Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şamil Ekinci neden olmaz
    Trabzonlu olmayan Trabzonsporlu renkdaşlarımızda onurlanır
    Tranzonun büyüklüğünü ve şanını gösterir

Trabzon Akyazı Şamil Ekinci Stadyumu

en başına da sponsor ismi gelir
    şamil ekinci uygundur.

Yorum

• recep beyin adını verebilirler stada

Yorum

• hüseyin avni aker stadyumumuzun ismidir sponsor olmadıkça değiştirmekte mana bulmuyorum, bu konularda muhafazakar olunmalı.
        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Stadın adına başka isim eklenmeyecektir. Hiçbir statta yapılmadı bu. Sponsor Arena olacaktır.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın adına başka isim eklenmeyecektir. Hiçbir statta yapılmadı bu. Sponsor Arena olacaktır.
            Bu bir kural mıdır?

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004444877130 @PortoDeGalinhas

rica ederim
              bende gurbetteyim
              sadece sosyal medyadan resimleri burada paylasiyorum
              cekip paylasanlar sagolsun

@AkyaziArena
              Akyazı'da bugün - 16/11/2016

birgün bunu basaracagimiza inaniyorum

verdiğin facebook linkinde selahattin demirtaş köpeği'nin hakaret içeren sayfası var? hayırdır?

Yorum

• Bence Türkcell Hüseyin Avni Aker Stadyumu olarak kalmalı.Arena olarak adlandırılması çok saçma.Spor kompleksi olarak da isimlendirilebilir.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  renkdaş sana ne kadar teşekkür etsek azdır. özellikle benim gibi gurbetten stadı takip eden taraftarlar için fotoların ve açıklamaların gerçekten çok önemli. eline koluna sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  Ayni seyi uzun zamandir yazacaktim..oldu olacak bitsin öyle yazayim diyordum arkadas yazmış. .

Hakikaten senin sayende bir cok seyi öğrendik. Sag ol var ol hocam.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    verdiğin facebook linkinde selahattin demirtaş köpeği'nin hakaret içeren sayfası var? hayırdır?
                    sayende bende gördüm
                    kusura bakmayin, sadece fotograflari aratmisdim , itin sayfasina bakmadigimdan fark etmedim
                    kusura bakmayin

Foto: Yasin Levent

En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.11.2016, 08:49.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kulüp antalya maçı için de "avni akere veda maçı" diye bir duyuru yapmadı değil mi?
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stada şampiyonlar ligi finali yakışır
                        TRABZONSPOR-REAL MADRİD

Hayalci değilim dostlar
                        TS zor maçların takımıdır
                        Bebeği sağlıklı büyütürsek
                        Hep birlikte ondan keyif alırız

Şampiyonlar şampiyonu Trabzonspor (bir gün mutlaka)
                        bildiğim kadarıyla bir haberde UEFA finali için uygun ama Şamp. Ligi için uygun değil deniyordu stadımız
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kulüp antalya maçı için de "avni akere veda maçı" diye bir duyuru yapmadı değil mi?
                          Başkan ve Gökhan Saral sanırım öyle dedi
                          Ama çekimser gibiler tam emin değiller gibi
                          Gecikme olma olasılığına karşı temkinli gibiler

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kulüp antalya maçı için de "avni akere veda maçı" diye bir duyuru yapmadı değil mi?
                            Yapsa ne olacak ki?Hayır aynı yalanı kırkıncı söyleyişleri.İnsanın veda maçına gitmek için duyduğu heyecanı öldürdüler.Kısacası Avni Aker'e veda yılan hikayesine döndü.
                            Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bildiğim kadarıyla bir haberde UEFA finali için uygun ama Şamp. Ligi için uygun değil deniyordu stadımız
                              zaten finale çıksak bile aynı sene finalin akyazı'ya verilmesi büyük rastlantı olur belki final burada diye gaza gelmiş olabilirdik ama stadın kapasitesi finali almak için yeterli değil.

Yorum

• Açılışa 22 Gün 20 Saat 2 Dakika Kaldı..
                                En son maydin tarafından düzenlendi; 17.11.2016, 00:08.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X