Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Savaşa hazır olun uşaklar

Yorum

• Akyazıda Kar..
      Foto: Uğur Pehlivan

@AkyaziArena

Hazırlıklar sürüyor - 14/12/2016

En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 05:38.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonsporumuzun maddi ve manevi değerlerine kıymet vermeyen birinin isminin komplekse verilmesi doğru değil.
        Şenol Güneş Beyefendi, bjk'nin teknik direktörü olduktan sonra, hiç şampiyonluk yaşamadım diyerek zaten bırakın Trabzonsporu, kendi davasına da ihanet etmiş biridir.
        Umarım ki bu hatadan dönülür ve Şenol Güneş'in "Ş" si bile Trabzon'da herhangi bir yere verilmez.
        İlla ki adını yaşatmak istiyorlarsa, bjk'nin herhangi bir tesis, stat vb. yerine adını verebilir devlet büyüklerimiz.
        Şu durumu burada kabul etmeye meyleden arkadaşlarımızda, rica ediyorum kendilerine Trabzonsporluyuz demesinler.(Şenol Güneş ismini kabul etmek, 2011 şampiyonu şikebahçedir demekle eşdeğerdir)
        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar demiştiya hani
          Bence stadın ismi bu olmalı
          karga biz Kartal kendileri olur
          eski şampiyonlukları yaşayan ve yaşatanların isimleri nerden hiçbir yerde yok
          Ahmet Suat Özyazıcı mesela ?
          Diğer şampiyonluklarımızın bir önemi yoksa silinmelerini talep ediyorum
          Şenoldan önce bi yığın insan var
          Bu neyin yaptım oldu emridir?
          Şike sürecinin bir karşılığı mı?
          Hani şu Fatih Terimi susturup ekarte etme çabasıydı
          Terim bu sayede hem cebini doldurdu hem de yaşarken ismi bir Stada verildi
          Onore edildi bunlae boşuna yapılmadı
          Şimd aynı taktik Şenol Güneş'e mi uygulanıyor
          Namı diğer yalnız uçan kartal Şenol
          Biz kargalar olarak reddediyoruz açık çağrıdır
          Trabzonsporun mazisi bir yığın efsane ile doludur
          Bir yandan Dozer Cemil güzellemesi yapacaksınız , başka kaptanın ardından sahaya çıkmam sözünü paylaşıp Stada Şenol ismi verilsin diyeceksin
          Hadi ordan

Yorum

• Şenol GÜNEŞ ismi bu stada verilmemeli
            Karısının altınlarını satarak takımını deplasmana götüren ve fakir ve şerefli bir şekilde ölen, ben Trabzonspor kaptanıyım. Başka takımların kaptanlarınının arkasından sahaya çıkmam diyen Dozer CEMİL'in ismi verilmeli
            Eskiden futbolu fakirler oynar, zenginler seyrederdi
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Senol Güneş iyi güzel insan eyvallah ama stadin ismi olmasin..

Huseyin Avni Aker Spor Kompleksi seklinde devam etmeli.

Dozer Cemil , Senol Güneş vb efsane isimler tesislere antrenman sahalarına verilsin.

Yorum

• Senol hocayi severim ama bir baska takimin basinda sahaya cikan birinin isminin verilmesinin istenmesini kucuk dusurucu olarak goruyorum. Aynı ligde ,rekabet ortaminda bulundugumuz adamin ismini stada vermek nedir?
                bjk tercihiyle otomatikman bu hakkini kaybetmis olmasi ve bu fikrin ortaya atilmamasi bile gerekirdi.Kendimizi ozel ve buyuk hissediyorsak durum bunu gerektirir bence.
                En son ESER tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 10:41.

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  anlayamadığım bir konu var.
                  sn. recep tayyip erdoğan hangi sıfatla ş. güneş ismini trabzonspor'a öneriyor.
                  fanatik fenerbahçeli taraftar sıfatıyla mı yoksa reis-i cumhur sıfatıyla mı?

şayet ilk durumsa bizim stadımızın ismi fanatik bir fenerbahçeli tarafından mı önerilmeli. ikinci durum ise reis-i cumhur'un işi bu mudur? böyle umumi durumlarda onun işi gerekeni yapmak ve ismi halka veya işin yapıldığı zümrenin taraftarlarına bırakmak olmalıdır.

bu gibi yapılarda ismi halk/taraftar belirlemeli. ben yaptım oldu ile bu işler olmaz. çıkarsın genel bir anket yaparsın, kriterler belirlersin ve gelen görüşlere göre bir noktada birleşirsin.

bunları yapamıyorsan eğer eski ile devam edersin. yani hüseyin avni aker ile.

neden yaşayan birinin ismi, üstelik şikeci bir takımı çalıştırırken önerilir ki? bu ortaya kargaşadan başka bir şey çıkarmaz, gördük ki çıkarmadı.

merak ettiğim bir konu daha var. 14 yıldır ülkede binlerce büyük yapılar, projeler hayata geçirildi. peki bu yapı/projelere hiç ATATÜRK ismi verildi mi? bilen varsa cevaplamasını isterim. bilmediğimden soruyorum, öğrenmek istiyorum.
                  ve ayrıca; eskinin yerine yapılıp yenilenen projelerde ATATÜRK ismi kaldırılan kaç proje vardır?

ATATÜRK ismi ile alıp verilemeyen nedir? türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan herhangi bir kişi ATATÜRK ismine neden karşı olabilir ve değiştirme lüzumunda bulunabilir ki?

aklımda deli sorular...
                  Sanırım gündem fazla takip edilmiyor, tüp geçişin adı ne olsun diye anket yapıldı, isteyen herkes isim önerisinde bulunabilirdi. Atatürk ismi açık ara galip gelince anket iptal edildi ve adı avrasya tüneli konuldu.

Demokrasilerde çare tükenmiyor...

Yorum

• "Şenol Güneş ismini kullandığımız için telif hakkı ister" diye birisi yazmıştı çok haklı

Muharrem Usta'dan beklenir sonra gelir ŞG loca aldı filan der

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bence kişi ismi olmasın. Bu memlekette herkes her an hain ya da kahraman olabilir. Bu riske girmeye gerek yok.
                      Fırtına Arena

Kulağa bile güzel geliyor.

Şampiyonlar ligi maçında "Storm Arena"

Spiker anlatır karadenizin sürekli fırtınalı olduğunu ve takımın fırtına gibi estiğini vs vs vs.

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hüseyin Avni Aker (spor) kompleksi Qnb arena ... bu tarz bir sey olsun, olmali
                        MAY tesisleri diye bir sey kalmamali, Ahmet Suat Özyazici tesisleri olmali... Samil Ekinci'nin ismi müzeye verildigi için ASÖ diyorum yoksa SE de olabilirdi tesislerin ismi... tribünlerin birine yine SamilEkinci ismi verilebilir... Dozer CemilUsta için de aynisi geçerli...

Söylediklerine aynen katılıyorum.
                        Spor Kompleksi adı "Hüseyin Avni Aker" olmalı. Yeni bir isme gerek yok.
                        Allah'a şükürler olsun ki camiamızda ismi verilebilecek 5-6 tane ciddi efsanemiz var.Stadyum ismi de sponsor adı olsun. Artık global bir dünyadayız. Stadyum adının bir efsane olması gerekmez.
                        Komplekste isimler yaşatılır.

MAY ismi bence de kaldırılmalı, yerine adı geçen efsanelerin adı verilebilir.
                        Akyazı Tesislerine de bir başka efsanenin adı verilir.
                        Böylece tam üç tane efsanenin adını önemli yerlerde kullanmış oluruz. Sorun da çözülür.

Yorum

• Atatürk unutturulmaya çalışıldığı için ismi değiştiriliyor ve yeni yerlere konulmuyor. Devir Osmanlıcı devri.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 15497823_10208184814242112_1497436764_n.jpg

buna iyi güldüm ya ama adma haklı bak sonra yine canlı yayında alay eder bizle efsane

Yorum

• Eeee nolmus osmanli devriyse. En sinir oldugum sey insanlarin osmanliyi kucultup Ataturk'ü yuceltmesidir hey Allah'im ya
                              En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 23:21.

Yorum

• burda bile Osmanlı Atatürk kavgası valla hacılar dost acı söyler Atatürkte Fatihte mezardan kalkıp gelse ülkenin halini görse alayımızı idam ederler o yüzden hiç kavga etmeyin hepiniz aynısınız

Yorum

Çalışıyor...
                                X