Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arap lar genelde yazın gelir.yazın da maç yok..bu arada yaz mevsiminde ts clupler full arap dolu.çok rastkadım
    Evet bu yaz meydandaki TSCluptan alış veriş yaparken 2 arap birer forma aldı..
    Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Şu amatör maçların oynanabileceği güzel,çok abartı olmayan bir saha varmı orda 4-5 bin kişilik kapasiteli.Maça 3-4 saat önceden gidip orda zaman geçirmek güzel olur boş pazar günleri.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kar devam ediyor mu arkadaşlar Trabzon'da?
        Kesti Bu akşam ayaz yapacak, önümüzdeki 3 gün güneşli büyük oranda eriyecektir.

Yorum

• TS Giray GÜNEŞ â€@giraygunes_gne 2 Std.Vor 2 Stunden

Avukatlık bürosu böyle olur mu ?Olur oğlu olur )

twitterda rastladim
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir de malum Türkiye'de sanırım en çok Trabzon'a Arap turist geliyor. Hatrı sayılır bir miktar. 2015 yılında şehrimize toplam 2 milyon 800 bin turist gelmiş, bunların 400 bin kadar Arapmış. Neyse burda milletler önemli değil de tabi. Bu gelen turistleri Trabzonspor'un maçlarına çekmek için yapılan herhangi bir organizasyon ya da reklam var mıdır?
            Turistler için yabancı tabelalarla Trabzonspor reklamı yapılabilir şehirde. Direk havaalanında Trabzonspor stadı, ürünleri vs. için reklam konulabilir. Turistlere tanıtımı yapılabilir. Bence bu çok çok önemli bir olay. Turistlere forma satmak, turistleri maçına çekmek, bizi çok daha büyük bir kulüp yapar.

Havaalanına bir Trabzonspor standı kurulabilir, TS club standı ya da, var mıdır bilmiyorum yok sanırım ama. Orada en başta turistlere yönelik satış pazarlama yapılabilir. Bence çok mantıklı ve bugüne kadar çoktan yapılması gereken bir hamle.

Önerilerinizi bekliyorum, yönetime de iletebilirsek daha güzel olur.
            bence bu konuda çok büyük bir potansiyelimiz mevcut
            hem turist hem gurbetçi sayımızın azımsanmayacak derecede olması elimizi kuvvetlendiriyor.

barcelona bu durumu çok iyi yapıyor mesela örnek alınabilir.
            stadı gezmek, müze, tsclup vb.
            gelir elde edilebilir.
            Bordomavitur bu konuda aktif kullanılmalı bence.

Arapların sevdiği artistlerden örn: Tuba büyüküstün, fahriye evcen

Forma falan giysin tanıtım yapsın Araplar ın direk ilgi odağı oluruz.
            En son special one tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 18:25.
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• Bugün itibariyle ?
                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat abi, sen uzun süredir yönetim konusunda fevri davranıyorsun zaten.
                  Haksız eleştirilerin olmuyor değil...
                  Bence yönetim gayet iyi,inşallah böyle de devam eder...
                  Artık sportif aksiyonlara odaklanmak lazım...
                  Valla haklı da olabilirsin İlker belki ama bazı şeyler benim içime oturmuş vaziyette kardeşim. Sadece Usta'yla da ilgili değil. Camianın durumunu/duruşunu içime sindiremiyorum biraz da. Usta'nın da sistemle barışık tavırları, alttan almaları beni benden alıyor valla hiç bir sportif aksiyon/başarı felan da bunların tüylerimi diken diken etmesine engel olabileceğini sanmıyorum
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa bizim LED panoların boyutu ufak mı ??
                    bordomavi.net
                    https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün itibariyle ?
                      Ona da sukur

Yorum

• İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa bizim LED panoların boyutu ufak mı ??
                        2.kattakiler ufak birde arkasindaki duvari kabak gibi griye boyarsan goze batar. Dun aksam fener macina baktinizmi ruslarin localarini camlarida pvc lerde siyah ve karanlik di goze bile batmadi kusura bakmasin kimse ama bize yapilinca boyle oluyor iyi degil ama kotusunun iyisini veriyorlar basket sahamizda ayni istanbuldakilere bakin fark ortada
                        kahramanlar bordo mavi giyer.
                        komandolar viravira61.

Yorum

• Donanim olarak berbat bir stadimiz var. Ince iscilik, detay koca bir sifir. Yaptik,ettik, biz olmasak stadiniz olamazdi kafasinda anca bu kadar olurdu zaten.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Donanim olarak berbat bir stadimiz var. Ince iscilik, detay koca bir sifir. Yaptik,ettik, biz olmasak stadiniz olamazdi kafasinda anca bu kadar olurdu zaten.
                            cok merak ettim, stadi gezdiniz mi?
                            donanim olarak ne eksik?
                            ince iscilikte bir kac örnek verirmisiniz?
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cok merak ettim, stadi gezdiniz mi?
                              donanim olarak ne eksik?
                              ince iscilikte bir kac örnek verirmisiniz?
                              Selcuk ben yazicam simdi birseyler ama rica ediyorum hastalik seklinde bu stada, hükümetin yaptiklarina muhalif olanlara piranha gibi sarma.

Daha 2 gün önce Almanya'da 2 stad disinda stad mi var dedin. Yahu elin yabancisi stadin tasini topragini mi kemirecek? Adamin aradigi sey özgürlük, rahatlik, medenice diledigi gibi dolasmak. Bu konuda bile hala Almanya ile Türkiye'yi karsilastirma cesaretini gösterebiliyosun. Birde Avusturya'nin göbeginde yasadigin halde. Birde 5000 kisilik stad nerede diye sordum. Bana toprak hali saha resmini yollayip buraya yapiliyo dedin. Ki ben reklamda bu stadin yapilmis oldugunun bahsedildigini söyledim.

Begenmedigim yerler zaten hep burada dillendiriliyor. Kale arkalarindaki gereksiz localar, apartman seklinde loca düzeni, 4 tane dev gibi kabak gibi ortada acil cikislar, soyunma odalarinin kalitesizligi, loca cercevelerinin beyazligi, yansimayan loca camlari, kale arkasi uzakligi, led panolarinin ufak ve bir noktada birlesmemesi. Ki dis cepheye ve daha bitirilmemis cevre düzenlemesine deginmedim.

Ki daha bunlari 3000 km öteden görüyorum. Demek orda olsam neler olacak. Herkesin estetik anlayisi farklidir. Bazilari barakada yasamayi sever bazilari ise evinin boya markasina bile dikkat eder. Ben bize bir stad yapilacaksa en az 100 milyon dolar harcanmasi gerektigine inaniyodum. Tabi aramizdan bazilari ülke refahiyla zevk alirken bu dediklerime 'yav o kadar para mi harcanir bi stada' diyecektir muhakkak.

O gün yurtdisinda yasayan Türklere 2. sinif vatandas muamelesi yanlis demistim. Lakin bazen gercekten hakediyolar. 4 senedir Almanya'dayim. Böyle uclarda yasayan baska bir millet yok. Sagcisi da, solcusu da, dindari da, dine inanmayani da körü körüne inandiklarina at gözlügü ile bagli. Her kesimin yobazligi had safhada.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Bilet aktarabilecek olan var mı acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X