stada logomuzu koyacak yer olsa ya da tribune işlense
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Zaten zor taraftar çekiyorsun stada, bir de açılışı şikecilerle yapar ve kaybedersen parasını zor denkleştirip maça gelen adamı daha ilk maçta pişmanlık moduna sokarsın. Yenme ihtimalimiz de olabilir lakin fantezi aramaya gerek yok. Açılış maçı kesinlikle şikecilerle olmamalı. Devre arası yapılacak transferlerle birlikte açılışı yaparsın. Cidden fanteziye gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkalarının bu kadar uzak olmasına hiç gerek yoktu gerçekten yazık olmuş. Bazı arkadaşlar düzeltilebilir bir hata olduğunu düşünsede bence 2-3 metre için hiç bir yönetim bu maliyetin altına girmeyecektir. Yazık oldu açıkçası.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 15:25.
Yorum
-
Şikecileri yenecegiz
Ha avni akerde
Ha akyazida
Başka cikar yol yok
Beraberlik ihtimali bile yokNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
.
yok .
yazacaktım vazgeçtim .
adana maçını bekliyorum .
az sabredin .En son revolution tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 15:55.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs arenada ilk yenilgisini fb den aldı. Bakın kimse hatırlamıyor. Maç kesinlikle akyazıda oynanmalı oynanacaktaHamiş
Yorum
-
İlk olarak Muarrem Usta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler merhaba.
Trabzon'da acaba nerde kefen bulabilirim?DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de afiş yaptırıyormuşuz 'Dünyanın en büyük şikecisini getirdik Akyazı açılışına' gazetelere boy boy reklamlar,fena fikir değil.
Rezil olacağız veya ilk maçtan ceza yiyeceğiz korkusuyla stat açılışını geciktirmek büyük eziklik. Eğer hazırsa kesinlikle açılmalı. Hele de böyle bir pankart olursa mükemmel olur.
Pankart gözümde canlandıkça yüzümde anlamsız bir gülümseme oluşuyor.
Yorum
-
Hangi durumda fb'nin 2009-2010 sezonu son maçta yaşadığı rezilliği yaşaabiliriz? Hangi durumda öyle bir timsahtan daha beterine gelebiliriz?
Akışına bırakın yahu... Tamam keyfimiz kaçık son zamanlarda ama adımız da Trabzonspor. Hala adımızdan bile çekiniyorlar.
Biraz rahatlayın...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad acılışında yenilince değilde, şu başılkta yazılanları şikeciler okuyunca adamların diline düşeriz...2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Boşuna uzun uzun yazılar yazıyorum. Nasıl olsa okunmuyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şikebahce maçı oynandı sayın maç bizim
Tek ihtimali maçNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
Yorum