Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlar yalanlanmadı mı hem kulüp hem Vestel tarafından?
    29 eylülde kulupten yapilan aciklama:

Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre; "II-15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği 'nin 9. Maddesi uyarınca aşağıdaki açıklamanın yapılması lüzumu görülmüştür: Akyazı'da yapımı devam eden stadyumumuz ile ilgili olarak son günlerde bazı medya organlarında yer alan isim sponsorluğu hakkındaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

Vestel'den aciklama:

Bugün basında yer alan Şirketimizin Trabzonspor'la Akyazı Stadı için sponsorluk anlaşması imzalayacağına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Ben reddetseler dahi bu sponsorlugun olduguna inaniyorum. Sadece antlasmayi ötelediler ileri bi tarihe.
    En son Trabzonistler tarafından düzenlendi; 06.12.2016, 12:18.

Yorum

• Yalanlanmasına yalanlandı ama ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyor. Kime ne faydası varsa artık...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunlar yalanlanmadı mı hem kulüp hem Vestel tarafından?
        Yalanlanması bir şeyi değiştirmiyor. Dünya çapında defalarca yalanlanan transferlerin gerçekleştiğini gördük. Bu da olabilir. Ama bana sorarsan
        VESTEL AKYAZI STADI yada başında VESTEL olan her hangi bir stat ismine içim ısınmayacak.
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• VAY VAY VAYY. Canına kurban be.

15251743_1620902728212898_6153144983483318272_n.jpg

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalanlanması bir şeyi değiştirmiyor. Dünya çapında defalarca yalanlanan transferlerin gerçekleştiğini gördük. Bu da olabilir. Ama bana sorarsan
            VESTEL AKYAZI STADI yada başında VESTEL olan her hangi bir stat ismine içim ısınmayacak.
            Vestel'in bir hatası mı oldu böyle düşünüyorsunuz?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hazır çimin özelliği nedir?

Ekilir, yetiştirilir, her şey hazırdır, rulolar halinde kökleriyle birlikte gelir, ekersin ve oturunca hemen oynayabilirsin, bu işlem kısa bir sürede biter.

Biz hazır çimi getirdik, rulolar halinde bekletip bir güzel kuruttuk, şimdi çimin yeniden yeşermesini bekliyoruz. Sorumlular tabii ki hesap vermeyecek.

Beklemekten başka çare de yok.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• karadenizde zaten heryerden yeşil fışkırıyor
                hiçbişey yapmasalardı belki de şimdi kendiliğinden çimlenmişti orası
                BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türk markası ya ondan içinize sinmeyecektir

Ayıp artık hakikaten ayıp.

Yorum

• Parayı verdikten sonra Erdal Bakkal da olabilir benim için sorun yok
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bir ara trabzonsporun çimleri sakaryadan gelmişti.her nekadar hollanda kalitesinde olmasa da burada da rulo çim yetiştiriliyor.çimlerin akıbetini bilseydik keşke sakaryadan tedariımedilseydi.en azından çim işini aceleye gelmemiş olurdu.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türk markası ya ondan içinize sinmeyecektir

Ayıp artık hakikaten ayıp.
                        Ne alakası var Allah aşkına!
                        Sadece güzel bir isim olarak gelmiyor demode geliyor belkide manisaya sponsor olduğu için hafızalarda bu algıyı yarattı. Bilinmez. Ama o olacağına mesela beko olsun lassa olsun rahatça diyebilirim. Bunun türk firması ile alakası yok. Boş boş yargı yapmayın lütfen.
                        [MENTION=22897]ağasarlı[/MENTION] şirketin kendisi ile bir sorunum yok efenim. Sadece algısı öyle. Bu işlerin içindeyim marka, reklamcılık vb. beyan etme dayanağım bu.
                        Vestel olursa diğer takım taraftarlarının sosyal medyalar veya diğer mecralardaki troll konusu olacağını. Onları susturacak tek şeyin sponsor geliri olacağını savunuyorum. Ama ondanda pek umutlu değilim. Vodafone un sponsorluk parasına yetişebileceğini düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 06.12.2016, 13:41.

Yorum

• Hazırlanmaya çalışılan sahada çıkıp top çevirenleri görünce, o tırlarda bekletilen çimler de aklımda soru işareti olarak kalıyor
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kardeşim sövmek istemiyorum valla şuraya bir gelişme varmı diye bakmaya giriyorum herkes olmuş çiftçi herkes mühendis bize valla ne denirse müstehak ben buraya sürekli kötü yorum yazan arkadaşların gerçekte nasıl bir hayat sürdüğünü merak etmeye başladım yeter da yani

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim sövmek istemiyorum valla şuraya bir gelişme varmı diye bakmaya giriyorum herkes olmuş çiftçi herkes mühendis bize valla ne denirse müstehak ben buraya sürekli kötü yorum yazan arkadaşların gerçekte nasıl bir hayat sürdüğünü merak etmeye başladım yeter da yani
                              (Çim konusu özelinde yazıyorum)

Geçtiğimiz aylarda yine burada Başkan Muharrem Usta'dan bizatihi edindiğim bilgiyi aktarmıştım. Başkan "Çimler İtalya'dan özel soğutmalı tırlar ile gelecek ve gelişinden itibaren 3 gün içerisinde seriminin yapılması gerekli. Yoksa çimlerde bozulmalar başlıyormuş." demişti.

Bu bilgi ışığında ve önceki sayfada [MENTION=1830]calypso[/MENTION] 'nun paylaştığı fotoğraflı tarihlere bakınca endişelenen insanlara kulp takmak biraz yersiz oluyor.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• fener macina stat acilir mi ?

dunya gozuyle goreydim su stadi.. bi 5 sene daha gelemicem Trabzona
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X