalarına o locaları yerleştiren kaç kişi ise yanyana dizip dizlerinin üstüne çöktürerek alınlarına birer tane öpücük kondurmak istiyorum. Kesinlikle ayık kafayla yapılacak bir iş değil o locaları oraya yerleştirmek. Madde bağımlılıkları varsa araştırılmalı.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu stad bize fazla bile
                                sana fazla, bize degil
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X