İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
hüseyin avni aker stadyumumuzun ismidir sponsor olmadıkça değiştirmekte mana bulmuyorum, bu konularda muhafazakar olunmalı.Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın adına başka isim eklenmeyecektir. Hiçbir statta yapılmadı bu. Sponsor Arena olacaktır.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004444877130 @PortoDeGalinhas
rica ederim
bende gurbetteyim
sadece sosyal medyadan resimleri burada paylasiyorum
cekip paylasanlar sagolsun
@AkyaziArena
Akyazı'da bugün - 16/11/2016
birgün bunu basaracagimiza inaniyorum
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaş sana ne kadar teşekkür etsek azdır. özellikle benim gibi gurbetten stadı takip eden taraftarlar için fotoların ve açıklamaların gerçekten çok önemli. eline koluna sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakikaten senin sayende bir cok seyi öğrendik. Sag ol var ol hocam.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverdiğin facebook linkinde selahattin demirtaş köpeği'nin hakaret içeren sayfası var? hayırdır?
kusura bakmayin, sadece fotograflari aratmisdim , itin sayfasina bakmadigimdan fark etmedim
kusura bakmayin
Foto: Yasin Levent
En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.11.2016, 08:49."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
kulüp antalya maçı için de "avni akere veda maçı" diye bir duyuru yapmadı değil mi?https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stada şampiyonlar ligi finali yakışır
TRABZONSPOR-REAL MADRİD
Hayalci değilim dostlar
TS zor maçların takımıdır
Bebeği sağlıklı büyütürsek
Hep birlikte ondan keyif alırız
Şampiyonlar şampiyonu Trabzonspor (bir gün mutlaka)"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulüp antalya maçı için de "avni akere veda maçı" diye bir duyuru yapmadı değil mi?
Ama çekimser gibiler tam emin değiller gibi
Gecikme olma olasılığına karşı temkinli gibiler
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulüp antalya maçı için de "avni akere veda maçı" diye bir duyuru yapmadı değil mi?Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildiğim kadarıyla bir haberde UEFA finali için uygun ama Şamp. Ligi için uygun değil deniyordu stadımızbelki final burada diye gaza gelmiş olabilirdik ama stadın kapasitesi finali almak için yeterli değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum