Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sporun içinde olan birinin adının verilmesi daha doğru. biraz dışarıya doğru açıldığında ilk gelecek öneri cumhurbaşkanın ismidir. çünkü stadı o yaptırdı. durup dururken başınıza iş açmayın.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunu biraz daha insani duygularla eleştirebilirdin,hiç hoş olmadı

bak @sezai renktaş üstte öyle yapmış.
      kendisine Allah tan rahmet dilerim.. yaptigi aptallik canina kiymis.. ne icin ? geriye ne kaldi ?

insani duygularimi yitirmedim ama aptalliklara asla goz yumamam.

bunun gibi hadiseler bir daha yasanmamasi icin, duygusal degilde sert tepki vermek daha yerinde olur. Intihar eden salaktir.

hayirli gunler abicim.
      u will need justice at the end..

Yorum

• Şu koltuksuz bölüme ve çimin koltuklar gibi piksel geçişine takılı kaldım
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Berberı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eger birinin adi verilecekse Trabzonspor sevgisinden intihar eden Mehmet Dalman olmali. Kazim Koyuncu'ya olan saygim sonsuz ancak bir kulube olan bagliligindan ötürü intihar etmek bambaska bir durum.
          cok cok dogru

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kendisine Allah tan rahmet dilerim.. yaptigi aptallik canina kiymis.. ne icin ? geriye ne kaldi ?

insani duygularimi yitirmedim ama aptalliklara asla goz yumamam.

bunun gibi hadiseler bir daha yasanmamasi icin, duygusal degilde sert tepki vermek daha yerinde olur. Intihar eden salaktir.

hayirli gunler abicim.
            Katılıyorum ama intihar vb gibi şeylerin örnek alınmaması gerektiği için katılıyorum

Kazım Koycuncu H.Avni Aker bu iki isimde herkes mutabık kalır şenol güneşe bile muhalif olanlar olur onun için ortak değerlerde buluşmak daha mantıklı.

Yorum

• Bir de artık yeni stadyumda yeni tezahüratlar olsun bu önemli...orjinal sloganlar bulmaya çalışmak lazım...tg için söylemiyorum,onlar vizyon kelimesiyle yanyana gelemez...bmn,vira böyle şeyler için çalışmalı...mesela izlandayla başlayan akım türkiyede de başladı, çok da güzel ama önemli olan bilinmeyeni yapmak,taklit olunca anlamı yok...böyle karşıdakine etkisi olacak işler lazım...maçtan önce haka dansı yapan yeni zelandalılara hep imrenmişimdir...bunun bi tribün versiyonu olsa mesela...hayaller işte...

Yorum

• Allah aşkına bırakın şu saçmalıkları. Yahu akıl var mantık var.
                Tamam garip bi şekilde Trabzonspor'u hayatımızdan çıkaramıyoruz.
                Ama Trabzonspor için intihar etmenin alkışlanacak yüceltilecek hiçbir yanı yok.
                Spor bu, bundan öte bi değeri yok kaldı ki hiçbir şey için cana kıyılmaz.
                O arkadaşın işi artık Rabbiyle arasında. Ama ismini değil stada bir taşa bile vermenin bi mantığı yok.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi

Halil Ibrahim Öztürk

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 19:31.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• renkdaş sana ne kadar teşekkür etsek azdır. özellikle benim gibi gurbetten stadı takip eden taraftarlar için fotoların ve açıklamaların gerçekten çok önemli. eline koluna sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• @PortoDeGalinhas

rica ederim
                      bende gurbetteyim
                      sadece sosyal medyadan resimleri burada paylasiyorum
                      cekip paylasanlar sagolsun

@AkyaziArena
                      Akyazı'da bugün - 16/11/2016

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu stada şampiyonlar ligi finali yakışır
                      TRABZONSPOR-REAL MADRİD

Hayalci değilim dostlar
                      TS zor maçların takımıdır
                      Bebeği sağlıklı büyütürsek
                      Hep birlikte ondan keyif alırız

Şampiyonlar şampiyonu Trabzonspor (bir gün mutlaka)
                      birgün bunu basaracagimiza inaniyorum

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 22:43.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dozer Cemil, Şamil Ekinci, Ahmet Suat Özyazıcı' nın heykelleri dikilmeli.
                        Birde Kazım Koyuncuya da hayır demem.

Stat ismi Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu şeklinde olmalı o sebeple Avni Aker isminin tribüne verilmesini istemiyorum. Kompleks ismi olmalı mutlaka.
                        İllede bir sponsor olacaksa ki bu devir de o paraya ihtiyacımız çok yüksek, xxxxx Hüseyin Avni Aker stadyumu gibi olabilir..

Diğerlerinden farkımız olsun.. Geçmişimize ve tarihimize sahip çıkalım..
                        Avni Aker bir markadır bir semboldür... Başkaları nasıl yapmış ilgilenmiyorum..

Biz gönüllere de hitab eden bir kulübüz... Malum "gönüllerin" yıllarca şampiyonu olduk...

Eski şampiyon kadroların ve gönüllerin şampiyonu olabilmiş kadroların heykel resim ve isimleri ile stadı doldurabilirsiniz... Bu mutlaka artı değer katacaktır kulübe..

İntihar eden mehmet kardeşe Allah rahmet eylesin, umarım affeder Mevla..
                        İntihar büyük günah.. Ama o da eminim bunu biliyordu ve buna rağmen Trabzonspor için kendini yaktı.. Kolay değil o da..

Ancak onun isminin verilmesi ya da dillendirilmesi, genç nesil için kötü örnek olabilir...
                        Gençlik de herşey yaşanabilir, dikkat etmek lazım

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Bu stada şampiyonlar ligi finali yakışır
                          TRABZONSPOR-REAL MADRİD

Hayalci değilim dostlar
                          TS zor maçların takımıdır
                          Bebeği sağlıklı büyütürsek
                          Hep birlikte ondan keyif alırız

Şampiyonlar şampiyonu Trabzonspor (bir gün mutlaka)
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sporun içinde olan birinin adının verilmesi daha doğru. biraz dışarıya doğru açıldığında ilk gelecek öneri cumhurbaşkanın ismidir. çünkü stadı o yaptırdı. durup dururken başınıza iş açmayın.
                            Zerre kadar istemesem de, beklemiyor değilim.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              denize sahip olupta denizi kullanmayan bir belediye.. bir sehir omru hayatimda gormedim.. Bir tek Trabzona has.. sanki denizimiz yok sanki o deniz susluk konulmus oraya..

o belediye baskani ne is yapar ? cidden soruyorum 7 8 senedir orada oturuyor, o adam ne is yapiyor ? Trabzonda ne yapti ? hani bilmem onca vaadlerle geldiydi ne oldu..
                              Vallahi biz yıllardır soruyoruz hep şunun ihalesi yapıldı şunun projesine başlanacak şunun şurası yapılacak yapılacak yapılacak.. napalım Trabzonun kaderi bu demek..
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Şamil Ekinci neden olmaz
                                Trabzonlu olmayan Trabzonsporlu renkdaşlarımızda onurlanır
                                Tranzonun büyüklüğünü ve şanını gösterir

Trabzon Akyazı Şamil Ekinci Stadyumu

en başına da sponsor ismi gelir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X