kale arkalarında bilet bitmiş,kale arkalarının toplam kapasitesini bilen var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana fazla, bize degil
neden bölücülük yapıyorsun
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ayrım yapmadım tüm renkdaşlarımla beraber cümlemiz içinde seninde benimde diyorum
neden bölücülük yapıyorsunHer şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ayrım yapmadım tüm renkdaşlarımla beraber cümlemiz içinde seninde benimde diyorum
neden bölücülük yapıyorsunkahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kale arkalarına o locaları yerleştiren kaç kişi ise yanyana dizip dizlerinin üstüne çöktürerek alınlarına birer tane öpücük kondurmak istiyorum. Kesinlikle ayık kafayla yapılacak bir iş değil o locaları oraya yerleştirmek. Madde bağımlılıkları varsa araştırılmalı.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış hatırlamıyorsam konyaspor gol olduktan sonra bir de futbolcular sahaya çıkarken kartal sesi mi ne veriyodu. Biz de fırtınavari bir sesle futbolcuları sahaya çıkartıp, gol olunca uy aha ardından fırtına sesiyle güzel bir ortam yapılabilir.2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-
Yorum
-
kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
images.jpg2976129_orig.jpg48196.jpgTrabzonspor avatarlari.jpg
biz neden kaplan amblemini kullanmıyoruz artık görsel şovlar uzerine de çalışmalar yapmamız gerekiyor tribün ü kaplayacak şekilde yıldırımların önünde kaplan resmi süper olmazmı biryandan yıldırım resimleri o ara da takım sahaya cıkacak. pankart için para bile toplayabiliriz BM olarak. ayrıca koca koca bayraklarEn son yancev tarafından düzenlendi; 19.02.2017, 13:38.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12386[/ATTACH][ATTACH]12387[/ATTACH][ATTACH]12388[/ATTACH]
biz neden kaplan amblemini kullanmıyoruz artık görsel şovlar uzerine de çalışmalar yapmamız gerekiyor tribün ü kaplayacak şekilde yıldırımların önünde kaplan resmi süper olmazmı biryandan yıldırım resimleri o ara da takım sahaya cıkacak. pankart için para bile toplayabiliriz BM olarak.Her takımın hayvan maskotu olacak diye bir şey yok sonuçta. Elde Fırtına varken hem Trabzonsporla özdeşleşmiş, hem de diğer takımlardan farkli bu güzel benzetme varken lüzumu yok bence. Zorlama işleri bırakmak lazım.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Az önce akyazıdaydım, yol konusu hala sıkıntılı bişey değişmemiş, Akyazı dan çıkıp Trabzon a gitmek istiyorsanız oklarla gösterdiğim şekilde gidip, o kavşaktan dönüp tekrar Trabzon yoluna dönmek gerekiyor. Stadın önündeki sahil yolunu neden kapattılar anlamadım, şuan sadece tüneller çalışıyor.
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize bu stad fazla nedemek o zaman. Birileri ruyalarimizda kazanamadigiz kadar para kazaniyor biz para verip destek oluyoruz guzel birseyler isteyince bize fazla diyorsunuz. Arkadasin dedigi gibi o stad size fazla bize degil
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğim hala anlaşılmadı. Bakınız bu stad projesi taa açıklandığı zaman stadın 40000 kapasitesi az bulunmuş ortalık ayağa kalkmıştı. 61bin olsun diyenler hatta 80000 diyenler vardı hafızanızı zorlarsınız hatırlayabilirsiniz. Bir ara tartan pist olacak söylentileri vardı oda aşıldı çok şükür. ve bugün 41bin kişilik bir modern stada kavuştuk. ama bu stadı doldurmak için yönetim fedakarlık üzerine fedakarlık yapıyor passoligi bedava dağıtmaya dahi başladı. 61binlerden bahsederken şimdi 20bin kapasite için resmen seyirci dileniyoruz. yıllardır özlemini çektiğimiz stada kavuşmuşken sürekli boş tribünlere oynama tehdidi altındayız. ve maçlarda görüyoruz insafsızca koltuklara kıyıp basan tipler var. Siz belk basmadınız belki maçlarada geldiniz ama o stad o şehire yapıldı ve bu bilgiler ışığında o stad bize fazladır kim nederse desin.hem kapasite olarak hemde bütünüyleHer şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum