Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yedek kulübelerin koltuklarını yarın monte edecek olan elemanla konuştum
    çift sıra olacak dedi. Koltuklar sığıyormuş kulübeye
    belliydi zaten, ilk bastada yazmistik

büyük ihtimallen önümüzdeki yillar italyadaki gibi yedek sayisi serbest birakilacaktir

İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    böyle yedek kulübesimi olur?? berbat görünüyor....
    begensen sasirirdik

demekki her sey yolunda
    İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hacım anladık iyi güzel %100 savunuyorsun, hiç eksik gediği yok mu şu stadın
    tabiiki var
    eski mesajlarimda bolca elestiri var

mesajlar duruyor
    İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stad açılışında @selcuk abiye bi plaket falan vermeleri lazım, başlık boyunca aydınlattı bizi
    ben sadece son 5-6 aydir cok yaziyorum
    @f1bekir o onuru hak ediyor

yeri geldi sesimiz oldu, yeri geldimi fotografcimiz
    toplantilara katildi, fikirlerimizi yetkililere tasidi

akyazi.com ve facebook da foto galerisinlen stadyumu bütün dünyaya tanitti

kesinlikle

https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?ref=ts&fref=ts

En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 21:57.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yedek kulübesini niye begenmiyenler varki? bence gayet güzel.
      nasil birsey olsun istiyorsunuz merak ediyorum. eger örnek gösterirseniz sevinirim
      En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 21:19.
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hehe öyle zannet direk ağzına 2 tane çarparlar bu stadı sana cumhurbaşkanımız yaptırdı nankörlük etme diye
        Valla Allah Trabzon'da yaşayan sizlere sabır versin
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          belliydi zaten, ilk bastada yazmistik

büyük ihtimallen önümüzdeki yillar italyadaki gibi yedek sayisi serbest birakilacaktir

begensen sasirirdik

demekki her sey yolunda
          hacım anladık iyi güzel %100 savunuyorsun, hiç eksik gediği yok mu şu stadın
          sakin olun...

Yorum

• Stad açılışında [MENTION=347]selcuk[/MENTION] abiye bi plaket falan vermeleri lazım, başlık boyunca aydınlattı bizi
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• bence yedek kulubesinin çift sıra olması da çok güzel , en son yapılan en güzel stad bizim bjk lıları sanmıyorum ama fb liler kıskanır stadımızı
              2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
              2021-2022
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Kulübelerin dışı saydam diye canınızı sıkıyosanız bence sıkmayın kaplama falan yaparlar heralde sponsorların falan olduğu bir grafikle
                design is my passion

Yorum

• Stat gittikçe güzelleşiyor sanki. Bir de ismi belli olsa.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar bugün samsunspor stadına gittim işim gereği çimler seriliyordu. Sorumlu kişiden ayak üstü bilgiler aldım sorular sorduk ama cok detaylı konuşamadım. Ama yanına gelecem soracagım sorular var dedım. Ve bu bilgileri bmn taraftar forum site var paylaşacağım dedim. Tamam dedi.
                    samsun stad çimini yapan bizim stadı yapan ekip ordan buraya geldik dedi dedim yanlış anlama ama bizim stadın bir bölümü çok kötü bu nasıl oluyor bak bırası güzel dedi bizden kaynaklanmıyor bizi çok sıkıştırdılar ilk gelen 14 tır çim vardı daha o bitmeden 2 gün sonra 13 tır daha geldi çok acele edildi haliyle çim bekledi. Çimin beklemsi çime zarar verdi biran önce serilmesi lazım 7-8 gün çim bekledi dedi. Çimin fotolarını gösterecektim İnan nete girip gösteremedim fırsatım olmadı ama dedim çimler kırık bazı yerlerinde çim yok sarı gözüküyor nasıl olacak dedi ruloyı sokulan borunun izleri çimi o hala getirdi. E dedim nasıl düzelecek düzelecek mi tabi dedi hbrit yapılıyor 15 güne düzgün olur dedi. Ama dediğim gibi ayak üstü hızlı hızlı konuştum....
                    Bilgiler için teşekkür ederim.
                    Fakat çimi seren firma kendini bu işin içinden sıyırmasın.
                    Dünyada bir günde çimi seren ekipler var.
                    Bunlar günlerce bir çimi seremediler, beklettiler.
                    Bu işte TOKİ de bu firma da suçlu.
                    Bu iki unsurun koordinasyon eksikliği yüzünden çimlerimiz çok kötü durumda.
                    Hibrit çakılan yerler sentetik lifler sayesinde yeşil görünüyor.
                    Ama o protokol tarafı hibrit de çakılsa kendine gelmesi zaman alacak.
                    Tek kelime ile çim konusunda rezil bir iş çıkardılar.

Samsun'a yeni serilen çim bile bizimkinden çok çok iyi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu da samsuna yeni yapılan stat çiminden bir kare.( çim serimi bir kaç gün içinde tamalanmıştır. Hibrid içermemektedir)

Samsun stadının çimlerinin şu hali bile bizim hibrit işlenen bölgelerdeki çimlerden bile çok daha iyi gözüküyor. İnsan nasıl üzülmesin şimdi? Madem bu iş güzelce yapılabiliyordu neydi bu ahmaklık diye...

Yorum

• her insan gibi, bi bitkininde soyu, geni vardir. Samsununki suan iyi gozukebilir lakin 2 mevsim sonra belki tarlaya donecektir belli olmaz. Bunu zaman gosterecektir. Biz bir an once kumeden cikmaya bakalim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilgiler için teşekkür ederim.
                          Fakat çimi seren firma kendini bu işin içinden sıyırmasın.
                          Dünyada bir günde çimi seren ekipler var.
                          Bunlar günlerce bir çimi seremediler, beklettiler.
                          Bu işte TOKİ de bu firma da suçlu.
                          Bu iki unsurun koordinasyon eksikliği yüzünden çimlerimiz çok kötü durumda.
                          Hibrit çakılan yerler sentetik lifler sayesinde yeşil görünüyor.
                          Ama o protokol tarafı hibrit de çakılsa kendine gelmesi zaman alacak.
                          Tek kelime ile çim konusunda rezil bir iş çıkardılar.

Samsun'a yeni serilen çim bile bizimkinden çok çok iyi görünüyor.
                          altyapisi yetismedi hatirliyorsan

isitma sistemi bittigi gün cim geldi

bir tarafdan kum, toprak serimi, diger tarafdan cim serildi

maalesef topltan bir kordinasyon kabusuydu

ilk cimin süleyman soylu sehirde oldugu güne denk getirmek icin cok sey risk edildi

neyse kalici bir hasar yok
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadın eksiklikleri olur beyler sonuçta Trabzon'a yapılan bi stad kendimizi ne çok yükseklerde görüyoruz.
                            Şu takıma kum saha bile fazla
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Arkadaşlar samsuna serilen çim i gözünüzde büyütmeyin .
                              Zaten olayın normali bu . Yani yeni bir çim sipariş ettiğinizde gelip serilnce boyle bir manzara ile karşılasıyorsunuz .
                              Şaşırmanıza gerek yok .
                              Hani nasıl desem bir bardağa su koyup sonra o bardağa bakıp su ne güzelde durdu bardakta mı diyorsunuz ? Yoo demiyorsunuz .. çünkü bardağa suyu koyarsanız göreceğiniz görüntü bellidir .
                              Sadri şener döneminde hatırlarsanız bizde yeni çim getirttik serdik avniakere . O zamanda samsunun stadından daha guzel olmustu bizimki , samsunda yıne biraz engebe var gibi .
                              Yani demek istiyorumki samsunu vodafone arenayı görüp özenmeye gerek yok . ekstra bir işlem yapılmadı oralarda .
                              Sadece sıradan rutin işlemler yapıldı . Her stad da oldugu gıbı .

Sizin yapmanız gereken şey, akyazıda böyle bir rezilliğe sebep olanlara küfretmek .
                              61

Yorum

• Açılış kesinlikle 2. yarıya yada diğer sezona ertelenmeli.

İnce işçiliklerin kötü yapıldığını üstün körü geçildiğini düşünüyorum.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X