Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 90 liraya kombine, gerçekten bedava. Şimdi passoya girdim baktım her yer boş.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şu tel örgü ne iş ya kalkacak dimi, saçma sapan şeyler yapılmasın şimdi

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu tel örgü ne iş ya kalkacak dimi, saçma sapan şeyler yapılmasın şimdi

Kalkacağını hiç zannetmiyorum.

Yorum

• Tel örgü ne ya.Zaten 10 metre kale arkası.Bütün seyir zevkinin içine eder.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Tel örgü Fenerbahçe maçlarında gerilsin yeter.

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala bakıyorum da sahada yer yer bozukluklar var. Yahu yeni zeminin bu denli kötü olması mümkün mü? Ne işe yarıyorsunuz arkadaş. Şu zeminle 2 ay önceki zeminin arasında aradan 2 ay geçti diyecek kadar fark yok. Sıvadınız resmen aylarca. Bu zemin sezon sonu değişir arkadaş. İlk maçta büyük ihtimal zemin kalkar zaten. Bir işimiz doğru olsun be yeter artık.
                zemin kalkmaz ama bana sanki halı saha kıvamında bir zemin yaptılar gibi.suni ipler çok yoğun enjekte edildi.doğal çimin durumunu bilmiyorum ne durumda.

vodofone arena da alt yapıyıda yani doğal çimi de sis firması yapmıştı.bizde doğal çimi işi bilmeyenler suni ipleri ise haliyle sis firması yaptı.
                TEKKEBALL

Yorum

• O tel örgü nedir arkadaş,nasıl bir aklın ürünüdür?
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çömlekçi'den 10 dakika yürüyerek Moloz'a geçeceksiniz. Oradan sizi Akyazı'ya götürecek vasıtayı her türlü bulursunuz. Atkı, bere güzelce giyin yahut dandirik bir şemsiye alın, stada geldiğinizde atarsınız artık.
                    Cevap için teşekkürler, şansımıza son tahminlerde pazar günü hava açık epeyi soğuk olsada Trabzonspor için çekmeye değer

Yorum

• Allahın izniyle Pazar günü istanbuldan geliyoruz maça

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şehirdeki tüm bilet satış noktalarinda kuyruk var.Allah bu havayı bozmasın

Yorum

• Stadin aldina ts club açildimi.inş maça yetişir.açilişin etkisiyle maç günü satiş rekoru kiralibilir

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadin aldina ts club açildimi.inş maça yetişir.açilişin etkisiyle maç günü satiş rekoru kiralibilir
                            hayir
                            anca seneye

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stad açılışında Ts clup henüz açılmamış mı olacak ? Amatörlük paçalarımızdan akıyor.
                            bizimle alakasi yok
                            su an olmuyor, detayli sorunlari daha önce yazmistik

seyyar saticilar ve tirda büyük ihtimal orda olacak

stadyumda bile özel izinle oynuyoruz
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.01.2017, 21:03.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad açılışında Ts clup henüz açılmamış mı olacak ? Amatörlük paçalarımızdan akıyor.
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cevap için teşekkürler, şansımıza son tahminlerde pazar günü hava açık epeyi soğuk olsada Trabzonspor için çekmeye değer
                                5 derece ve güneşli görünüyor hava. Yağış beklemiyoruz.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X