Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• File bordo oldu mu kaleyi tutturamıyormuş futbolcular

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ULAN MÜKEMMEL gözüküyor be!!! Tüm renklerin bütünlüğü harika gerçekten. Millet mükemmel bir stadyumumuz oluyor. Bunu dolduralım lütfen... Değerini bilelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        File bordo oldu mu kaleyi tutturamıyormuş futbolcular
        o stat bordoyken geçerli olabilirdi şimdi öyle değil
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• @selcuk,

İnan bu stadyumu en çok savunanlardanım ben. Ama görüntüler uzman gerektirmiyor abi. Çoğu fotoğrafta sadece lifler görünüyor doğal çim yok. He Sis görevlileri çimlerin bakımını güzel yapar ilgilenir sağlıklı bir görüntü yaparlarsa o zaman olmuş derim. Ama görüntü beni tatmin etmiyor abi. Nasıl diyim olmuş, makinenin yerleştirdiği lifler çok belli.
          En son bthnbyrktr tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 16:07.

Yorum

• Misafir takım tribünü hangi taraf?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çok güzel olmuş ya. Bir de çimler biçildi mi tamamdır.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Misafir takım tribünü hangi taraf?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kuzey Kale arkası ile Batı Tribünü arasında.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Baştan savma bir şekilde yaptım hızlıca. SANAL HALİ bile daha iyi duruyor. Ama gerçekte mavi tartan olmasını istemezdim açıkçası. Direk yeşil gerçek çim olsa pek birşey kaybetmezdik! Diğer antrenman sahası hybrid olana kadar bunun etrafıda çim olsaydı daha iyiydi(!!)

[ATTACH]11637[/ATTACH]
                  Kaliteli bir mavi tartan kaplama bu stadın kimliğine dair en özel parçalardan biri olurdu bence bende mavi istiyordum atmıştım daha önceleri bir iki örnek sizin çalışmanız da güzel olmuş elinize sağlık.
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Alt taraf led panoların montajı için neyi bekliyorlar?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yemin ediyoruzm herkes cim uzmani oldu

bakin bu hesap " @mlhsh " twitterda bizim cim bakimini yapan sis görevlisinin

sag miymis, ölümüymüs sorun bakalim

evet

savunulacak bisey yok, sen 6800 x 10500 cm topraktan her 2 santimda dikilen 1 lif böyle gözüküyor diyorsan öyle olsun

sahanin %4 suni cim , %96 si yok yada öldü diyorsun
                      %4 değil. 4'te biri demek istediniz herhalde, belirttiğiniz 68 e 105 alan sadece çizgilerin içi yani oyun alanı bu durumda kabaca %25 yapar. çizgilerin dışında da hibritli alan var taç çizgilerinden sonra kaç cm2 alan ekilmiş bilmiyoruz yani elimizdeki verilerle yüzde bilmem kaçı hibrit gerisi doğal çim demek yanlış bilgilendirme olur,bilginize.
                      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Stadyum gerçekten muazzam hayran kaldım eksikler tabi ki var ama büyütülecek sorun görmüyorum sadece kale tarafı çimleri biraz daha toparlaması lazım çim kötü serildi bunu kabul etmek gerekiyor14604831_1866255636954664_7713929038319810121_n.jpg
                        En son Mesut tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 17:07.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          %4 değil. 4'te biri demek istediniz herhalde, belirttiğiniz 68 e 105 alan sadece çizgilerin içi yani oyun alanı bu durumda kabaca %25 yapar. çizgilerin dışında da hibritli alan var taç çizgilerinden sonra kaç cm2 alan ekilmiş bilmiyoruz yani elimizdeki verilerle yüzde bilmem kaçı hibrit gerisi doğal çim demek yanlış bilgilendirme olur,bilginize.
                          yazdigim dogru
                          bir yüzde veriyorsan ici, disi saga solu fark etmez

dünya üzerinde %6 yi gecen hibrit cim yok
                          varsa bilgilendirin

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stadyum gerçekten muazzam hayran kaldım eksikler tabi ki var ama büyütülecek sorun görmüyorum sadece kale tarafı çimleri biraz daha toparlaması lazım çim kötü serildi bunu kabul etmek gerekiyor
                          serimdeki koordinasyon hatasini ve bunun sonrasi getirdigi etkileri yazdik zaten
                          bunlari kimse inkar etmiyor

sorun zeminin %4 lük suni cimi görebilipde %96yi ölü ilan edenlerde

ama son sayfada yazdigim gibi bu konuya daha girmeyecem

isteyen istedigine inansin
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 17:15.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Ateş ediyor!
                            Hamiş

Yorum

• Çimler için hiç meraklanmayın.Nasılsa açılışa TFF başkanı geliyor.Bu kendinden menkul uğursuzu gören çimler hemen dirileceklerdir.
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Çim serim işlemi 13 Kasımda tamamlandı.
                                Hybrid işlemi 25 Kasımda tamamlandı.
                                Çim serim işleminin tamamlanmasından bugüne kadar tam 26 gün geçti.
                                Fotoğrafta işaretlediğim yerlerde hiç bir oynama yoktur.
                                Yorum sizindir efendiler.
                                son.jpg

[Büyük görsel için tıklayınız]
                                En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 18:02.
                                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Çalışıyor...
                                X