Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tertemiz düzenli ve planlı yapılan işin sonucu mis gibi bir zemin
    Kara bahtımız kör talihimiz yakamızı hiçbir işte bırakmadı bırakmayacak
    Umarım zemin düzelirken takımda düzelir. Ama ben en baştan beri bu oyuncu grubunda ışık göremedim.
    Ciddi gerçekten mücadeleci kaliteli yetenekli özellikle BÜYÜK TAKIM oyuncularına ihtiyacımız var

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu da samsuna yeni yapılan stat çiminden bir kare.( çim serimi bir kaç gün içinde tamalanmıştır. Hibrid içermemektedir)

Kim yapmışsa muhteşem bir iş çıkarmış gerçekten. Şu haliyle bile maç oynanır.

Yorum

• Samsundakiler düzgün serebiliyor da bizimkiler niye seremedi.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kim yapmışsa muhteşem bir iş çıkarmış gerçekten. Şu haliyle bile maç oynanır.
          Bizim ile aynı ekipman ile serdiler ayrıca çimleri de İtalya'dan geliyormuş. Sanırım o da aynı firmadir
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Trabzondaki taraftar grupları biraz delikanlı olsa (çoğunluğu kastediyorum) o stada siyasiler girdiği anda 2010-2011 şampiyonu TS diye bağırır ama öyle zannediyorum alkış rekoru kırılacak.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Trabzonsporun gelişmesini istiyorsak Trabzon şehrinin gelişmesine de önem vermeliyiz.
              Akyazıyı bu yüzden önemsiyordum.Çevresine bir çok proje yapılır diye ümit ediyordum ama koskaca şehrin geleceğini,yatırım planını çöpe atıyorlar.Şehir hastanesi için pek tabi yer bulunabilir,akyazı uygun değil.
              Ama Akyazının etrafına bir çok sosyal tesis ve proje yapılırsa hem şehir ekonomik olarak gelişir hemde sosyal olarak...Büyük resme baktığınızda anlıcaksınız.
              Bu yönde baskı oluşturulmalı...Hem dünyada parmakla gösterilen bir proje olur.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• hastanenin akyazıya gelmesi pek iyi olmadı.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen. Ruh sağlığımız epey aşındı ama önce sağlık kardeşlerim, ben de çok üzgün ve asabiyim takım yüzünden ama sabredip iyi günleri hayal etmekten başka çare yok
                  Bu sezon hedef ligde kalmak, bu bile büyük stres, 11 maçta puanın, 6 yenilgin, 7 golün var ve 29 puana ihtiyacın var
                  Abi su duruma bak, ligte kalma hesaplari yapiyoruz. Allah askina forumu ziyaretciye kapatin
                  u will need justice at the end..

Yorum

• @AkyaziArena 24 Min.Vor 24 Minuten
                    Kat arası LED pano montajı tamamlandı / Yedek kulübesi / Sahaya çıkış tüneli - 22/11/2016

0 Antworten0 Retweets0 Gefällt mir

En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 20:52.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şaka mı la bu
                      Eski tip ıskarpinler,bu ayakkabılarla şampiyonluklara ulaştığımız için onu koymuşlar,hikayenin başlangıç noktası bu top ayakkabıları diye galiba.
                      • Memento mori

Yorum

• Arkadaşlar bugün samsunspor stadına gittim işim gereği çimler seriliyordu. Sorumlu kişiden ayak üstü bilgiler aldım sorular sorduk ama cok detaylı konuşamadım. Ama yanına gelecem soracagım sorular var dedım. Ve bu bilgileri bmn taraftar forum site var paylaşacağım dedim. Tamam dedi.
                        samsun stad çimini yapan bizim stadı yapan ekip ordan buraya geldik dedi dedim yanlış anlama ama bizim stadın bir bölümü çok kötü bu nasıl oluyor bak bırası güzel dedi bizden kaynaklanmıyor bizi çok sıkıştırdılar ilk gelen 14 tır çim vardı daha o bitmeden 2 gün sonra 13 tır daha geldi çok acele edildi haliyle çim bekledi. Çimin beklemsi çime zarar verdi biran önce serilmesi lazım 7-8 gün çim bekledi dedi. Çimin fotolarını gösterecektim İnan nete girip gösteremedim fırsatım olmadı ama dedim çimler kırık bazı yerlerinde çim yok sarı gözüküyor nasıl olacak dedi ruloyı sokulan borunun izleri çimi o hala getirdi. E dedim nasıl düzelecek düzelecek mi tabi dedi hbrit yapılıyor 15 güne düzgün olur dedi. Ama dediğim gibi ayak üstü hızlı hızlı konuştum....

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar bugün samsunspor stadına gittim işim gereği çimler seriliyordu. Sorumlu kişiden ayak üstü bilgiler aldım sorular sorduk ama cok detaylı konuşamadım. Ama yanına gelecem soracagım sorular var dedım. Ve bu bilgileri bmn taraftar forum site var paylaşacağım dedim. Tamam dedi.
                          samsun stad çimini yapan bizim stadı yapan ekip ordan buraya geldik dedi dedim yanlış anlama ama bizim stadın bir bölümü çok kötü bu nasıl oluyor bak bırası güzel dedi bizden kaynaklanmıyor bizi çok sıkıştırdılar ilk gelen 14 tır çim vardı daha o bitmeden 2 gün sonra 13 tır daha geldi çok acele edildi haliyle çim bekledi. Çimin beklemsi çime zarar verdi biran önce serilmesi lazım 7-8 gün çim bekledi dedi. Çimin fotolarını gösterecektim İnan nete girip gösteremedim fırsatım olmadı ama dedim çimler kırık bazı yerlerinde çim yok sarı gözüküyor nasıl olacak dedi ruloyı sokulan borunun izleri çimi o hala getirdi. E dedim nasıl düzelecek düzelecek mi tabi dedi hbrit yapılıyor 15 güne düzgün olur dedi. Ama dediğim gibi ayak üstü hızlı hızlı konuştum....
                          Bilgi için çok sağol üstad. Adamların ahını aldık. Asıl sığırlar meğer önümüzdeymiş. Kazandıkları her kuruş helal olsun valla.
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzondaki taraftar grupları biraz delikanlı olsa (çoğunluğu kastediyorum) o stada siyasiler girdiği anda 2010-2011 şampiyonu TS diye bağırır ama öyle zannediyorum alkış rekoru kırılacak.
                            Hehe öyle zannet direk ağzına 2 tane çarparlar bu stadı sana cumhurbaşkanımız yaptırdı nankörlük etme diye
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• böyle yedek kulübesimi olur?? berbat görünüyor....
                              County of Essex

Yorum

• Yedek kulübelerin koltuklarını yarın monte edecek olan elemanla konuştum
                                çift sıra olacak dedi. Koltuklar sığıyormuş kulübeye

Yorum

Çalışıyor...
                                X