Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ççağatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haftada bir stada girip çıkma şansım oluyor dünde girdim çektiğim video linkinide buraya koydum..2 yari açılma işini kaldıralım stad bitmiş yani koltuklar bile silinmişti hatta bazı yerler artık tamemen temiz mobilyalar gelmiş girip göremedim bile geçen hafta rahat girdiğim yerleri dün.Suni çimler kenara 7 gün hibritten sonra stadda futbol oynamayı engelleyecek durum 0. Üst membranlar kapama işlemi 9 una kadar bitcek ben gittiğimde kapalı ve maraton bitmiş yol kalearkasini kapamaya başladılar öncelik üstler yanlar zamanla bitcek maç olmadıgı günler yapılarak önemli olan insanların ıslanmaması şu anlık. Aynı şekilde ilerde maç oynanmadıgı zaman çatı direkleride çizilen yerler boyanacak. Dün saha kenarı suni çim seriliyordu ben gidince.Yollara gelince dün beşirliden yapılan uçan yol dedikleri yeni viyadük açıldı onun yanında giden komplekse yol herşeyi bitmiş çizgi çekilmesi kaldı kapalı tarafıma girişteki yollar bitmiş durumda şu an ilerde akyazı tünelimden stada gelecek bir yol var sanırım onunda iki senesi vardır heraldi.Belediye dolgu oldugu için beşirlide bir ğst geçit vardı onu söküyorlardı oda akyazı stadının karşısına taşınabilir tahminimce.Çimlerin zaten 7 gün önceki farkını arkadaş foto koymuş bozukluklarla tek tek ilgilineliyor sis firmasından bir yetkiliyle konustum zeminin bu süre içinde harika bir zemin olacagini sadece çimin beklemekten strese girdiğini söyledi ama problem olmadığını aktardı.
    Senin ağzın bal yesin, güldürdün yüzümü valla. Hadi bakalım hayırlısı.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 15095024_1250060821733660_5706401855969414679_n.jpg
      Stadın girişindeki 3 dairesel yapı(sanırım kafeteryalar) neden simetrik değil hala anlayamadım açıkçası.Ayrıca onların da önünde olan ne olduğunu tam olarak göremediğim 4 küçük daire daha var.Onların da simetriyle alakası bile yok.Elbette küçük ayrıntılar ama simetrik yapılması o kadar da zor bişey olmasa gerek bence
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

.Çimlerin zaten 7 gün önceki farkını arkadaş foto koymuş bozukluklarla tek tek ilgilineliyor sis firmasından bir yetkiliyle konustum zeminin bu süre içinde harika bir zemin olacagini sadece çimin beklemekten strese girdiğini söyledi ama problem olmadığını aktardı.
        çim bile strese girmiş.biz ne yapalım
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadın girişindeki 3 dairesel yapı(sanırım kafeteryalar) neden simetrik değil hala anlayamadım açıkçası.Ayrıca onların da önünde olan ne olduğunu tam olarak göremediğim 4 küçük daire daha var.Onların da simetriyle alakası bile yok.Elbette küçük ayrıntılar ama simetrik yapılması o kadar da zor bişey olmasa gerek bence
          sahsi düsüncem mimarin görsel dikkatini cogaltmak icin yapti

asimetrik = olaganüstü, bu stadyumda mimari olarak alisagelmisin disina ciktiginin sinyalini orada veriyor bile
          diger daireler agac icin

En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 14:05.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Haftada bir stada girip çıkma şansım oluyor dünde girdim çektiğim video linkinide buraya koydum..2 yari açılma işini kaldıralım stad bitmiş yani koltuklar bile silinmişti hatta bazı yerler artık tamemen temiz mobilyalar gelmiş girip göremedim bile geçen hafta rahat girdiğim yerleri dün.Suni çimler kenara 7 gün hibritten sonra stadda futbol oynamayı engelleyecek durum 0. Üst membranlar kapama işlemi 9 una kadar bitcek ben gittiğimde kapalı ve maraton bitmiş yol kalearkasini kapamaya başladılar öncelik üstler yanlar zamanla bitcek maç olmadıgı günler yapılarak önemli olan insanların ıslanmaması şu anlık. Aynı şekilde ilerde maç oynanmadıgı zaman çatı direkleride çizilen yerler boyanacak. Dün saha kenarı suni çim seriliyordu ben gidince.Yollara gelince dün beşirliden yapılan uçan yol dedikleri yeni viyadük açıldı onun yanında giden komplekse yol herşeyi bitmiş çizgi çekilmesi kaldı kapalı tarafıma girişteki yollar bitmiş durumda şu an ilerde akyazı tünelimden stada gelecek bir yol var sanırım onunda iki senesi vardır heraldi.Belediye dolgu oldugu için beşirlide bir ğst geçit vardı onu söküyorlardı oda akyazı stadının karşısına taşınabilir tahminimce.Çimlerin zaten 7 gün önceki farkını arkadaş foto koymuş bozukluklarla tek tek ilgilineliyor sis firmasından bir yetkiliyle konustum zeminin bu süre içinde harika bir zemin olacagini sadece çimin beklemekten strese girdiğini söyledi ama problem olmadığını aktardı.

Takımda stres , çimlerde stres , taraftarda stres başarı nasıl gelecek

Yorum

• o yedek kulubesinin omru 2 aydan fazla degil.. elestirmek icin soylemiyorum ama harbiden amator lig yedek kulubesi gibi..
              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiç beğenmedim, çöp.
                Bizim localarda böyle kabak gibi gözükecek değil mi? Çok kötü.
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ledlerle birlikte çok şık gözükecek. Ben beğeniyorum stadı. Apartman tipi localar bile gözüme güzel gözüküyor stada farklılık katıyor.
                  En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 14:16.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim localarda böyle kabak gibi gözükecek değil mi? Çok kötü.
                    Ana kamera takımın çıkış tünelini ve takım kulübesini çekmez diye biliyorum. En azından izlediğim her maçta öyle. Dert etmeye gerek yok kamera HAS taraftarı çeker yani maraton tribünü.
                    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Stada giriş yasakmı haberi olan varmı

Yorum

• 21/11/2016

Trabzonspor bordosu uzaydan temin edildiği için kabartmalı tünel logomuzun bordosu anca boyanabildi. CxyE8kRWIAQmrTZ.jpg
                        Yedek kulübesi zeminine suni çimler serildi.CxyE8-dXEAASItI.jpg
                        Bu da ot arasındaki karınca gibi hissetmemizi sağlayan fotoğraf açısı.CxyE-mCWIAArHZh.jpg
                        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Sayin yönetimin dikkatine;

adana maçini lütfen c.tesi'ye aldirin.

Bu güzel günde bizlerde orada olmak istiyoruz.

Yorum

• İnanılmaz uzak olmuş tribünler, tartan pist çok kötü olmuş, inşallah bizde de benzer bir görüntü oluşmaz.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnanılmaz uzak olmuş tribünler, tartan pist çok kötü olmuş, inşallah bizde de benzer bir görüntü oluşmaz.
                              maraton uzaklık aynı sanırım gençlik spor genel müdürü öyle yazmıştı ama kale arkalarını bilemem
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Yedek kulübübesindeki koltuklar iki sıra mı olacak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X