Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilet fiyatlarini begenmeyen bir zahmet maca gitmesin !

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      laf cambazlığı yapmana gerek yok
      kimsenin öyle bir isteği yok

ama daha yeni kupayı geri aldığı için sosyal medyada
      Halit Şahin için yapılan yakıştırmalar ortadayken
      ben ne bu adamların ne de renklerinin bizle ilgili bir çalışmada
      yer almasını istemiyorum böyle sarmaş dolaş ise asla

ayrıca başka bir takımın oyuncusu ile
      böyle bir resim var mı? hayır
      demekki bilinçli olarak kullanılmış
      yok illa bu resim koyulacaktıysa çözümü ilk mesajımda
      Hocam Muharrem Usta baskan oldugu sürece kameralar karsinda sb ile kavga dövüs tarzi iliskiyi unutun. Her ne kadar hakkimizi yasal haklarla savunuyo olsa da Usta sb ile iliskileri yumusatma amacinda. Istediginiz kadar elestirin ancak yönetimin dusunceleri bunlar.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @castillo61 anladiim... eger diger takimlarin topçulariyla böyle görüntü yoksa saçma olmus akillarinca bir seyler yapmaya çalismislar ama sunu da diyeyim sarkinin sözlerinde bir sey olmadigi sürece hiç önemli degil çünkü bu görüntüler unutulur gider daha da dogru dürüst ortaya çikmaz hiç dert etmeyelim
        orası öyle, şarkı sözlerinde sorun yok
        ama rahatsızlığımı belirteyim dedim

yoksa yorganı yakacak bir olay değil

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oyuncu transferlerinden milyonlarca avro zarar edip bunun faturasını taraftara çıkarmak(bilet fiyatlarını yükseltip) bana mantıkı ve doğru hamleler gelmiyor.

asgari ücretin 1300 lira olduğu bir memlekette bu fiyatlar normal değildir aga.

zaten son 10 yılda tribünlerin boşalmasının ilk nedenlerinden biridir bu bilet fiyatları.türkiyede godaman bir kesim var.yüzde 10 falan. yüzde 90 alt kesim.orta kesim bitmiş durumda.haliyle sadece godamanlara yönelik bir fiyat politikası uygularsan tribünleri dolduramazsın.
          ucuz bilet isteyen kombine alir, hemde vadeli

İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zemin ne durumda acaba ? Artik pas yapan bi takimiz bizim icin cok onemli .
          hali gibi

stad müdürümüzüde tanitmis olalim
          hüseyin emin
          halen daha biletler tükenmesine ragmen nasil stada girdigimi arastiriyormus
          3 yil oldu

İlk olarak F.fatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar şu maratonun ilk sıra kenarlardaki koltuklari takmak icin neyi bekliyolar acaba merak ettim kapalinin bi kale arkasininda ilk siralar takilmamiş bilgisi olan varmi acaba
          iyi soru
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 21:21.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Laf cambazlığı falan yaptığım yok. Zaten yazdığınızla kimin laf cambazlığı yaptığı ortada. Aynı marşta 2010-11 kadrosu ve Onur'un Kadıköy'de armayı ısırdığı fotoğraf da var. Bizim kimseye düşmalığımız yok. Bizim düşmanlığımız adaletsizliğe, hukuksuzluğa. Fenerbahçe ile Trabzonspor'u düşman görmek olsa olsa bir cinnet halidir. Kendinize bir düşman arıyorsanız Aziz Yıldırım'ı Şekip Mosturoğlu'nu kaleci Korcan'ı ve nicelerini seçebilirsiniz.
              benim öyle bir derdim yok
              2-3 mesaj yukarıda Ömür renktaşımız
              gayet net açıklamış

ayrıca sıraladığın isimlere fener camiasını oluşturan
              taraftarların büyük bölümü arka çıktı çıkıyor
              ve bu isimler o camiada faal görev alıyor
              nereden bakarsan bak fener ile ılımlı hiçbir olay kabul edilemez

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam Muharrem Usta baskan oldugu sürece kameralar karsinda sb ile kavga dövüs tarzi iliskiyi unutun. Her ne kadar hakkimizi yasal haklarla savunuyo olsa da Usta sb ile iliskileri yumusatma amacinda. Istediginiz kadar elestirin ancak yönetimin dusunceleri bunlar.
              hocam dediğim gibi öyle bir derdim yok
              ama başkanın uyguladığı politika zavallılıktan başka birşey değil
              tabii buranın konusu değil fazla konuyu bulandırmıyayım

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hayırlı uğurlu olsunda bu fiyat fiyatları nedir aga. türkiyede ekonomi kötüye gidiyorken insanların alım gücü düşerken tersi oranda bilet fiyatları yükseliyor.

kale arkası 10 tl maraton 20 tl olmalıydı.net
                dalga mı geçiyorsun? tek maçlık bilet değil o, kombine bilet 90 lira. maç başına 10 lira vermek ne zamandır lüks oldu acaba?! geçen sene 5 liraydı biletler yine gitmediler!

Yorum

• Arkadaşlar şu maratonun ilk sıra kenarlardaki koltuklari takmak icin neyi bekliyolar acaba merak ettim kapalinin bi kale arkasininda ilk siralar takilmamiş bilgisi olan varmi acaba

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] abi anlamadim Hüseyin Emin neyi anlamamis ? hangi biletler tükendi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @selcuk abi anlamadim Hüseyin Emin neyi anlamamis ? hangi biletler tükendi
                      bir derbi maci vardi, biletler tükenmisdi, bizim kuzen taniyor onu, ondan bilet istemisti oda olmadigindan verememisti tabii

biz yine maca gitmisdik, tabii protokolde karsilastik, selamlastik. o günden beri kuzeni her gördügünde maca nasil girdigimizi arastirdigini söylermis, inatci adam

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Görüsüyor musunuz ki arada ? peki hangi maçti ve nasil girdiniz passolig var miydi o zaman ?
                      Ama iyi adamdir Hüseyin Emin, kimseye zarari dokunmaz gibime geliyor iyi niyetli birisi iyi de taraftardir
                      yok ben direk tanimiyorum, sadece kuzen üzeri0-0 biten 8jk maci, passo yoktu daha
                      nasili özelden atarim
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 22:04.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eminkisin. trafik olduğu zaman molozdan d.dereye 45 dk da gelmiştim. maç günü tünelde sıkışma olacak.en az 1 saatte gider.en iyisi trafiğe yakalanmadan mac bitmeden staddan cikmak
                        Aktazı'dan çıktıktan sonra tek trafik noktası Çömlekçi o saatte de trafik olmaz orada fazla değirmendere ile işi yok sonuçta..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir derbi maci vardi, biletler tükenmisdi, bizim kuzen taniyor onu, ondan bilet istemisti oda olmadigindan verememisti tabii
                          biz yine maca gitmisdik, tabii protokolde karsilastik, selamlastik. o günden beri kuzeni her gördügünde maca nasil girdigimizi arastirdigini söylermis, inatci adam
                          Görüsüyor musunuz ki arada ? peki hangi maçti ve nasil girdiniz passolig var miydi o zaman ?
                          Ama iyi adamdir Hüseyin Emin, kimseye zarari dokunmaz gibime geliyor iyi niyetli birisi iyi de taraftardir
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• arkadaslar maca gidecek arkadaslar icin tavsiyem bilet yerine az daha koyun ustune kombine alin nakit akisi icin elimizi tasin altina koyalim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• biletler ne zaman satışa çıkacak.. arkadaşlar birde maraton tribünde nereleri tavsiye edersiniz

Yorum

• Katar emirinin resmi olmazsa maca gitmem..
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X