Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stada logomuzu koyacak yer olsa ya da tribune işlense

Yorum

• Zaten zor taraftar çekiyorsun stada, bir de açılışı şikecilerle yapar ve kaybedersen parasını zor denkleştirip maça gelen adamı daha ilk maçta pişmanlık moduna sokarsın. Yenme ihtimalimiz de olabilir lakin fantezi aramaya gerek yok. Açılış maçı kesinlikle şikecilerle olmamalı. Devre arası yapılacak transferlerle birlikte açılışı yaparsın. Cidden fanteziye gerek yok.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kale arkalarının bu kadar uzak olmasına hiç gerek yoktu gerçekten yazık olmuş. Bazı arkadaşlar düzeltilebilir bir hata olduğunu düşünsede bence 2-3 metre için hiç bir yönetim bu maliyetin altına girmeyecektir. Yazık oldu açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Kale arkasindaki tribunlerin alt kismina koltuk takilmayacak mi böyle bir boşluk yoktu sanki.yoksa yürüyüş alani mi orasi acidan mi yaniliyorum.
        En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 15:25.

Yorum

• Şikecileri yenecegiz
          Ha avni akerde
          Ha akyazida
          Başka cikar yol yok
          Beraberlik ihtimali bile yok
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• .
            yok .
            yazacaktım vazgeçtim .
            adana maçını bekliyorum .
            az sabredin .
            En son revolution tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 15:55.

Yorum

• Gs arenada ilk yenilgisini fb den aldı. Bakın kimse hatırlamıyor. Maç kesinlikle akyazıda oynanmalı oynanacakta

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gs arenada ilk yenilgisini fb den aldı. Bakın kimse hatırlamıyor. Maç kesinlikle akyazıda oynanmalı oynanacakta
                Benim de söylediğim bu şekilde.
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Muarrem Usta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler merhaba.
                  Trabzon'da acaba nerde kefen bulabilirim?
                  Merhaba , nasıl bir model arıyorsunuz? Cepli, ateşe dayanıklı, kışa uygun çift kat... Yardımcı olalım.
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir de afiş yaptırıyormuşuz 'Dünyanın en büyük şikecisini getirdik Akyazı açılışına' gazetelere boy boy reklamlar,fena fikir değil.
                    Ben de fener maçıyla açılmasın diye düşünenlerdendim. Ama burada yazanları okudukça fikrim değişmeye başladı.
                    Rezil olacağız veya ilk maçtan ceza yiyeceğiz korkusuyla stat açılışını geciktirmek büyük eziklik. Eğer hazırsa kesinlikle açılmalı. Hele de böyle bir pankart olursa mükemmel olur.
                    Pankart gözümde canlandıkça yüzümde anlamsız bir gülümseme oluşuyor.

Yorum

• Hangi durumda fb'nin 2009-2010 sezonu son maçta yaşadığı rezilliği yaşaabiliriz? Hangi durumda öyle bir timsahtan daha beterine gelebiliriz?

Akışına bırakın yahu... Tamam keyfimiz kaçık son zamanlarda ama adımız da Trabzonspor. Hala adımızdan bile çekiniyorlar.

Biraz rahatlayın...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stad acılışında yenilince değilde, şu başılkta yazılanları şikeciler okuyunca adamların diline düşeriz...
                        Adamlar dicek ki yenilmekten korktukları için stat açılışını bizimle yapmak istemiyorlar dicekler valla.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu arada ayın 13'ü gibi soğuk ve yağışlı bir hava yurdumuza giriş yapacak, stat açılışını etkileyecek gibi bir his var içimde, kar bekleniyor.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Boşuna uzun uzun yazılar yazıyorum. Nasıl olsa okunmuyor
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Korka korka cennete gideceğimize osura osura cehenneme gideriz.Yani demek istediğim yok şu kadar atarlarmış, ilk maç fenere yenilgiymiş hikaye bunlar.Top yuvarlak hiçbir maç oynanmadan belli olmuyor.İnşallahda ilk maç Fener maçı olur.
                              design is my passion

Yorum

• Şikebahce maçı oynandı sayın maç bizim
                                Tek ihtimali maç
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X