Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10bin üstü her maçta orası tıkanacaktır. hele tünel ve kavşak da hizmete girmemişken keşmekeş yaşanmama olasılığı yok. o malum açılış sonrası 20dk lık yolu 2 saatte alan arkadaşları biliyorum. yaşayarak öğreneceğiz.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• 15 tatile denk gelmesi de ayrı bi güzel . O stad dolacak inşallah.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10bin üstü her maçta orası tıkanacaktır. hele tünel ve kavşak da hizmete girmemişken keşmekeş yaşanmama olasılığı yok. o malum açılış sonrası 20dk lık yolu 2 saatte alan arkadaşları biliyorum. yaşayarak öğreneceğiz.
        Katılıyorum. Araba ile gitmek büyük handikap olacaktır.
        Kendine güvenen belli bir mesafeye kadar yürüsün bence. Araba ile o karışıklığın içinden çıkılmaz.
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katılıyorum. Araba ile gitmek büyük handikap olacaktır.
          Kendine güvenen belli bir mesafeye kadar yürüsün bence. Araba ile o karışıklığın içinden çıkılmaz.
          Aynen öyle, ancak bu soğukta da sahilde yürünmez

Yorum

• belli ki stadın adı daha konulmamış

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cevaplariniz icin cok sag olun. Özel araba mevcut. O zaman riske atmayip 70de cikarim. Öyle olur insallah. Sonucta Burcak abimin dedigi gibi Pazar günü cok fazla trafik olmamali.
              Renktaş özel araba mevcutsa 85.dk çıkman bile rahatça yeterli olur senin için. En fazla yarım saatte havaalanına varırsın.

Yorum

• 1 ay onceden net tarih belirlenseydi ne olurdu ki? Uygun ucak biletiyle gelip acilis macini izlerdik. 5 gun kala tarih veriyorlar. Neyse kendi acimdan sıkıntı ama en azindan acilacak sonunda stad.
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler cok önemli yardimci olursaniz memnun olurum.
                  Mac Pazar günü saat 18de bitiyor. Ucagim saat 20de kalkiyor.
                  Sizce mac bitmeden 5dk öncesinden ciksam ucagima yetisirmiyim ?

Acilisa gidenler veya bilenler: Acilis sonrasi havaalanina giden yolun trafigi nasildi ?
                  açılış günü ben 2 saatte ktüye geçtim .

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    açılış günü ben 2 saatte ktüye geçtim .

Yürüyerek gitsen 2 saat sürer.

Yorum

• 20:00'deki uçağa maç bitikten sonra 1 saat Akyazı'da rehin kalsanız bile yetişirsiniz.. Yolun tutacağı özel araçla max 10-15 dakika..

Yorum

• İlk olarak burakilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yürüyerek gitsen 2 saat sürer.
                        hocam trafik polisleri salkça zihniyetle göbekleri kapattı biz daha fatih eğitimden döndük.tabi yol bu arada dur kakla geçti.yürümediğimiz için pişman olduk sonra.

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bileti aldim. Bir aksilik olmazsa Lubnandan maca gelecegim insallah.
                          Bekle bizi Trabzonspor!
                          Lübnan'da ne is abi ? Selamlar
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            20:00'deki uçağa maç bitikten sonra 1 saat Akyazı'da rehin kalsanız bile yetişirsiniz.. Yolun tutacağı özel araçla max 10-15 dakika..
                            eminkisin. trafik olduğu zaman molozdan d.dereye 45 dk da gelmiştim. maç günü tünelde sıkışma olacak.en az 1 saatte gider.en iyisi trafiğe yakalanmadan mac bitmeden staddan cikmak
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• gidiş 132 ,sabah 09:00 dönüş ise 121 toplam 300m lira ,100 de maç bileti ıvır zıvır,100 de öle böle , 500 kağıt burdan günü birlik Trabzondaki maçı izleyip geri dönme bedeli
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]12186[/ATTACH]

"Şenol Güneş Kompleksindeki yeni stadyumumuz"

"İnce gören" bir renktaşımız çıkmış. Hayırlısı olsun bakalım
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X