Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu stada arabayla gidilmez ne arabası.Ben beşirlide oturuyorum arabamda var Allaha şükür ama alacaksın formanı kaşkolunu sahilde çayını içip denizi koklaya koklaya yürüyeceksin stada.
    aksama da zatürre ola ola eve dönersin artik.

Yorum

• Akyazı daki tüm maçlar için bilet fiyatları :

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hayırlı uğurlu olsunda bu fiyat fiyatları nedir aga. türkiyede ekonomi kötüye gidiyorken insanların alım gücü düşerken tersi oranda bilet fiyatları yükseliyor.

kale arkası 10 tl maraton 20 tl olmalıydı.net
          TEKKEBALL

Yorum

• oyuncu transferlerinden milyonlarca avro zarar edip bunun faturasını taraftara çıkarmak(bilet fiyatlarını yükseltip) bana mantıkı ve doğru hamleler gelmiyor.

asgari ücretin 1300 lira olduğu bir memlekette bu fiyatlar normal değildir aga.

zaten son 10 yılda tribünlerin boşalmasının ilk nedenlerinden biridir bu bilet fiyatları.türkiyede godaman bir kesim var.yüzde 10 falan. yüzde 90 alt kesim.orta kesim bitmiş durumda.haliyle sadece godamanlara yönelik bir fiyat politikası uygularsan tribünleri dolduramazsın.
            TEKKEBALL

Yorum

• Edit...
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Zemin ne durumda acaba ? Artik pas yapan bi takimiz bizim icin cok onemli .

Yorum

• Yıllar sonra 2 ay önce Avni Akerde bir maça gitmiştim. Tribünler tama yakın doluydu. Oranın avni aker olduğu söylenmese ve birine sorulsa burda hangi takımın taraftarları var diye cevabı baya inceledikten sonra verebilirdi. Malesef tribünlerimiz taraftarı olduğumuz takımın renklerini ön plana çıkaramayor. Yeni stadımızda artık inşallah bordo mavi renklerin yoğunlukta olduğu maçlar seyretmeye başlayabiliriz

Yorum

• yayınlanan videoda 51. saniye

fenerli futbolcuya arka planın olduğu gibi
                    gri efekt verilmeliydi, akıllarınca dostluk mesajı veriyorlar

buyrun kare bu

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yayınlanan videoda 51. saniye

fenerli futbolcuya arka planın olduğu gibi
                      gri efekt verilmeliydi, akıllarınca dostluk mesajı veriyorlar

buyrun kare bu

Gırtlağına mı yapışmalıydı?
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gırtlağına mı yapışmalıydı?
                        laf cambazlığı yapmana gerek yok
                        kimsenin öyle bir isteği yok

ama daha yeni kupayı geri aldığı için sosyal medyada
                        Halit Şahin için yapılan yakıştırmalar ortadayken
                        ben ne bu adamların ne de renklerinin bizle ilgili bir çalışmada
                        yer almasını istemiyorum böyle sarmaş dolaş ise asla

ayrıca başka bir takımın oyuncusu ile
                        böyle bir resim var mı? hayır
                        demekki bilinçli olarak kullanılmış
                        yok illa bu resim koyulacaktıysa çözümü ilk mesajımda
                        En son castillo61 tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 20:31.

Yorum

• Hala bakıyorum da sahada yer yer bozukluklar var. Yahu yeni zeminin bu denli kötü olması mümkün mü? Ne işe yarıyorsunuz arkadaş. Şu zeminle 2 ay önceki zeminin arasında aradan 2 ay geçti diyecek kadar fark yok. Sıvadınız resmen aylarca. Bu zemin sezon sonu değişir arkadaş. İlk maçta büyük ihtimal zemin kalkar zaten. Bir işimiz doğru olsun be yeter artık.

Yorum

• [MENTION=51294]castillo61[/MENTION] anladiim... eger diger takimlarin topçulariyla böyle görüntü yoksa saçma olmus akillarinca bir seyler yapmaya çalismislar ama sunu da diyeyim sarkinin sözlerinde bir sey olmadigi sürece hiç önemli degil çünkü bu görüntüler unutulur gider daha da dogru dürüst ortaya çikmaz hiç dert etmeyelim
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gırtlağına yapışmasına da gerek yok böyle işgüzarlıklara da.Fenerle düşman da olmayalım dostda ama kinimizi dire tutmakta fayda var.Yanlış anlaşılma olmasın sahaya atlayalım vuralım yakalım demiyorum ama samimi olmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                laf cambazlığı yapmana gerek yok
                                kimsenin öyle bir isteği yok

ama daha yeni kupayı geri aldığı için sosyal medyada
                                Halit Şahin için yapılan yakıştırmalar ortadayken
                                ben ne bu adamların ne de renklerinin bizle ilgili bir çalışmada
                                yer almasını istemiyorum böyle sarmaş dolaş ise asla

ayrıca başka bir takımın oyuncusu ile
                                böyle bir resim var mı? hayır
                                demekki bilinçli olarak kullanılmış
                                yok illa bu resim koyulacaktıysa çözümü ilk mesajımda
                                Laf cambazlığı falan yaptığım yok. Zaten yazdığınızla kimin laf cambazlığı yaptığı ortada. Aynı marşta 2010-11 kadrosu ve Onur'un Kadıköy'de armayı ısırdığı fotoğraf da var. Bizim kimseye düşmalığımız yok. Bizim düşmanlığımız adaletsizliğe, hukuksuzluğa. Fenerbahçe ile Trabzonspor'u düşman görmek olsa olsa bir cinnet halidir. Kendinize bir düşman arıyorsanız Aziz Yıldırım'ı Şekip Mosturoğlu'nu kaleci Korcan'ı ve nicelerini seçebilirsiniz.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X