İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11496[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülec.başkanı geldiğinde de o 2010-2011 şampiyonu yazısı orada duracak mı?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener macinda yeni statta olmak istiyorum. Hatta biletide aldim.. ama buna bu yurek dayanmiyacak.. yerime gitmek isteyen var mi ? akil saglihimi kaybettim
Bu sezon hedef ligde kalmak, bu bile büyük stres, 11 maçta puanın, 6 yenilgin, 7 golün var ve 29 puana ihtiyacın var2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu oyuncu toplulugu ile santiago barnabeu da oynasan ne olcak..stad falan lazim degil 5 bin kisiye koca statda oynadigimizda utanmayacakmiyiz daha ne kadar rezil olacagiz yetmedi mi, once adam gibi sehire heyecan getirecek bir takim kurun sonra stadi acin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülec.başkanı geldiğinde de o 2010-2011 şampiyonu yazısı orada duracak mı?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
(Facebook Akyazı spor ve kültür kompleksi foto:uğur pehlivan)FIRTINA
Yorum
Yorum