İlk olarak pascalli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu aksam Avni Aker de 20 binin üzerinde seyirci olursa Akyazi adina umitlenebilirim ama göreceğiz 10 bin civari seyirci ancak olacak..
Bizim sıkıntımız Akyazi Stadinda ki loca degil, merdiven rengi değil, yedek kulubesinin kaliteli bir malzemeden yapilmamis olmasi degil bizim sıkıntımız Trabzon insaninin takimina sahip cikmamasidir...Bizim ordaki yeni nesili stada cekmemiz lazim...5 6 sene yani 35 bin civari seyirci kadrosu olusana kadar Lise hatta ortaokul öğrencilerine gerekirse forma ve passolig alana kombine verilsin..Bu cocuklar stada alistirilsin o askla buyusunler..Hicbir sey bilmiyorsa top rakipteyken ıslık calsin yeter...(aktarma olmayacak ama kendi gelecek)
Bunun yaninda eksikler tamamlandiginda cok güzel bir stad olacak insallah yine söylüyorum tek sıkıntımız tribünlerin sahaya mesafesi oldu..onu kabul edemiyorum..
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu dışı: Şu fotoğrafı algılayamadım, çok saçma geldi, kafayı yiyeceğim.
-Şimdi yer altından merdivenle direk kulübeye çıkan bir yol var. Merdivenden ya da kulübeden sahaya nasıl çıkılıyor?
-Merdivenden çıktığı yerin hemen dibinde koltuklar var ama arkası dönük, o koltuklara nasıl oturuluyor?
-Koltuklar neden kulübenin arka duvarına dönük?
Göz yanılgısı mıdır nedir biri anlatsın yadostum sen ne yaptın ya nasıl bir hayal dunyası
kulübeyi koltukları örtsün diye öne yatırmıslar. yanda ki acıbadem yazısından anlayabilirsin. yerdeki karartı da daha önce kulübenin altında kaldıgından kar olmaması ve orada çamur olmasından dolayı var. karanlıktan çukur var gibi gözüküyor.
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Adana maçına 2 hafta var bu zaman dilimi içerisinde cim tam hazır duruma gelir. Stad açıldığında eksikleri tabiki olacaktir. Stad 3 hafta sonra değilse 2. Yarıda açılsa eksikleri tamamlanmış olmayacak. Stad futbol oynayabilir duruma geldiği an acilmalidir zaman kaybedecek lüksümüz yok.Ağasarlı_61
Yorum
-
Maç günü gişelerin önünde yoğunluk oluşuyor passolig sisteminden ötürü. İnternetten anlamayan orta yaş ve üstü vatandaşlar passoligin internet sitesinden bilet alamayabilir ama genç kuşağın orada uzun kuyruklar oluşturması gerçekten anlamsız bence. Kulübün bu konuda çalışma yapması gerekiyor. İnternet çağındayız. İnsanların organizasyona çok daha hızlı katılımının sağlanması tribündeki taraftar sayısını da artıracaktır ancak görülüyor ki ne passoligde ne de kulübümüzde bu yönde bir çaba var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Şu çim serimi ve zemin işini alan firmanın sahibinden mühendisine ordan işçisine kadar falakaya yatıracaksın..Şu akyazı stadının ortasında kızılcık sopasından geçireceksin...Zeminin ırzına geçtiler...Stadyumun en önemli yerini rezil ettiler..Yokmudur bu işin yaptırımı ey Toki..Yönetim tüm eksiklikler yapılmadan giderilmeden kesinlikle bu stadı teslim almamalıdır..Son vidasına son çivatasına kadar tüm işleri bitirsinler bir zahmet..Dün aldığım bilgiye göre Stadyumun içindeki Tc Club mağazasının ve Müze yapılacak mekanın elektrik hatları bile çekilmemiş..O yüzden kulüp elinde hazır olan projeyi uygulayamıyor..Acele etmeye gerek yok..!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum sen ne yaptın ya nasıl bir hayal dunyası
kulübeyi koltukları örtsün diye öne yatırmıslar. yanda ki acıbadem yazısından anlayabilirsin. yerdeki karartı da daha önce kulübenin altında kaldıgından kar olmaması ve orada çamur olmasından dolayı var. karanlıktan çukur var gibi gözüküyor.
Yalnız yine de tam açıklığa kavuşturamadığım bir nokta var. Kulübe dediğin şey, içerdekileri yağmurdan kardan korusun diye yapılmaz mı? Niye öne devirmek gerekmiş çok saçma değil mi? Zaten bakınca koltukların çok öne koyulduğu anlaşılıyor. Kulübeyi geri olması gerektiği pozisyona yatır mesela, koltuklar açıkta kalıyor. Tasarımda bir problem var gibi değil mi?yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç günü gişelerin önünde yoğunluk oluşuyor passolig sisteminden ötürü. İnternetten anlamayan orta yaş ve üstü vatandaşlar passoligin internet sitesinden bilet alamayabilir ama genç kuşağın orada uzun kuyruklar oluşturması gerçekten anlamsız bence. Kulübün bu konuda çalışma yapması gerekiyor. İnternet çağındayız. İnsanların organizasyona çok daha hızlı katılımının sağlanması tribündeki taraftar sayısını da artıracaktır ancak görülüyor ki ne passoligde ne de kulübümüzde bu yönde bir çaba var.
Kulübün de bu konuda yapabileceği çok bir şey yok. Herkese tek tek passolig'e giriş kursu mu versin ne yapsınlar? Zor bişey, alışkanlığı olmayan insana öğretemiyorsun. Maç öncesi gişelerde yığılma olmaması mümkün değil.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada iki senedir Gençler maçı öncesi stada gelen dayılar yolda çevirip soruyorlar "pass mass bişey alınacakmış nasıl alınıyo o" diye. Dayı ne anlasın passoligden? Ben bile uyuz oluyorum, para yüklerken banka hesabı için ayrı şifre gir, sisteme girerken ayrı şifre gir, bileti alırken tekrar tc gir filan diye. Millet interneti öğrendi, herkesin akıllı telefonu var diyorlar. Yalan dolan, yok öyle bir şey. İnternet demek facebook demek bizim insanımız için, anlıyo dediği o.
Kulübün de bu konuda yapabileceği çok bir şey yok. Herkese tek tek passolig'e giriş kursu mu versin ne yapsınlar? Zor bişey, alışkanlığı olmayan insana öğretemiyorsun. Maç öncesi gişelerde yığılma olmaması mümkün değil.
Yorum
-
SIS Pitches â€@SISPitches 5 dk.5 dakika önce
The team at @SISPitches have prepared the pitch at @Trabzonspor ahead of today's game against @Antalyaspor #SISGrass
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSIS Pitches â€@SISPitches 5 dk.5 dakika önce
The team at @SISPitches have prepared the pitch at @Trabzonspor ahead of today's game against @Antalyaspor #SISGrass
akyazı stadına hibrit çim işlemi yapmaya gelen SIS ekibine avni akerin çimlerinin bakımını yaptırmışlar.güzel iş olmuş bence.çünkü akyazıya geçmeden minimum 2 maçımız ve stad hemen yıkılmayacağı için 1461 trabzonun 2.yarı maçlarını orada oynama ihtimali var.ayrıca akyazıya geçsek bile avni akere veda niteliğinde bir de gösteri maçının oynanacağı bir organizasyon olacak.düzgün zemin spordaki en önemli unsurdur bana göre.hem sporcu sağlığı hem de izleyenlerin göz zevki için.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
Haftada bir stada girip çıkma şansım oluyor dünde girdim çektiğim video linkinide buraya koydum..2 yari açılma işini kaldıralım stad bitmiş yani koltuklar bile silinmişti hatta bazı yerler artık tamemen temiz mobilyalar gelmiş girip göremedim bile geçen hafta rahat girdiğim yerleri dün.Suni çimler kenara 7 gün hibritten sonra stadda futbol oynamayı engelleyecek durum 0. Üst membranlar kapama işlemi 9 una kadar bitcek ben gittiğimde kapalı ve maraton bitmiş yol kalearkasini kapamaya başladılar öncelik üstler yanlar zamanla bitcek maç olmadıgı günler yapılarak önemli olan insanların ıslanmaması şu anlık. Aynı şekilde ilerde maç oynanmadıgı zaman çatı direkleride çizilen yerler boyanacak. Dün saha kenarı suni çim seriliyordu ben gidince.Yollara gelince dün beşirliden yapılan uçan yol dedikleri yeni viyadük açıldı onun yanında giden komplekse yol herşeyi bitmiş çizgi çekilmesi kaldı kapalı tarafıma girişteki yollar bitmiş durumda şu an ilerde akyazı tünelimden stada gelecek bir yol var sanırım onunda iki senesi vardır heraldi.Belediye dolgu oldugu için beşirlide bir ğst geçit vardı onu söküyorlardı oda akyazı stadının karşısına taşınabilir tahminimce.Çimlerin zaten 7 gün önceki farkını arkadaş foto koymuş bozukluklarla tek tek ilgilineliyor sis firmasından bir yetkiliyle konustum zeminin bu süre içinde harika bir zemin olacagini sadece çimin beklemekten strese girdiğini söyledi ama problem olmadığını aktardı.
Yorum
-
takilmayan koltuklarla ilgili hiç bilgi alamadim vip koltukları yapan firmayı buldum mail yazdım cevap yok facete sayfalaro var yazdım okudular cevap vermediler orada bir süpriz bekliyorum açıkcasıyani yada koştuk imalat ediliyor bilemiyorum.Ama firmanin cevap vermemeside entresan.
Yorum
Yorum