90 liraya kombine, gerçekten bedava. Şimdi passoya girdim baktım her yer boş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu tel örgü ne iş ya kalkacak dimi, saçma sapan şeyler yapılmasın şimdi
Yorum
-
Tel örgü ne ya.Zaten 10 metre kale arkası.Bütün seyir zevkinin içine eder.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala bakıyorum da sahada yer yer bozukluklar var. Yahu yeni zeminin bu denli kötü olması mümkün mü? Ne işe yarıyorsunuz arkadaş. Şu zeminle 2 ay önceki zeminin arasında aradan 2 ay geçti diyecek kadar fark yok. Sıvadınız resmen aylarca. Bu zemin sezon sonu değişir arkadaş. İlk maçta büyük ihtimal zemin kalkar zaten. Bir işimiz doğru olsun be yeter artık.
vodofone arena da alt yapıyıda yani doğal çimi de sis firması yapmıştı.bizde doğal çimi işi bilmeyenler suni ipleri ise haliyle sis firması yaptı.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇömlekçi'den 10 dakika yürüyerek Moloz'a geçeceksiniz. Oradan sizi Akyazı'ya götürecek vasıtayı her türlü bulursunuz. Atkı, bere güzelce giyin yahut dandirik bir şemsiye alın, stada geldiğinizde atarsınız artık.
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehirdeki tüm bilet satış noktalarinda kuyruk var.Allah bu havayı bozmasın
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin aldina ts club açildimi.inş maça yetişir.açilişin etkisiyle maç günü satiş rekoru kiralibilir
anca seneye
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad açılışında Ts clup henüz açılmamış mı olacak ? Amatörlük paçalarımızdan akıyor.
su an olmuyor, detayli sorunlari daha önce yazmistik
seyyar saticilar ve tirda büyük ihtimal orda olacak
stadyumda bile özel izinle oynuyoruzEn son selcuk tarafından düzenlendi; 24.01.2017, 21:03."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevap için teşekkürler, şansımıza son tahminlerde pazar günü hava açık epeyi soğuk olsada Trabzonspor için çekmeye değerHamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum