İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
oyuncu transferlerinden milyonlarca avro zarar edip bunun faturasını taraftara çıkarmak(bilet fiyatlarını yükseltip) bana mantıkı ve doğru hamleler gelmiyor.
asgari ücretin 1300 lira olduğu bir memlekette bu fiyatlar normal değildir aga.
zaten son 10 yılda tribünlerin boşalmasının ilk nedenlerinden biridir bu bilet fiyatları.türkiyede godaman bir kesim var.yüzde 10 falan. yüzde 90 alt kesim.orta kesim bitmiş durumda.haliyle sadece godamanlara yönelik bir fiyat politikası uygularsan tribünleri dolduramazsın.TEKKEBALL
Yorum
-
Yıllar sonra 2 ay önce Avni Akerde bir maça gitmiştim. Tribünler tama yakın doluydu. Oranın avni aker olduğu söylenmese ve birine sorulsa burda hangi takımın taraftarları var diye cevabı baya inceledikten sonra verebilirdi. Malesef tribünlerimiz taraftarı olduğumuz takımın renklerini ön plana çıkaramayor. Yeni stadımızda artık inşallah bordo mavi renklerin yoğunlukta olduğu maçlar seyretmeye başlayabiliriz
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyayınlanan videoda 51. saniye
fenerli futbolcuya arka planın olduğu gibi
gri efekt verilmeliydi, akıllarınca dostluk mesajı veriyorlar
buyrun kare bu
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGırtlağına mı yapışmalıydı?
kimsenin öyle bir isteği yok
ama daha yeni kupayı geri aldığı için sosyal medyada
Halit Şahin için yapılan yakıştırmalar ortadayken
ben ne bu adamların ne de renklerinin bizle ilgili bir çalışmada
yer almasını istemiyorum böyle sarmaş dolaş ise asla
ayrıca başka bir takımın oyuncusu ile
böyle bir resim var mı? hayır
demekki bilinçli olarak kullanılmış
yok illa bu resim koyulacaktıysa çözümü ilk mesajımdaEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 20:31.
Yorum
-
Hala bakıyorum da sahada yer yer bozukluklar var. Yahu yeni zeminin bu denli kötü olması mümkün mü? Ne işe yarıyorsunuz arkadaş. Şu zeminle 2 ay önceki zeminin arasında aradan 2 ay geçti diyecek kadar fark yok. Sıvadınız resmen aylarca. Bu zemin sezon sonu değişir arkadaş. İlk maçta büyük ihtimal zemin kalkar zaten. Bir işimiz doğru olsun be yeter artık.
Yorum
-
[MENTION=51294]castillo61[/MENTION] anladiim... eger diger takimlarin topçulariyla böyle görüntü yoksa saçma olmus akillarinca bir seyler yapmaya çalismislar ama sunu da diyeyim sarkinin sözlerinde bir sey olmadigi sürece hiç önemli degil çünkü bu görüntüler unutulur gider daha da dogru dürüst ortaya çikmaz hiç dert etmeyelimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelaf cambazlığı yapmana gerek yok
kimsenin öyle bir isteği yok
ama daha yeni kupayı geri aldığı için sosyal medyada
Halit Şahin için yapılan yakıştırmalar ortadayken
ben ne bu adamların ne de renklerinin bizle ilgili bir çalışmada
yer almasını istemiyorum böyle sarmaş dolaş ise asla
ayrıca başka bir takımın oyuncusu ile
böyle bir resim var mı? hayır
demekki bilinçli olarak kullanılmış
yok illa bu resim koyulacaktıysa çözümü ilk mesajımda"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum